Şimdi Ara

Sony Vaio SVF1521GSTB Hakkında ne düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2009 yılında aldığım Compaq Presario Cq61 notebookum hakkın rahmetine kavuştuğu için yeni notebook arayışlarım sonucunda Sony Vaio SVF1521GSTB' de karar kıldım. Ancak forumlarda okuduğum kadarıyla Vaioların bazı modellerinde ısınma sorunu ve kronik fan sesi şikayetleri ile karşılaştım. Bu modeli kullanan arkadaşlar fan sesi ya da ısınma durumu nedir? Yorumlarınıza göre alıp almamaya karar vereceğim. Başka tavsiyelere de açığım arkadaşlar. Uzun bir süredir notebook, bilgisayar konusundan uzak kaldım açıkcası. Ben daha çok multimedya amaçlı kullanmayı düşünüyorum. Bu yüzden ekran ve ses kalitesi benim için çok önemli. Çok oyun oynayan birisi değilim yani en son çıkan oyunları ultra detayda vs. oynamak gibi bir derdim yok ama tabi ki çok da hantal bir makina istemiyorum. Arada fifa, pes vs. düşük/orta detayda olsa oynamak isterim. Bütçe olarak max. 1700 TL ye çıkabilirim. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Herkese teşekkür ederim.

• Sony alma kardeş cidden notebook da iyi değil Başın ağrımasın istiyorsan ASUS dan şaşma derim
  • Ekran konusu biraz göreceli bir kavram, yakından görmek en iyisi. Ekranı dışarıda bırakırsak,

> Lenovo Z510

> Dell 7537

> Asus K55

• 6 aydır kullanıyoruz.

ısınma yok
    ses yok
    muthıs bır aygıt.

apple dan sonra en ıyısı bu. diplomat bilgısayarı :)
  • yunuki kullanıcısına yanıt
    2 yıldır vaıo kullanıyorum biraz ısınması dışında bi derdim sıkıntım yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer güvenilir bir marka mı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.