Şimdi Ara

SONY VAIO VGN-FW4ZTJ/H (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
13.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • XPS ler güzel makinalar fakat istediğiniz donanımı kurma imkanımız yok türkiyede.Yurt dışına çıkma durumum olursa alienware alıcam keyfime bakıcam. Bi sony vaio için kırk takla atıyoruz nedir ya. Yurt dışında istediğin donanım kombiyasyonunu yaptırıyor adamlar sony vaiolarda bunlara dahil.

sony vaio nun amerika sitesinde böle bi konfigrasyon yaptım.

VGN-FW490 CTO
    Customization Details
    No additional Photo Editing Software
    16.4" widescreen with XBRITE-FullHD™ LCD technology (1920x1080)
    320GB SATA Hard Disk Drive [7200 rpm]
    Standard Capacity Battery
    WLAN (802.11a/b/g/n) with integrated Bluetooth® technology
    ATI Mobility Radeon™ HD4650 graphics card with 1GB vRAM-great for games and movies
    Engraving ( Notebook u özelleştirme 2 satır haline toplamda 720 karaktere kadar yazı yazdırabiliyorsunuz ekranın sol üst köşesinde kalan boşluğa)
    Intel® Core™ 2 Duo Processor T9900 (3.06GHz)
    Blu-ray Disc™ playback/burning
    Black ( Vaio Fw serisinde 3 renk sunuyor Black-Brown-Grey)
    Microsoft® Windows Vista® Home Premium 64-bit
    4GB DDR2-SDRAM (DDR2-800, 2GBx2)

Price : 1.950 $

biz de burada daha düşük sistemlere 2000 $ ve üzeri para veriyoruz ilginç yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyWalker87 -- 11 Eylül 2009; 18:38:36 >

• ya aslına bakarsanız normal toshiba'larda mesela satallite'da yer alanlardan aşırı bir farkı yok ama x300 qosmio'da yer alan 4 hoparlör ve subwoofer'lı sistemin gerisinde kalıyor. toshiba'da marka olarak harman/kardon sistemi var. normal satallite serisine göre dediğim gibi harman/kardon olması bile çok büyük bir fark yaratmıyor bence qosmio'daki gibi olmadığı sürece. daha önceden hp kullanıyordum. hp'lerde yer alan altec lansing'lerde o kadar iyi değil bence. servise vermeden önce hoparlörlerden birisi patlamıştı mesela :)

quote:

Orijinalden alıntı: uFucklıq

toshibanın ses sistemini görünce ama sonyi beğenmiyeceğin bi gerçek....dediğim gibi sonye yada qosmioya karar werdiysen diğerlerine bakmana bile gerek yok derim ben ama alacak sensin tabi bakalım ben haftaya salıya kadar karar vericem artık birisini..

• acaba bu urunu teknosa disinda temin edebilecegim bir yer biliyor musunuz? internet uzerinden almak istemiyorum cunku garanti konusunda goturup teknosa, vatan yada bimeks gibi bir araci yoluyla teslim etmek istiyorum. vatan ve bimeks'de tukenmis bu urun..
  • bunlarla muhattap olmana gerek yok sony centerdan git al o seni direk cihan elektroniğe yönlendirecektir sanırsam onuda beğenmessen yapacak birşey yok..
  • yalnız sony center'ların hiç birinde de bu ürünü bulamıyorum. gelip gelmeyeceğini sorduğum zaman belli değil diyorlar. peki sony center'dan gidip alsam garanti konusunda değiştirmek istediğimde sony center'a mı teslim etmem gerekiyor? herhangi bir sony center'a teslim edebiliyor muyum?
  • kardeşim şöyle söyliyim ankarada bi sony centera gittim adam bana dediki sana cihan elektoriniğin kartını veririz dedi ürününüde gireriz ürün bizden çıkar muhattabın cihan elektronik olur dedi sonye cihan elektronik bakıyor yani biz sadece satış yaparız geri kalanı bizi ilgilendirmez senle ora arasında kalmış bi sorun dedi..Bi kaç arkadaşda cihan elektroniğin tutumundan rahatsız olmuş heralde tam bilmiyorum orasınıda risk alacaksın biraz..
  • acikcasi bu urunu bulabilmek cok zor. gidip sordugum sony center'larda bile kalmamis. hepsiburada'nin stoklarina yeni girmis ve ereyon'da karsilastim. teknosa'da vardi orada da tukenmis. hatta gecen gun gittigim teknosa'lardan birinde son kalan teshir urunu olan sony vaio fw serisi bile satilmis o derece. 4-5 gun daha bekliyecegim fakat gelmezse ne yazik ki sony'den vazgecmek durumunda kalacagim. gercekten gonlumde yatan bilgisayar bu fakat hic biryerde bulamadigim icin alamiyorum..
  • bu ürünü ben temmuz 29 da aldım kım ısterse 3.000 tl ye satarım..benım ısıme yaramadı hastane programını calıstıramadım 64 bit olması sebebıyle..
  • Selçuk abi ürünün sıfır fiyatı 3000 zaten satmak istiyorsan 2000li birşey düşün:)
  • bugun ankara'da bulunan bir sony center, bimeks ve vatan'i sirayla aradim. sony center urunun bayramdan sonra cuma gelecegini soyledi. bimeks ise urunun onumuzdeki hafta carsamba gunu gelecegini soyledi. vatan ise urunun gelip gelmeyeceginin belli olmadigini ve pasif durumda oldugunu soyledi yani vatan daha siparis bile vermemis. sanirim bimeks'ten temin etmem gerekicek ki onumuzdeki hafta carsamba gunu gelirse :)
  • valla ankara yalan söylüyor banada güya pc geçen hafta bugüne diyorlardı abi kesin elinde diye..Aradım adamlar daha kendilerine gelmediğini söylüyorlar bana..
  • siz nereyle konuştunuz acaba? belki aynı yere sormuşuzdur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orc_lord -- 17 Eylül 2009; 0:20:45 >
  • armadadaki sony center..hala beklemedeyiz keşke istanbulu arasaydım istanbuldaki adamlar yamuk yapmıyor ya ankaraya göre...
  • ben panora'da bulunan sony center'a sordum. panora'da olan bu cuma gelmesini bekliyoruz ama bayramdan sonraki haftayi bulabilir dedi. ankamall bimeks'e toshiba qosmio modeli hakkinda birseyler sorarken sony'nin bu modelini sordum. onlar ellerinde olmadigini soyledi. peki gelir mi diye sordum, onlarda zaten gumrukten girdigi zaman direk sistemimizde gorunuyor ama suan icin yok dediler. bugun panora bimeks'i aradim. oradaki adamlardan birine sordum ve bayagi yardimci oldu. diger magazalara bakindi, yok dedi. gelecek mi diye sordum, sonra tekrar arama yapti ve bu carsamba gunu gelecegini soyledi. umarim dogrudur eger dogruysa panora bimeks'e kosmakta fayda var :)
  • Bu modele windows 7 kurmak istiyorum.Yazıcı, mouse ve diğer donanımın driverlerini bulmakda bir sorun olur mu ? windows 7 makinede düzgün çalışir mı ? vistada bile driverleri yüklemek beni çok uğraştırmıştı.
  • acikcasi windows 7'de cogu driveri rahatlikla bulabilirsin fakat fn tuslari veya sesi acip kapama gibi fonksiyonlari yerine getiren tuslarin calismayabilir. 22 ekim'den sonra muhtemelen sony tarafindan windows 7'ye uyumlu driverlar yayinlanir. hatta upgrade icin siparis edilen cd'lerle birlikte gonderebilirler bile..
  • bimeks ile tekrar görüştüm. bu sefer görüştüğümde ekim ayının başı veya ortalarını bulabileceğini söyledi. kısacası daha gelmesine bayağı var..
  • bu modelı satabılırım arkadaslar kutusunda duruyor peşin 3.000 tl ıstersenız..
  • hocam başta söyleseydin alabilirdim ama şu anda dışarıdaki dükkanlarda 3000lira diyor yani ilk aldığın zaman söleseydin alabilirdik bu fiyata..
  • evet, 3.100 küsür hatta sony center'lar 2.900 diyorlar fiyat olarak. tek sorun ürünü internet hariç hiç bir yerden temin edememek. hatta geleceği zaman kesin olarak bile belli değil. herkes farklı bir cevap veriyor..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.