Şimdi Ara

SONY Vaio VPC-EB4Z1E/BQ yoksa ASUS N53JF-SX267V , ASUS N53SV-SX065 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.SONY Vaio VPC-EB4Z1E/BQ Intel Core i5 480 2.66GHZ 4GB 500GB 1GB HD5650 15.5" W7HP Notebook 1,827 TL
    http://www.hizlial.com/bilgisayar/tasinabilir-bilgisayarlar/sony-vaio-vpc-eb4z1e-bq-intel-core-i5-2-66ghz-4gb-500gb-1gb-hd5650-15-5-w7hp-notebook_30.001.4140.0309.htm
    2.ASUS N53SV-SX065 Intel Core i5 2410M 2.3GHZ 4GB 500GB 1GB GT540M 15.6" W7HP Notebook 1,843.73 TL
    http://www.hizlial.com/bilgisayar/tasinabilir-bilgisayarlar/asus-n53sv-sx065-intel-core-i5-2410m-2-3ghz-4gb-500gb-1gb-gt540m-15-6-w7hp-notebook_30.001.1196.0466.htm
    3.ASUS N53JF-SX267V Intel Core i5 480 2.66GHZ 4GB 500GB 1GB GT425 15.6" W7HP Notebook 1,800 TL
    http://www.hizlial.com/bilgisayar/tasinabilir-bilgisayarlar/asus-n53jf-sx267v-intel-core-i5-480-2-66ghz-4gb-500gb-1gb-gt425-15-6-w7hp-notebook_30.001.1196.0445.htm

300 tl daha verip i7 alamayacağım sizce bunlardan hangisi

• aynı ürünleri inceliyoruz ve aynı noktada takılmışız :)) bende sony de takıldım acaba dell mi sony mi diyorum? yalnız sana şu konuda bilgi vereyim ekran kartı nvdia değilde ati olanı tercih et nvdia fazla ısınıyormuş. bende söyleyenin yalancısıyım :)
  • ASUS N53JF-SX267V modelindeki nvidia 425m de ısınmadan bahseden göremedim ama incelememe göre ASUS N53SV-SX065 modelinn işlemciside ekran kartı da daha iyi diğer ikisine göre hızlıala mesaj attım cevap bekliyorum bu yeni seriden ise ASUS N53SV-SX065 modelini almayı düşünüyorum. Asusda tek tereddütüm ekran konusunda sony nin ekranı daha iyi diyenler var yoksa asus..
  • Ben dell in i5 480m 5650 ekran kartlı olan modelinden sipariş vermiştim yorumlarını okuyunca iptal ettim Dell in ucuz modellerini pek tavsiye etmiyorlar sony le özellikleri aynı 300 lira markaya para veriyoruz. Dell ile ilgili olarak sistem boşta çalışırken cızırtı var batarya oynuyor diyenler ve ekranla ilgili sıkıntıdan bahsedenler var ama servisi iyimiş bilemiyorum.
  • ne alacaz peki biz
  • Ben artık araştırmaktan sıkıldım hepsinde az veya çok sıkıntı yaşayanlar var neredeyse 3 hafta oldu ben bir türlü karar veremedim. Sony de sıkıntı yaşayan yok pek ama ürünü gidip bi mağazada görmem lazım. ASUS N53SV-SX065 ın özellikleri daha yüksek aslında ama 540m in driveri nvidia nın sitesinde falanda yokmuş daha n53 ün diğer serilerinde hoparlördeki cızırtıdan bahsedenler var ama yeni bi model olduğu için bununla ilgili bişey bulamadım karar verirsen haberim olsun ben bu gidişle alamıcam galibe :D
  • ben de aynı özelliklerde dell ve sony arasında kaldım arada 300 lira var dellin ekranda karıncalanma var diyorlar üründe yeni olduğu için bilemiyorum acaba ilerde full hd ve bluray filimlerde sorun yaşarmıyım ???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus X550CC-XO105D
    11 yıl önce açıldı
    SAMSUNG NP350E7C-S01TR ANAKART
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hepsi hemen hemen aynı özelliklerdeler . bence ekran kartına göre almalısın ...
  • Asusun ekranının sony ile aynı kalitede olduğunu bilsem asus tabii ama araştırmaya devam.
  • 2004 yılında sıfır sony alan arkadaşla konuştum gayeet memnun şuana kadar 1 kez servise gitti diyor. üzerindeki ram 512 ve yükseltme gereği bile duymadığını söyledi. Ama eski sony ile yeniler nasıldır. Baktığımız modelde eksiler kadar sağlammıdır birebir japonmudur bilemiyorum.

hızlıal da 7 gün içinde iade hakkımız var acaba getirtip kasaya falan bakıp öylemi alalım :D beğenirsek kalır beğenmezsek iade

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayraktar1 -- 12 Mart 2011; 9:58:03 >
  • realburt bugün itibari ile hızlıal.com dan alan bir arkadaş yorum yazmış o senmisin yoksa :D sen değilsen sipariş vermeden önce o arkadaş ile görüşelim
  • Asus a yorum yazan benim hızlıalaaa asus yeni model yeni anakarta mı sahip acaba diye sormuştum cevap gelmedi daha asusu düşünüyorum acıkcası işlemcisi ve akran kartı daha iyi çünkü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: realburt

Ben dell in i5 480m 5650 ekran kartlı olan modelinden sipariş vermiştim yorumlarını okuyunca iptal ettim Dell in ucuz modellerini pek tavsiye etmiyorlar sony le özellikleri aynı 300 lira markaya para veriyoruz. Dell ile ilgili olarak sistem boşta çalışırken cızırtı var batarya oynuyor diyenler ve ekranla ilgili sıkıntıdan bahsedenler var ama servisi iyimiş bilemiyorum.

real burt a katılıyoırum...bende dell in o modelinde karar kılmıştım ama....yorumları okuyunca alanların %70 inde ekran karıncalanması cızırtı gibi ses ve hdd den gelen.....kıkırt gibi bir ses sorunları çıkıyormuş...dolayısıyla ben vazçaydım bu dell..den.....bence sony al.. alan kişilerden daha bi şikayet duymadım....aslında samsung alacaktım ama onunda herşeyi gayet iyi bir tek ekran kartı dandik ti.....şu anda fikrim arkadaşın verdigi linkten....sony olanıdır.....

• asusun tasarımı gayet hoş duruyor ve ekran kartı işlemcisi sony den daha iyi samsunglar hakkında dediğine katılıyorum ekran kartları düşük olmasa samsunglar da sorunsuz bakalım bi karar veremedik gitti asusu sipariş verip beğenmezsem iade ederim olmadı...
  • Hızlıal sonunda cevap vermiş ''evet yeni gelen bir üründür. Hatalı ürünleri toplayıp iade etmiştik biz asusa, şuan satıştakilerin hepsi temiz hatasız ürünlerdir. Bilginize.'' şeklinde verilen cevap arkadaşlar...
  • realburd kararı asustan yanamı verdin ?
  • Yeni serinin ekran daha iyi diyenlerde var işlemci ve ekran kartı zaten asustan iyi bide bu işlemci 1333 ü de destekliyor ramda arada fiyat farkıda yok asusu bu akşam gidip görebilirsem siparişi veririm.
  • iki notbooku da canlı olarak gördüm asun gayet güzel tasarımı var ekranda da sony ile arasında bir fark göremedim dolayısıyla asusta karar kıldım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.