Şimdi Ara

Sony Vaio SVT1311M1ES Laptop Çok yavaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Arkadaşlar Meraba.
    Ben 2 hafta önce Sony Center dan 1780 liraya Sony Vaio SVT1311M1ES ultrabook aldım. Memnuunum şu an ama tek sıkıntısı yavaş olması. eski dell inspiron N4030 notebook bilgisayarım bile dha hızlı ki 4. senesini btiriyor bu sene. Sıkıntı nerden kaynaklanıyor olabilir yardımc
    ı olurmusunuz???

• window8 kurulması lazım hız patlaması yaşayacaksın, driverlarda sitesinde varsa 8 driverlarını indirp kurulmalı problem kalmaz.
  • McAfee ve tum turevlerini kaldır aletten antivirussuz kullan.
    Ayrıca başlangıç işlemlerine de bak orda da mcafee falan yazan hersei disable et.
    Mcafee tam puskullu beladır bir dene umarım farkeder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama sonuçta yeni aldım hızlı olması gerekmiyor mu. Şimdi birde 300 lira ona mı vericem:(
  • cidden mi?
    sony vaio bu ya o kadar güvenerek aldım ki. Şimdi orjinal antivirüsü kaldırıp o şekilde kullanmam ne kadar doğru olur. Aldığım yere mi götürsem acaa??
  • quote:

Orijinalden alıntı: simuuurg

cidden mi?
    sony vaio bu ya o kadar güvenerek aldım ki. Şimdi orjinal antivirüsü kaldırıp o şekilde kullanmam ne kadar doğru olur. Aldığım yere mi götürsem acaa??

İçindeki antivirus deneme surumudur. Ama birsürü dalı budagi olduğu için baslangicda bilgisayari yorabilen bir çok servisi aktive ediyor bahsettiğim bu. Yoksa içinden bedeva antivirus çıktığı yok vaio ların sadece deneme surumu her markada oldugu gibi.
    Ama iciniz rahat etmiyorsa aldiginiz yere götürün tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Davydenko D kullanıcısına yanıt
    inanmıyorum ya resmen kaldırdığım anda jet hızıyla giriyorum herşeye. bu kadarını beklemiyordum ben:) çok teşekkürler.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.