Şimdi Ara

SONY VAIO ULTRABOKK İÇİN NE DERSİNİZ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıda linkini verdiğim modele ne dersiniz. özellikle dvd hatta blue ray okuyucu özelliği artısı. biraz ağır ve kalın. Beni asıl düşündüren dokunmatik ekran kullanışlı olurmu
    http://www.amazon.com/Sony-SVT14126CXS-14-Inch-Touchscreen-Ultrabook/dp/B00AW4OERO/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1366461834&sr=1-1&keywords=ultrabook

• slm bende bu ürüne benzer ürünleri inceliyorum bir kac gundur.fiyat dolar olarak iyi ama garanti vs tr de sorun cikarma birde klavyeler farkli olabiliyor ama q klavye alicaksin sanirim bende q kullaniyorum bunun 13,3 luk modeli var birde onun fiyati 14 ten biraz daha pahaliydi bende inceledigim 3 urunu buraya yaziyim ayri konu acmiyim yorum yapicak arkadaslara simdiden tessekkurler , samsung ekaran parligindan dolayi biraz elestirilmis onuda belirtiyim istedim :)

1.tercih - Sony Vaio Ultrabook SVT1312V1ES - Intel Core i5 3317U 1.70GHz (Win 8): Details

- 33,7cm (13.3") HD Vaio Touch-Display (1366x768)
    - Intel Dual Core i5 3317U 1.70GHz (3MB Cache; bis 2.60GHz mit Intel Turbo Boost)
    - 4096 MB DDR-RAM 1333MHz (4096 MB Onboard)
    - 128 GB Solid State Disk
    - Intel HD 4000 (Shared Memory)
    - kein optisches Laufwerk!
    - Wireless LAN 802.11 b/g/n
    - 10/100/1000 Mbit Ethernet
    - Bluetooth 4.0 + HS
    - HD "Exmor" Webcam
    - 4-in-1 Cardreader (SD/SDHC/SDXC/MS)
    - Remote Play & Remote Keyboard mit Playstation 3
    - Rapid Wake-Funktion
    - QWERTZ-Tastatur
    - Li-Polymer Akku; Laufzeit bis zu 9h, abwendungsabhängig
    - Gewicht: ca. 1,66 kg
    - Maße: 323 x 226 x 17,8 mm

2.tercih - Samsung Serie 5 Ultra 530U3C-A0V - Core i5-3317U 1.70GHz (Win 8/SSD) : Details:
    - 33,78cm (13.3") HD SuperBright LED Display, matt (1366x768)
    - Intel Core i5-3317U 1.70GHz (3MB Cache; Intel Turbo Boost bis 2.60GHz)
    - 8 GB DDR3-RAM 1600MHz (4GB OnBoard)
    - 120 GB mSATA Solid State Drive
    - Intel HD 4000 Graphics (Shared Memory)
    - kein optisches Laufwerk!
    - Wireless LAN 802.11 a/b/g/n
    - 10/100/1000 Mbit Ethernet
    - Bluetooth 4.0
    - HD Webcam und internes Mikrofon
    - High Definition Sound Alive Audio
    - Intel Wireless Display-Unterstützung
    - QWERTZ-Tastatur
    - 3-in-1 Cardreader (SD/SDHC/SDXC)
    - 4-Zellen Li-Polymer Akku (6100mAh); Laufzeit bis zu 7h, anwendungsabhängig
    - Gewicht: ca. 1,49 kg
    - Maße: 315,1 x 218,9 x 14,9-17,6 mm

3.tercih-2cinin aynisi sadece islemci farkli Samsung Serie 5 Ultra 530U3C A0L 33,8 cm (13,3 Zoll) Ultrabook (Intel Core i7 3517U, 1,9GHz, 4GB RAM, 128GB SSD, Intel HD 4000, Win 8) silber

• benim 14 inc tercihimdeki tek neden bu üründe dvd sürücü olması (iş ile ilgili birazda mecburiyettten) Ama dokunmatik ekran gerçektende beni düşündürüyor. Ayrıca benim amazon sayfasında gördüğüm q klavye herhalde yerine f klavye göndermezler
  • bence dokunmatik sorun olmaz ama kullanmazsin gibime geliyor dvd sürücüsu isime yaricak diyorsan senin icin arti olur ama benim kendi gorusum agirlik yapiyor ,bu laptop 2.08 kg geliyor
  • doğrusu istersen dokunmatik ekranı hiç kullanma ama dvd sürücü işim nedeni ile lazım aksi halde taşınabilir alıp çantada tutmam lazımki bu daha ağırlık yapar
  • DVD sürücü mutlaka gerekli diyorsanız alabileceğiniz ultrabook sınıfında en iyi cihaz bu.
    Yeni nesil cihazların hepsi dokumatik, asıl dokumatik olmayanlardan uzak durun Windows 8 dokumatik olmayınca kullanılacak gibi değil.
  • Allah! Derim ne diyeyim

quote:

DVD sürücü mutlaka gerekli diyorsanız alabileceğiniz ultrabook sınıfında en iyi cihaz bu.
    Yeni nesil cihazların hepsi dokumatik, asıl dokumatik olmayanlardan uzak durun Windows 8 dokumatik olmayınca kullanılacak gibi değil.

Masaüstü dizüstü vb bilgisayarlarda dokunmatik ekran bence gereksiz. Masumun gözünü seveyim Yarın öbürgün dokunmatik kesinlikle bozulacak o bir şey değil zaten hassas olan ekran da gidecek...

Windows 8 dokunmatik olmadan da kullanır, basarsın windows tuşuna dönersin alıştığın tip menüye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • elinde kalır bence :) sony baya geri kaldı bazı işlerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailcbk

elinde kalır bence :) sony baya geri kaldı bazı işlerde

Vaio Duo11 I görmedin galiba..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailcbk

elinde kalır bence :) sony baya geri kaldı bazı işlerde

sony artık geri kaldı çünkü bak örneğinin daha iyisini toshiba çok önceden yaptı
    http://www.netsiparis.com/toshiba-satellite-u920t-105-ultrabook-ve-tablet_p90101305009

artık kendisi üretmek yerine kopyalamaya başladı daha cok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.