Şimdi Ara

SONY VAIO VGN-AR670N3 LAPTOP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni Nesil Intel Santa Rosa 800 Mhz. 2.2 Ghz. 4 MB Cache Core 2 Duo T7500 İşlemci
    1 GB DDR2 RAM 667 Mhz (Max.4 GB)
    320 GB 5400 Rpm Serial ATA
    DVD-RW Double Layer & Blu-Ray DL Write
    NVIDIA® GeForce® 8400M GT 1023 MB Graphic Card
    Microsoft Windows® Vista™ Business İng.
    Built-in 'Motion Eye' Digital Camera and Microphone
    Ekran X-BRITE LCD Technology
    Ekran Boyutu 17”
    Ekran Çözünürlüğü 1920x1200
    Bluetooth 3.8 Kg

3.927,71 YTL / 12 taksit
    3.809,88 YTL nakit havale

Bu modeli almayi dusunuyorum. Simdi benim merak ettigim ram bu konfigirasyon icin 1 GB yeterli mi? 2 GB ve 4 GB opsiyonlari da var. O zaman fiyat yaklasik 60 YTL ve 400 YTL oynuyor. Sizce deger mi?

• boyle bir cihaza 1 gb ram hayatta yetmez, zaten vistali cihazlarin hemen hemen hicbirinde 1gb ram yeterli kalmiyor, cok yavas islem goruyor
  • ya dostum bende AR 720 E/B modeli ile ilgileniyorum da istanbul bilişimin sitesinde ekran çözünürlüğüne 1920*1200 diyor yurtdışı sitelerde 1440*900 diyor..hangisi doğrudur acaba? bi de istanbul bilişim hakkında bu forumda yazılanlar beni sony den soğutuyo baya :((

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VGN-AR720E-B-2-GB-NOTEBOOK,4143.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragline -- 2 Şubat 2008; 11:38:06 >
  • Bu makinaya 1gb ram yetmez dostum en aşşağa 2gb yap...
  • 2 GB nin farkı 60 YTL ise hiç düşünme, mantıklı. Özellik olarak güzel bi Notebook...
  • merhaba arkadaslar

bu ar veya diger serilerden amerika'dan uygun fiyata getirebiliriz

gorusmek isterseniz gs4191@hotmail.com msn adresim

saygilar
  • quote:

Orjinalden alıntı: dragline

ya dostum bende AR 720 E/B modeli ile ilgileniyorum da istanbul bilişimin sitesinde ekran çözünürlüğüne 1920*1200 diyor yurtdışı sitelerde 1440*900 diyor..hangisi doğrudur acaba? bi de istanbul bilişim hakkında bu forumda yazılanlar beni sony den soğutuyo baya :((

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VGN-AR720E-B-2-GB-NOTEBOOK,4143.html

milyon dolarlık yatırım yapan şirketleri karalamak çok kolaydır sözlerle önce yerinde görmek gerekir bence konuşmak gerekir neden böyle olduuğunu sormak gerekir.

sonra yorum yapmak gerekir ve benim bildiğim istanbul bilişim a.ş. türkiye de kimsenin yapmadığını yapıyor. en iyi markayı en iyi fiyata getiriyor. 2 yıl garanti ben meraktan gittim tavsiye ile mağazadan bir çalışanla konuştum adamlar biliyorlar ne yaptıklarını önce sen git konuş ondan sonra gel burda yazı yaz kimsenin de aklını karıştırma yanlış bilgilerle !!!

• dostum benimde almayı düşündüğüm sony bi notebook vardı o kadar yer gezdim hiç bi yerde yok.istanbul bilişme gittim showroomlarında baya bi model var fiyatlarıda çok uygun zaten garanti konusundada bi sıkıntı yaşayamazssın sonuçta resmi garanti belgesi veriyolar fiyatlarıda piyasaya göre baya uygun ..valla ben aldım gayet de memnunum ...bi de bu linki incele o zaman kafanda bi soru işareti kalmaz

http://www.istanbulbilisim.com.tr/index.php?act=ShowOdul

bu noktaya gelmiş bi firma artık istesede kaliteden taviz vermez veremez...

quote:

Orjinalden alıntı: dragline

ya dostum bende AR 720 E/B modeli ile ilgileniyorum da istanbul bilişimin sitesinde ekran çözünürlüğüne 1920*1200 diyor yurtdışı sitelerde 1440*900 diyor..hangisi doğrudur acaba? bi de istanbul bilişim hakkında bu forumda yazılanlar beni sony den soğutuyo baya :((

• yaw arkadaşlar ben burada istanbul bilişimi karalamaya çalışmıyorum ki?? şirketin başarıları ortada, mutlaka işlerini de bilen çalışanları var! bunları inkar eden yok..ben istanbul bilişimin sitesinde AR 720 E/B modelini beğendim..sonra forumda bazıları bilgisayarın özelliklerine yurtdışı sitelerinden de bak emin olmak için diye yazınca bende baktım (ki yurtdışı sitesi dediğim de alelade site değil sony'nin sitesi..aşağıda linki de veriyorum)..ve gördüm ki bilgiler birbirini tutmuyor(ekran çözünürlüğü). neden yurtdışı sitesinde farklı istanbul bilişimde farklı özellik yazıyor bunu da anlayamıyorum ve doğruyu bilmek istiyorum hepsi bu! hatta yoksa benim istanbul bilişimle bi problemim yok hatta Vaio'u yurtdışından almazsam mutlaka istanbul bilişime gidip alacağım..herkese saygılar

http://b2b.sony.com/Solutions/product/VGN-AR720E/B (specifications bölümüdeki resolution'a bakın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragline -- 5 Şubat 2008; 12:43:04 >

• dragline sonuçta ürün özellikleri resmi sitede neyse geçerli olan odur. düzenlemede yapılmış galiba yazılarınızı okuyunca onu anlıyorum. istanbul bilişimin showroomuna gidip ürünü detaylı da inceleyebilirsin...
  • ya dostum bende AR 720 E/B modeli ile ilgileniyorum da istanbul bilişimin sitesinde ekran çözünürlüğüne 1920*1200 diyor yurtdışı sitelerde 1440*900 diyor..hangisi doğrudur acaba? bi de istanbul bilişim hakkında bu forumda yazılanlar beni sony den soğutuyo baya :(

arkadasım sen her yazılana ınanırsan vay halıne bı arastır bakalım firmayı nedırne degıldır nasıl destek verıyor bir telefon ac gıt bakbakalım bı yerlerıne adamlar alexsada ilk 200 e girmis bunlar bos seyler degıl bizede zamanınd ole dedıler gıttık plazma aldık kargosuda geldı ıkı satt sonra servısıde geldı onnumara memnun kaldımbende sımdı bı notebook almayı dusunuyorum ınsanların bırbırını karalaması hos degıl bırarastırın bu foruma bılende yazıyo bılmeyende bence gıt bır gor adamların yerlerını ....
  • evet..en iyisi gidip yerinde görmek..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gs4191

merhaba arkadaslar

saygilar

Yasal yollardan ve garantili gonderebilecek misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kastalani

quote:

Orjinalden alıntı: gs4191

merhaba arkadaslar

saygilar

Yasal yollardan ve garantili gonderebilecek misiniz?

ben zamaninda istanbul bilisime binlerce laptop sattim, yasal olarak tabiki , ama gumruk islemlerini onlar hallediyorlardi.

yasal yollardan gelmesini istiosaniz gumruk vs sizin odemeniz gerekir. o islemler cok pahali tuttugundan ben kendi getirdigim cihazlari o sekilde getirmiyorum.

garantisine gelince sony bilionuz uluslararasi garanti sunmuo, o yuzden tr de garanti gecmio. apple, toshiba falan isterseniz onlarin zaten TR de garantisi geciyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.