Şimdi Ara

SONY VAIO VGN-FW4ZTJ/H (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113
Cevap
0
Favori
13.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • son fıyat 2700 ne dersınız..sony vaıo 4ztj modeli..alınıs tarıhı 29 temmuz 2009 ankara armada koç sony yetkılı satıcısı..
  • Arkadaşlar merhaba! 19.09.2009 tarihinde İzmir Sony centerdan FW 4 ZTJ notebook aldım. Galiba son kalan bilgisayarı aldım. Sony bayinin söylediğine göre ekim sonuna doğru yeni model gelecekmiş. Fiyatta bayi tanıdık olduğu için baya indirimli aldım. (3 taksit 3050)
  • bu bilgisayardan almayı düşünüyorum.. kullananların izlenimleri nelerdir?
    autocad, 3dmax , photoshop kullanıyorum performansı yeterli olur mu?? yardımcı olursanız çok sevinirim..
  • birde şu model var: SONY VAIO VGN-Z41XTD/B , performansları çok farklı mıdır? fiyat farkı epey fazla almışken iyisi olsun istiyorum.. ama blue ray ve hd de cezbeden özellikler kararsız kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jilar -- 9 Ekim 2009; 17:21:41 >
  • merhaba arkadaslar ben de yaz basında beri bu urunu arıyorum, ayrıca ib hakkındaki onceki yorumlara katılıyorum, alenen yalancılar modellerın hemen hepsini siteye koyup arayınca ya da showroom a gıdınce ellerindeki urunleri kakalamaya calısmaktan baska hıc bısı yapmıyolar..

benmde kafamda 2 secenek war
    1.SONY VAIO VGN-FW4ZTJ/H INTEL CORE 2 DUO P8700 2.53GHZ 6GB 500GB 16.4"
    2.TOSHIBA SATELLITE A500-132 INTEL CORE 2 DUO P8700 2.53Ghz 4GB 400GB 16"

fiyatlarında 800ytl kadarlık bi fark war sanırım sony tabiki daha ucuk bi fiyata sahip, ama gene de cok kararsızım.. yardımcı olursanız cok sevinirm..
  • jilar, almayi dusundiger diger model olan SONY VAIO VGN-Z41XTD/B aslinda biraz daha mobil bir cihaz. fw serisi 16,4 inch ekrana sahip ve ekran kalitesi olarak piyasada bulabilecegin en iyi bilgisayarlardan birisi. bahsetmis oldugun programlari cok rahat calistiracaktir. bunun yani sira o programlari sony vaio fw'nin ekrani sayesinde cok daha rahat bir bicimde kullanabileceksin.

none133, bende senin gibi yaz basinden beri bu urunu temin edebilmek icin ugrasiyorum. geliyor ve geldikten 1 hafta sonra bitiyor hatta bazi yerlerde birkac gun icerisinde bitiyor. eylul'den beri bu urun turkiye'ye gelmedi. bimeks bana ekim'in ilk haftasinda gelecek demisti fakat hala bir ses yok. belkide icerisinden direk olarak windows 7 cikan surumleriyle getirmeyi planliyor olabilirler. karsilastirdiginiz toshiba'da oldukca guzel bir urun. yerinizde olsam biraz daha bekleyip sony vaio fw'yi tercih ederdim. toshiba'ya gore daha estetik olan kasasi, ekran kalitesi ve bluray okuyucu/yazicisi buyuk artilardan birkaci..

• orc_lord çok teşekkür ederim açıklaman için..
    Dün bursada electro world ve media markt baktım, bahsettiğiniz gibi ürün ellerinde yok...
  • orc_lord cok tesekkur ederim ,ilgilendiğin için
    arkadaslar SONY VAIO VGN-FW4ZTJ/H i 3000 civarı bulanınız olursa lutfen bana pm atın ya da baslıa yazın, tesekkurleer..
  • rica ederim. aslinda almayi dusunen pek cok insan var fakat urunun gelmesini bekliyor. hatta urun geldikten sonra bizde diger bilgisayar kullanicilari gibi bir kulup kurabiliriz :)
    none133 acaba hangi sehirden almayi dusunuyorsun? teknosa, bimeks ve vatan computer'in haricinde sony center'lardan temin etmeyi dusunur musun? eger dusunuyorsan ankara icin sana pesin fiyatina 3000'e bu urunu bulabilecegin sony center bilgileri verebilirim..
  • 3.300 küsür fiyatla bugün itibari ile vatan computer stoklarına girmiş..
    ankara'da gordion alışveriş merkezi'nde sony center ile görüştüm ve fw 5 serisinin sony türkiye stoklarına girdiğini ve önümüzdeki hafta ellerinde olacağını söyledi..
  • Arkadaşlar windows 7 siparşi yapacağım,ama sony'nin sayfasında bir yeri anlayamadım .

Fatura bilgileri bölümünde BAŞLIK yazan yere ne yazmam gerekiyor. Acil lütfen ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler
  • kadaş bu makinayı 1200 TL ye satıyor. alınır mı sizce arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.