Şimdi Ara

Sony Vaio VPC-F22L1E/B-ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FİLM İZLEMEK VE İNTERNETE GİRMEK İÇİN FULL HD LAPTOP ARIYORUM. ARAŞTIRIRKEN DİKKATİMİ BU MODEL ÇEKTİ DİĞER ÖZELLİKLERİDE İYİ
    SONY'İN BU MODELİNİ VEYA BAŞKA MODELİNİ KULLANANLAR SİZCE ALINMALIMI? VEYA BAŞKA MARKA BAŞKA MODEL ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİR LAPTOP VARMI?
    SONY KULLANICILARI MÜŞTERİ HIZİMETLERİNDEN ÜRÜN ALIMINDAN SONRA TEKNİK DESTEKTEN MEMNUN MU? YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

Isletim Sistemi
    Isletim Sistemi Orijinal Windows® 7 Home Premium Service Pack 1 64 bit
    Mimari
    Platform 2. nesil Intel® Core™ i5 İşlemci
    Chipset Intel® HM65 Express Chipset
    Islemci
    Islemci Adi Intel® Core™ i5-2410M İşlemci
    Islemci Hizi (GHz) 2.30 GHz, Turbo Boost ile 2.90 GHz'ye kadar
    L3 Ön Bellek (MB) 3
    Çekirdek Sayisi 2
    Güç ve Performans Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile
    Bellek
    Hafiza Boyutu (GB) 4
    Bellek Özellikleri DDR3 SDRAM
    Hafiza Tipi PC3-10600
    Hafiza Hizi (MHz) 1333
    Maks. Desteklenen Bellek 8 GB
    Bellek Niteligi 4 GB (SO-DIMM) x1
    Renk
    Kapak rengi Siyah
    Sürücüler
    Sabit Disk Tipi Serial ATA
    Sabit Disk Kapasitesi 500 GB
    Sabit Disk Sürücü Hizi (rpm) 5400
    Optik Sürücü Tipi DVD SuperMulti ile Blu-ray Disc™ ROM Sürücü
    Okuma CD 24x, CD-R 24x, CD-RW 24x, DVD 8x, DVD-R DL 6x, DVD-R 8x, DVD-RW 6x, DVD+R DL 6x, DVD+R 8x, DVD+RW 6x, DVD-RAM 5x, BD-ROM 4x, BD-R 4x, BD-R DL 2.2x, BD-RE 4x, BD-RE DL 2.2x
    Yazma CD-R 16x, CD-RW 10x, DVD-R DL 4x, DVD-R 8x, DVD-RW 4x, DVD+R DL 4x, DVD+R 8x, DVD+RW 4x, DVD-RAM 5x
    Ekran
    Ekran Tipi VAIO Plus Ekran
    Çapraz Boyut (cm) 41,6
    Çapraz Boyut (inç) 16,4
    Maksimum Çözünürlüklü Harici Ekran 1920x1200
    Çözünürlük 1920 x 1080
    En-Boy Orani Genis (16:9)
    Çözünürlük Adi Full HD
    3D Stereoskopik Görüntü -
    Grafikler
    Grafik Karti Adi NVIDIA® GeForce® GT 540M GPU
    Video RAM bellegi 1 GB
    Yorumlar Toplam Kullanılabilir Grafik Belleği, grafik belleğinin sınıflandırmasını gösterir. Bu, işletim koşullarına, aygıt sürücüsünün sürümüne ve sistem belleğinin boyutuna bağlı olarak değişir.
    Arayüz
    USB Baglanti Noktalari USB 2.0 (Tip A Konnektör) x1, USB 3.0 (Tip A Konnektör) x2
    i.Link 4-pin (IEEE1394)
    Bağlantı İstasyonu Arayüzü -
    Memory Stick™ Yuvasi/Yuvalari Memory Stick Duo™/SD bellek kartı birleşik x1 (Eş zamanlı kullanılamaz)
    Memory Stick™ Islevi / Islevleri Memory Stick PRO-HG™ ile uyumlu, MagicGate™
    Mikrofon Jaki Stereo, Mini Jak x1
    Kulaklik Jaki Stereo, Mini Jak, Optik Ses Çıkışı birleşik x1
    SD Kart Yuvasi SDHC, SDXC ile uyumlu, UHS (SDR50) desteği, Telif hakkı koruması (CPRM)
    HDMI™ Girişi -
    HDMI™ Çıkışı (Destekleyici 3D Çıkışı)
    Video (Kompozit) Girişi -
    Video (Kompozit) Çıkışı -
    VGA Çıkışı Mini D-Sub 15 pinli x1
    Express Card Yuvası -
    Optik Ses Çıkışı (SPDIF) -
    Ag Baglantilari
    Ethernet (RJ-45 Dogrudan Baglanti Noktasi)
    Ethernet Tipi 1000BASE-T/100BASE-TX/10BASE-T x1
    Kablosuz LAN
    Kablosuz LAN Türü IEEE 802,11b/g/n
    Kablosuz LAN Maks. Veri Hızı (Mbps) 150 Mbps (RX) / 150 Mbps (TX)
    Dahili WWAN -
    Bluetooth®
    Bluetooth® Sürümü Bluetooth® Standart Sürüm 3.0 + HS
    Bluetooth™ Menzili (m) maks. 10 m
    Bluetooth Maks. Veri Hızı (Mbps) 24 Mbps
    Ses
    Dahili Hoparlörler Dahili, Stereo hoparlörler
    Dahili Mikrofon Dahili, Mono mikrofon
    Dolby Codec Dolby Home Theater® teknolojisi
    S-FORCE Front Surround 3D
    Dahili Kamera
    Özellik Exmor™ teknolojili HD web kamerası
    Efektif Piksel 1280 x 1024
    Görüntü Sensörü (Megapiksel) 1,31 Megapiksel
    Klavye
    Vurus (mm) 1,7
    Tus Araligi (mm) 19,05
    Touch Pad
    Sayisal Tus Takimi
    Arkadan aydınlatma
    Diger Özellikler
    Otomatik Aydınlık Kontrolü
    Özel Dügmeler Assist, Web, VAIO, Kablosuz anahtarı, AV düğmeleri
    Kensigton Kilidi
    Anında Açılma Hızlı Web Erişimi
    Yazilim
    Multimedya Media Gallery
    Çözüm Portali VAIO Gate
    Yardimci Programlar VAIO Transfer Support, VAIO Update, VAIO Smart network
    Ofis Uygulamasi Microsoft ® Office Starter 2010, Windows Live Essentials 2011, Adobe® Reader® 10
    Güvenlik ve Yedekleme McAfee Internet Security 30 günlük abonelik, McAfee Online Backup - Powered by Mozy™ 30 günlük abonelik
    Internet Internet Explorer® 8
    SONY Araçları Uzak klavye, PlayStation® 3 ile uzaktan oynama
    Destek VAIO Care
    Fotograf / Video PMB VAIO Edition, Adobe® Photoshop® Elements 9, Adobe® Premiere® Elements 9
    Birlikte Verilen Aksesuarlar
    AC Adaptörü VGP-AC19V45
    Elektrik Kablosu
    Belge Paketi
    VAIO Uluslararası Onarım Hizmeti Kılavuzu
    3D Active Shutter Gözlük -
    Boyutlar
    Derinlik, Ana Birim (mm) 271,5
    Yükseklik, Ana Birim (mm) 33,1
    Genislik, Ana Birim (mm) 398,5
    Birlikte Verilen Pil ile Agirlik (Kg) 3,1
    Birincil Pil
    Model İsmi VGP-BPS21A
    Pil Tipi Lityum-Iyon
    Agirlik (g) 315
    Pil Ömrü (saat) 5
    Pil Sarj süresi (saat) 4
    Pil Ömrü Sorumluluk Reddi Gerçek pil ömrü, özel donanım ve yazılım yapılandırmalarınıza bağlı olarak değişiklik gösterir. Ölçüt: MobileMark 2007

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red_blue -- 12 Eylül 2011; 23:50:56 >

• Bende bu modelden almayı düşünüyorum uzun zamandır fakat forumda bu modeli kullanan hiç yok sanırım,bende takipteyim yani.Servis konusu ise daha önceden Vaio FW serisi kullandım ve garantisi bitince sattım hiç problem çıkarmadığı için servis konusunu bilemeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

Bende bu modelden almayı düşünüyorum uzun zamandır fakat forumda bu modeli kullanan hiç yok sanırım,bende takipteyim yani.Servis konusu ise daha önceden Vaio FW serisi kullandım ve garantisi bitince sattım hiç problem çıkarmadığı için servis konusunu bilemeyeceğim.

sadece bu forum değil nette doğru düzgün yorum yok :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: red_blue

quote:

Bende bu modelden almayı düşünüyorum uzun zamandır fakat forumda bu modeli kullanan hiç yok sanırım,bende takipteyim yani.Servis konusu ise daha önceden Vaio FW serisi kullandım ve garantisi bitince sattım hiç problem çıkarmadığı için servis konusunu bilemeyeceğim.

artık ben kullanıyorum bu modeli :))
    resimlerdekinden şık ışıklı klavyesi çok hoş duruyor.eski laptopumla kıyasladığımda ısınma sorunu yok denecek kadar az.fan sesi var dediler ben birşey duymadım :))ekran boyutu çok ideal . belki son teknoloji laptoplarla kıyaslayamadığım için çok objektif olamayabilirim ama ben beğendim
    vatandan %25 indirimle aldım yanındanda çok şık bir çantasıyla birlikte
    inş. sorun çıkmaz bundan sonrada

• quote:

quote:

quote:

artık ben kullanıyorum bu modeli :))
    resimlerdekinden şık ışıklı klavyesi çok hoş duruyor.eski laptopumla kıyasladığımda ısınma sorunu yok denecek kadar az.fan sesi var dediler ben birşey duymadım :))ekran boyutu çok ideal . belki son teknoloji laptoplarla kıyaslayamadığım için çok objektif olamayabilirim ama ben beğendim
    vatandan %25 indirimle aldım yanındanda çok şık bir çantasıyla birlikte
    inş. sorun çıkmaz bundan sonrada

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun güle güle kullanın,sonunda forumdan biri aldı bu modelden :) Ben hala beklemedeyim ama kararım kesin bu modelden alıcam bende inş.
    Birde ayıptır sorması tam olarak kaça geldi cihazınız,yanılmıyorsam indirimle 1960 TL falan olması lazımdı?

• quote:

Hayırlı olsun güle güle kullanın,sonunda forumdan biri aldı bu modelden :) Ben hala beklemedeyim ama kararım kesin bu modelden alıcam bende inş.
    Birde ayıptır sorması tam olarak kaça geldi cihazınız,yanılmıyorsam indirimle 1960 TL falan olması lazımdı?

sağolun darısı başınıza :))
    evet 1.950 ama bu world karta olan fiyatı idi .
    bence vatanı takip edip yine böyle bir kampanya gününü kaçırmayın:))
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Dostum laptop fotolarını yükleyebilirimisin sana zahmet, canlı kanlı görelim :))

Bir de memnun musun? ne biliyim o paraya İ7 de alınabilirdi sanki...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony dsc-hx400v ve tavsiye
    10 yıl önce açıldı
    Sony Vaio Bios Giremiyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

Dostum laptop fotolarını yükleyebilirimisin sana zahmet, canlı kanlı görelim :))

tabi alınabilirdi ama sony ve toshıbada alınamazdı
    hatta toshıbada bu fiyata full hd bulmak imkansız sony'e göre bana daha pahalı geldi toshıbanın fiyatları
    eve gidince fırsatım olursa fotoları yüklerim ama bir sony centerda yakından görebilirsin canlı canlı
  • quote:

quote:

tabi alınabilirdi ama sony ve toshıbada alınamazdı
    hatta toshıbada bu fiyata full hd bulmak imkansız sony'e göre bana daha pahalı geldi toshıbanın fiyatları
    eve gidince fırsatım olursa fotoları yüklerim ama bir sony centerda yakından görebilirsin canlı canlı

Alıntıları Göster
    Aldığın sony Full Hd mi? teknosada bir i5 gördüm 1776 TL idi , kasası farklı olabilir belki, ekranın netliği hoşuma gitmemişti. senin ekran güzel mi yani movie ,clip olaylarında net izleniyor mu?

• quote:

Aldığın sony Full Hd mi? teknosada bir i5 gördüm 1776 TL idi , kasası farklı olabilir belki, ekranın netliği hoşuma gitmemişti. senin ekran güzel mi yani movie ,clip olaylarında net izleniyor mu?

1776 hangi modeli acaba ?Ben o fiyata full hd gormedim olanda ekran 15.6 idir.
    Cok film seyretme firsatim olmadi ama donma olmadan kllp video izliyorum goruntude net
    Tabi netligi kiyaslamak icin iki bilgisayar yanyana izlemek lazim sanirim :))
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ben de bu cihazın siparişini verdim bugün. Yarın elimde olacak. Vatan bilgisayarı beklemenize gerek yok. Ankara'da bir Sony Center internet sitesinden satışını yapıyor. Çok araştırdım en uygun fiyat onlarda var. Orjinal Sony Çantasıyla beraber, Bonus Karta 12 Taksitli ücretsiz kargolu fiyatı 2140 TL. Cihazı zaten tartışmaya gerek yok. Evet o fiyata i7 işlemcili cihazlar da var ama bu cihazın farkları şöyle

-Bi kere cihazın Blu-Ray oynatıcısı var. Yani CD-Room'u aynı zamanda Blu-Ray de okuyabiliyor.
    -Ekranı sıradan notebook'ların ekranlarından farklı. Sony'nin efsanevi ekran işletim sistemi olan Bravia'yı kullanıyor. Yani ekran Sony TV ekranlarıyla aynı yapıda. Parlaklık sorunu gözleyen arkadaş muhtemelen ayarlarla alakalı. 13 TL karşılığında tüm kurulumunu yaptırabiliyorsun. Zaten Sony'nin ekranları her zaman abartılı parlaktır. Bende fotoğraf makinesi var, küçücük ekranda gördüğüm foto normal bilgisayar ekranında çok daha etkisiz görünüyor.
    -Ekran kartı 1 GB Nvidia ama diğer cihazlardaki gibi paylaşımsız değil. Bu cihazın ekran kartı paylaşımlı. Şöyle ki: 4 GB'lık ramden kullanarak ekran kartından yaklaşık 3-3.5 GB'lık performans alabiliyorsun.
    -Klavye altı aydınlatması çok şık bir ayrıntı. Karanlık ortamda rahatlıkla klavyeyi kullanabiliyorsun.
    -Full HD ekranını, Sony'nin kendi sitesinden indirdiğiniz bir program ve 180 TL'lik orjinal Sony 3D gözlük ile rahatlıkla 3D haline getirebilirsiniz.
    -HDMI çıkışı sanırım artık tüm bilgisayarlarda var.

Bunun dışında daha aklıma gelmeyen bi sürü artısı var eminim. Zırt pırt teknoloji geliştikçe bilgisayar değiştiremem diyenler için ideal bir cihaz. Rahatlıkla 5 sene kadar teknolojinin gerisinde kalmayacak bi ürün.

• quote:

Orijinalden alıntı: arsenmayer

Ben de bu cihazın siparişini verdim bugün. Yarın elimde olacak. Vatan bilgisayarı beklemenize gerek yok. Ankara'da bir Sony Center internet sitesinden satışını yapıyor. Çok araştırdım en uygun fiyat onlarda var. Orjinal Sony Çantasıyla beraber, Bonus Karta 12 Taksitli ücretsiz kargolu fiyatı 2140 TL. Cihazı zaten tartışmaya gerek yok. Evet o fiyata i7 işlemcili cihazlar da var ama bu cihazın farkları şöyle

-Bi kere cihazın Blu-Ray oynatıcısı var. Yani CD-Room'u aynı zamanda Blu-Ray de okuyabiliyor.
    -Ekranı sıradan notebook'ların ekranlarından farklı. Sony'nin efsanevi ekran işletim sistemi olan Bravia'yı kullanıyor. Yani ekran Sony TV ekranlarıyla aynı yapıda. Parlaklık sorunu gözleyen arkadaş muhtemelen ayarlarla alakalı. 13 TL karşılığında tüm kurulumunu yaptırabiliyorsun. Zaten Sony'nin ekranları her zaman abartılı parlaktır. Bende fotoğraf makinesi var, küçücük ekranda gördüğüm foto normal bilgisayar ekranında çok daha etkisiz görünüyor.
    -Ekran kartı 1 GB Nvidia ama diğer cihazlardaki gibi paylaşımsız değil. Bu cihazın ekran kartı paylaşımlı. Şöyle ki: 4 GB'lık ramden kullanarak ekran kartından yaklaşık 3-3.5 GB'lık performans alabiliyorsun.
    -Klavye altı aydınlatması çok şık bir ayrıntı. Karanlık ortamda rahatlıkla klavyeyi kullanabiliyorsun.
    -Full HD ekranını, Sony'nin kendi sitesinden indirdiğiniz bir program ve 180 TL'lik orjinal Sony 3D gözlük ile rahatlıkla 3D haline getirebilirsiniz.
    -HDMI çıkışı sanırım artık tüm bilgisayarlarda var.

Bunun dışında daha aklıma gelmeyen bi sürü artısı var eminim. Zırt pırt teknoloji geliştikçe bilgisayar değiştiremem diyenler için ideal bir cihaz. Rahatlıkla 5 sene kadar teknolojinin gerisinde kalmayacak bi ürün.

Alıntıları Göster
    Hocam sizden ricam eline ulaştığı zaman fotoları paylaşmanız(aydınlık-karanlık ortamda)

Bir de bataryası 6 cell mi? sanırım 2-2.5 saat gidecek. Aslında çok çok az! Mac book pro 8 saat batarya doluyken kullanabiliyorsunuz. Bu kadar zor bir olay değil artık 7-8 saatler! haksızmıyım?

• quote:

Hocam sizden ricam eline ulaştığı zaman fotoları paylaşmanız(aydınlık-karanlık ortamda)

Bir de bataryası 6 cell mi? sanırım 2-2.5 saat gidecek. Aslında çok çok az! Mac book pro 8 saat batarya doluyken kullanabiliyorsunuz. Bu kadar zor bir olay değil artık 7-8 saatler! haksızmıyım?

Alıntıları Göster
    Aslında haklısın. Apple'ın bataryası çok daha dayanıklı. Ama her markanın uzman olduğu bi ayrıntı oluyor böyle. (Gerçi Apple her konuda uzman ama) Takdir edersin ki fiyatı da ona göre oluyor. Bence çok fazla program kullanmayan normal bi kullanıcıysanız Apple gereksiz fazla. Evet olsa mükemmel ama gereksiz. Ayrıca ben de genelde bilgisayarımı adaptörü takılı kullandığım için pil ömrüne hiç dikkat etmedim. Tek dezavantajı buysa orjinal yedek bataryasından bi tane edinilebilir. (biraz pahalı ama bataryalar). Gelince bataryasını ölçerim ne kadar gittiğini yazarım ama tek eksiği bu olsun benim için hiç sorun değil 8)

• quote:

quote:

Dostum sen bu fiyata çok iyi almıssın.
    Bugun İzmirde Sony Centerdaydım Kipadaki, F22L1E (İ5, full hd 4 gb ram -500 gb HDD 1gb ekrn kartı) için aldığım fiyat 2.360 TL !

Yani 400 TL lik fark az buz değil!...

Cihazı gördüm çok hoş.

++ ları Blue Ray
    -Full Hd
    İ5 ama yeni nesil i5

Adamlar bu cihazı SONY plazmaya bağlamıslar mükemmeldi.

FUll HD olması güzel ama bunu kullanacak sahalar dar. yani film alırsın özel(full hd li) anca o zaman iyi!...
    Haksızmıyım?

Bu cihazın tek eksiği HOPORLÖR den çok az geliyo ses. neden die sordum biraz gömmüşler o kısmı kasanın yanlarına kaçıyo ses bence. Başka eksileri nelerdir öğrenmek lazım.

• quote:

quote:

quote:

Bugun İzmirde Sony Centerdaydım Kipadaki, F22L1E (İ5, full hd 4 gb ram -500 gb HDD 1gb ekrn kartı) için aldığım fiyat 2.360 TL !

Cihazı gördüm çok hoş.

++ ları Blue Ray
    -Full Hd
    İ5 ama yeni nesil i5

FUll HD olması güzel ama bunu kullanacak sahalar dar. yani film alırsın özel(full hd li) anca o zaman iyi!...
    Haksızmıyım?

Bu cihazın tek eksiği HOPORLÖR den çok az geliyo ses. neden die sordum biraz gömmüşler o kısmı kasanın yanlarına kaçıyo ses bence. Başka eksileri nelerdir öğrenmek lazım.

Alıntıları Göster
    geçende arkadaşa i7lisini önerdim 2600 civarıydı f22 lerde fan sesi fazladır oyun oynarken dahada çok duyarsınonun dışında pekde bir eksisi yok ama oyun oynamak isteyenler için para verilecek makine değil bu fiyat seviyesinden heleki full hd ekranda oynanmaz çözünürlülüğü 1366x768 e çekmek zorundasınız verim alabilmek için.multi medya için iyi onun dışında programla r için oyunlar için ekran kartının 1. sınıf bir kart olması gerekir ozamanda 4000 liradan aşağıya gelmez çok abartılı fiyatları var.

• quote:

quote:

quote:

Cihazı gördüm çok hoş.

++ ları Blue Ray
    -Full Hd
    İ5 ama yeni nesil i5

Haksızmıyım?

Evt bu fiyata Iyi denk geldi full hd konusundada haklisin cekilen vd full olacakki anlami olsun
    Pc de ara ara nette yavaslik seziyorum moralimi bozdu bu donma degil ama sayfalar gec aciliyor her zaman olmuyor bir yarim saat oluyor sonra normale donuyor wirelessdan olabilecegini dusundum ama o anda baska pc de deniyorum ustelik eski model bir pc ondan daha hizli sizce ne yapmaliyim ? Fabrika ayarlarina falanmi dondursem yoksa gerimi gotursem normalmi slzce ? Ayrica video izlerken bir kac kere ses geldi makinadan yaziciya kagit sksms gibi ses saniyeler surdu sadece ama yine de huylandim sizce geri gotureyimmi bir ay iade hakkimiz var ya

• quote:

Pili yaklasik 4 saat falan gidiyor
  • quote:

quote:

Pili yaklasik 4 saat falan gidiyor

Alıntıları Göster
    net yavaşlığı bağlantı hızın değişimindenda olur tarayıcıdanda farklı bir tarayıcı dene bazan explorer sapıtıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

net yavaşlığı bağlantı hızın değişimindenda olur tarayıcıdanda farklı bir tarayıcı dene bazan explorer sapıtıyor.

Alıntıları Göster
    red arkadasım. ORDA Assist tuşu var, ona tıkla, bir hata olursa siliyo kendisi. Dün söledi satıcı arkadas. Ama gene içine sinmediyse aldığın yere götür anlat.

Ya arkadaslar oyun için düşünmüyorum ama aldığım ürün klass bir şeyler olsun istiyorum. MAc book pro mesela lgimi çok çekiyo ama ona gidip 3-4 bin veremem ve o kadar program kullanmayacağım için gereksiz.

Ne istiyorum?

1. Nette geziniyorum, Müzik dinliyorum, biraz fotoğraflarla uğraşırım
    2. Word-excell dosyalarla uğraşıyorum.
    3. Vdieo-Movie izliycem
    4.Kasası şık olsun istiyorum
    5. bir de seyahat yapıyorum bolca kullanım süresi 4-5 saat olsun asgari.
    6. Marka takıntım yok ama şık bişyler istiyorum
    7. Oyun oynamam , ama yeni nesil İşlemci ve fena sayılmaycak bir ekran kartını da barındırsın istiyorum
    8. HDIM girişi olmalı Tv ye bağlamak için.
    9. Teknik servis problemi yaşamıyım.
    10 bu isteklere bir öneriniz var mıdır?

• quote:

red arkadasım. ORDA Assist tuşu var, ona tıkla, bir hata olursa siliyo kendisi. Dün söledi satıcı arkadas. Ama gene içine sinmediyse aldığın yere götür anlat.

Ya arkadaslar oyun için düşünmüyorum ama aldığım ürün klass bir şeyler olsun istiyorum. MAc book pro mesela lgimi çok çekiyo ama ona gidip 3-4 bin veremem ve o kadar program kullanmayacağım için gereksiz.

Ne istiyorum?

1. Nette geziniyorum, Müzik dinliyorum, biraz fotoğraflarla uğraşırım
    2. Word-excell dosyalarla uğraşıyorum.
    3. Vdieo-Movie izliycem
    4.Kasası şık olsun istiyorum
    5. bir de seyahat yapıyorum bolca kullanım süresi 4-5 saat olsun asgari.
    6. Marka takıntım yok ama şık bişyler istiyorum
    7. Oyun oynamam , ama yeni nesil İşlemci ve fena sayılmaycak bir ekran kartını da barındırsın istiyorum
    8. HDIM girişi olmalı Tv ye bağlamak için.
    9. Teknik servis problemi yaşamıyım.
    10 bu isteklere bir öneriniz var mıdır?

geçen gün aldığım yere gittim webcamdaki sorunu anlattım ordaki ürüne baktım renkliydi bir sorun yoktu
    getirin bir bakalım dediler bugün tam evden çıkmak üzereydimki bir daha deneyeyim dedim
    belki günışığında farklı olur bir de ne göreyim basbaya renki bir webcam
    varsayılan ayarlarda bir önceki gece siyah beyaz görürken kendimi şimdi renkli gördüm
    monitirden de normal msn üzerinde de denedim ışık olmayınca biraz daha koyu ama yinede renkli
    hal böyle olunca bende götürmekten vazgeçtim
    sizce hiçbirşey yapmadan normale dönmesi normal mi kafayı yiycem benimle dalga geçiyor sanki

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.