Şimdi Ara

Sony Vaıo SVF152

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben 3D Modelleme işleri ile uğraşıyorum (3Ds Max,Solid Works,AutoCad) ve Photoshop,After Effects programları kullanıyorum.Şuanki pc artık öldü 5 yıl önce almıştım 2 gb ram lı 1 gb 128 bit ekran kartlı 2.93 ghz intel ins. işlemcili.İyi taşıdı beni yavaştı deli ediyordu ama taşıdı baya.Şimdide notebook a geçmeye karar verdim.Yıllardır Sony ler hoşuma gidiyor ve tercih sıralamasındada en iyilerden olarak gösteriliyor bende bir sony almayı planlıyorum.Fakat beyaz kasa alcam.

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/sony-svf1521vstw-svf1521vstw-notebook-core-i5-180ghz-6gb-1tb-2gb-155-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=68064

Teknik özelliklerin tamamı ;http://www.sony.com.tr/support/tr/product/SVF1521VSTW/specifications

Sizce bu nasıl iyimi beni kaldırır mı ? Oyun olarakta COD MW3 BO2 FİFA gibi oyunlar oynuyorum sizce güzel mi bütcem 2000 2100 tl üstünü almam alamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraksen01 -- 26 Eylül 2013; 11:42:40 >

• Ekran karti ram ve işlemci söylediğiniz programlar ve oyunlar için yeterli. Haftasonu bu 1650 civariydi o fiyata çok iyi seçim olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3d modelleme yapacaksanız render işlemi de yapacaksınız muhtemelen size tavsiyem i7 almanız bundaki işlemci ultrabook işlemcisidir i3 seviyesindedir ve render işleminde zorlanacaktır uzun süre beklemek zorunda kalırsınız.
  • 3d modellemede 15'' ekrana fhd çözünürlülük kullanışlı olmaz 17'' olması yerinde olur,hd çözünürlülük normaldir enfazla 1600x900 mühendis arkadaşların gözlemleri bunlar fhd çözünürlülük dar ekranda bazı çizim formatlarında sıkıntı verebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncap

Bir sony kullanıcısı olarak söylüyorum bu donanımda sizi uzun süre götürmez.. Ayrıca render modelleme yapacaksanız ekranı da vaio plus ekran değil(full hd değil).. Ekran kartı idare etse de işlemcisi yetersiz kalır..

dostum bana sony nin yeni modellerinden hangilerinin vaio plus ekran olduğunu söyleyebilir misin. sony sitesindeki ekran bilgilerini göstermiyor.
  • Bende onu diyorum evet çizimde 17'' daha yerinde olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Vaio PCG-71911M
    12 yıl önce açıldı
    Sony Vaio svf153a1yw
    10 yıl önce açıldı
    Sony Vaio notebook
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.