Şimdi Ara

Sony Vaio SVF1521ZSTB hakkında(cihaz alındı) fotolar eklendi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
10.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun hocam, umarım sıfırı ile değişir... @ds4
  • quote:

Orijinalden alıntı: gOkO

Geçmiş olsun hocam, umarım sıfırı ile değişir... @ds4

hocam size bir şey danışacağım
    siz oyunlarda ve bazı programlarda nvidianın devreye girdiğini anlayabiliyormusunuz?herhangi bi uyarı veriyor mu?
    birde denetim masasında aygıt yöneticisinde intel hd 4000 i kapattığınızda nvidia mı devreye giriyor?

servise güzelce derdimi anlattım,ekran kartında donanımsal bir sorun varsa ürüne kusurlu ürün belgesi vereceklerini söylediler.Kesinlikle bu belge ile yenisi ile değiştirebileceğimi söylediler
  • Ne yazikki cihazin oyun performansi vasat oğlu vasat geçmiş sayfalarda bir arkadaş autocadden verim alamıyorum demis ki bu gayet doğal. Fifa manageri bile kasa kasa oynuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşey vasat bu laptopta (SVF1521TSTB) Wireless bağlantısı sürekli kopuyor son güncellemeyi kurdum yine aynı..
    şimdide şarj olmuyor delireceğim fiş takılı, batarya dolmuyor mesajı veriyor
    servis yolu gözüküyor. çöpleri bize getirip satmışlar..
  • quote:

Geçmiş olsun hocam, umarım sıfırı ile değişir... @ds4

Dün teslim aldım cihazı, ekran kartının devreye girdiğini birkaç örnekle gösterdiler
    baştan windows kurulumu yapılmış, wireless sorunu çözülmüş ve bilgisayar ilginç bir biçimde hızlanmıştı
    taki bu sabah notebook açılmayıncaya kadar
    sabah 8'de yeniden servise gittim, bu sefer kusurlu ürün ve iade kararı verdiler
    sanırım sony almam lenovo z500 serilerine bakacağım
  • Benim cihaz da arızalandı.Yaklaşık 10 dakika kullanım sonrası fan hızlanıyor ve cihaz donup kalıyor.Gece geç olduğu için uğraşmaya fırsat olmadı.Bu akşam bakayım bir daha.
  • sony'ye ait ne kadar uygulama varsa kaldırın bilgisayardan bilgisayarı yormasının sebeplerinden biridir. Hatta mümkense win7 kurun, birde nvidia ge force kurun zaten oyunları otomatik optimize ediyor.
  • gOkO kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de bu cihazı almayı düşünüyorum da, sorununuzu halledebildiniz mi? Ya da servise götürdünüz mü? Nedir cihazın son durumu?
  • Benimde bir kaç ürün arasında HD ekranı sebebiyle almayı düşündüğüm bir ürün. Oyun performansı çok önemli değil, normalde de çok oyun oynayan bir insan değilim. Ama stabil sorunsuz çalışması lazım, 2 hafta kapatmadan sabit bir masada tutarımen azından. 50+ sekme ile FireFox kullandığım içinde HD çözünürlük öenmli. Bu 15" boyutta HD çözünürlük ne kadar sorun yaraır, showromda deneyip görmek lazım.

Birde bu makineye SSD takmak mümkün mü? Yani HDD bölümü normal, alt kısmında 2 vida ile açılabilecek bir yerde mi?

Teşekkürler
  • Sistemi geri yükledim ve düzeldi.Sanırım güncellemelerden birisiyile alakalıydı.Şimdi sorun yok. @greyteam
  • quote:

Sistemi geri yükledim ve düzeldi.Sanırım güncellemelerden birisiyile alakalıydı.Şimdi sorun yok. @greyteam

Birde bu makineye SSD takmak mümkün mü? Yani HDD bölümü normal, alt kısmında 2 vida ile açılabilecek bir yerde mi?
  • Hocam benim laptop aldım alalı güncellemeler hariç en fazla 2 kere kapanmıştır.Yani uzun süre çalışma konusunda kefilim cihaza.Gel gelelim bazen fan sesi duyabiliyorum ki incecik kasa olmasından dolayı pek dert etmiyorum, zaten ses fazla değil.8gb ram ile tarayıcı konusunda sıkıntı yaratmıyor ben yeri geliyor 400-500 mb filmleri 4-5 farklı sekmede açıp bekletiyorum, sırayla izliyorum sonra.15" monitörde hd bence gereksiz.Yazı boyutu standart durumdayken objeler ve yazılar küçük kalıyor.Ekran ips değil bu yüzden değişik açılarda görüntü kaybı oluyor.Bu benim için pek önemli değil çünkü cihazı 3d tv de kullanıyorum.Ssd konusuna gelince cihazı hiç açmadım o yüzden bilgi veremeyeceğim ama cihazın altının fotosunu çekip atabilirim isterseniz. @Elky
  • Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. Showroomda inceleyip bakmak en temizi oalcak font ve HDD/SSD yuvası için.
    Tam olarak bahsettiğiniz gibi kullanıcam bilgisayarı ama svf1521wst (i5 olan modeli) almayı düşünüyorum. Açık kalıcak ya da bekleme modunda kalacak, çoklu sekmeli kullanacağım. Oynayacağım tek oyun da LoL olur, o da bazen. Önerir misiniz bu bilgisayarı? Beni en az 4 sene götürür mü dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoğun oyun oynamayacak ya da yoğun işlemci gücü gerektirmeyecek işlerde cihazı tavsiye ederim.İnce, şık ve kullanışlı...

@greyteam
    aldım hocam bilgisayarı şu an oradan yazıyorum, tam olarak dediğiniz gibi ince, şık ve kullanışlı. Hoparlörleri bu kadar iyi olurdu ancak, muhteşem. Teşekkür ederim paylaşımlarınız için.
  • Rica ederim, güle güle kullanın bende çok memnunum.Bu linkte de ufak bir incelemem mevcut.http://forum.donanimhaber.com/m_81338913/f_//tm.htm#81338913

@greyteam
    Çok güzel bir inceleme olmuş, merak edenlere veya almayı düşünenlere de yardımcı oluruz. Ellerinize sağlık.
  • quote:

Rica ederim, güle güle kullanın bende çok memnunum.Bu linkte de ufak bir incelemem mevcut.http://forum.donanimhaber.com/m_81338913/f_//tm.htm#81338913

@greyteam

Hocam sizin laptopmu bilmiyorum ama sizin resimlerle malum sitede laptop satılıyor!

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-sony-vaio-svf1521zstb-modeli-sifir-ayarinda-155868285/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: selamivural

quote:

Rica ederim, güle güle kullanın bende çok memnunum.Bu linkte de ufak bir incelemem mevcut.http://forum.donanimhaber.com/m_81338913/f_//tm.htm#81338913

@greyteam

Hocam sizin laptopmu bilmiyorum ama sizin resimlerle malum sitede laptop satılıyor!

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-sony-vaio-svf1521zstb-modeli-sifir-ayarinda-155868285/detay

Bilgilendirme için sağolun, ilandaki ilk 3 foto benim ancak ilan bana ait değil.Kişiye mesaj atıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.