webcamdaki sorundan bahsetmemişim diğer sorunlar wireless bağlantısı için güç seçeneklerinden ayarlama yapınca düzelti webcamda da siyah beyaz olma sorunu vardı renkli değildi görüntü o da kendi kendine düzeldi normal mi bu ??
Hocam aldığın yere göster bu kadar emham etmeden. belki ayarlardan düzeltilebilecek bişydir.
quote:
Orijinalden alıntı: navigator_
Hocam aldığın yere göster bu kadar emham etmeden. belki ayarlardan düzeltilebilecek bişydir.
kendi kendine düzeldi kafamın yatmadığı da bu zaten
quote:
Orijinalden alıntı: red_blue
quote:
way arkadas isyan bile edemiyom, sony alıyosun ve sürekli bunu nedne yaptı bu nie böle!? Açıkcası sony vaio almakdan vazgeçtim. Ya Mac ook pro alıcam ya da 1300 TL ye kadar i3-i5 yeni nesil ne denk geldi öle alıcam.
quote:
quote:
quote:
way arkadas isyan bile edemiyom, sony alıyosun ve sürekli bunu nedne yaptı bu nie böle!? Açıkcası sony vaio almakdan vazgeçtim. Ya Mac ook pro alıcam ya da 1300 TL ye kadar i3-i5 yeni nesil ne denk geldi öle alıcam.
aslında başka sorunu yok diğer özelliklerde memnunum hızlı,ısınma sorunu yok fan sesi yok ekran büyüklüğü ve netliği iyi falan filan tabi karar sizin
quote:
quote:
quote:
aslında başka sorunu yok diğer özelliklerde memnunum hızlı,ısınma sorunu yok fan sesi yok ekran büyüklüğü ve netliği iyi falan filan tabi karar sizin
quote:
quote:
quote:
aslında başka sorunu yok o da düzeldi fan sesi yok ısınma sorunu yok ekran netliği ve büyüklüğü güzel hızı iyi tabi yinede tercih sizin
Laptopumda yaşadığım sorunlar had safhaya geldiğinden vatan computerde değişim yapıldı.geçen akşam virüs pro.yuklerken donmalar,kitlenmeler falan Allahtan sorun çıkarmadam değiştirdiler Yeni laptopumdan şimdilik cok memnunum :)
quote:
red arkadasım. ORDA Assist tuşu var, ona tıkla, bir hata olursa siliyo kendisi. Dün söledi satıcı arkadas. Ama gene içine sinmediyse aldığın yere götür anlat.
Ya arkadaslar oyun için düşünmüyorum ama aldığım ürün klass bir şeyler olsun istiyorum. MAc book pro mesela lgimi çok çekiyo ama ona gidip 3-4 bin veremem ve o kadar program kullanmayacağım için gereksiz.
Ne istiyorum?
1. Nette geziniyorum, Müzik dinliyorum, biraz fotoğraflarla uğraşırım 2. Word-excell dosyalarla uğraşıyorum. 3. Vdieo-Movie izliycem 4.Kasası şık olsun istiyorum 5. bir de seyahat yapıyorum bolca kullanım süresi 4-5 saat olsun asgari. 6. Marka takıntım yok ama şık bişyler istiyorum 7. Oyun oynamam , ama yeni nesil İşlemci ve fena sayılmaycak bir ekran kartını da barındırsın istiyorum 8. HDIM girişi olmalı Tv ye bağlamak için. 9. Teknik servis problemi yaşamıyım. 10 bu isteklere bir öneriniz var mıdır?
sony vpcsb serisine bak derim ben aldım memnunum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme