Şimdi Ara

Sony VAIO VPCF23L1E notebook aldım önerileriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 gün önce bu notebook aldım gerçekten çok memnum, fakat ben sadece oyun için aldım bu notebooku fakat şöle bir sorun yaşayacağımı sölediler, battlefield serisini çok severek oynayan biriyim bana bu notebookta battlefild 3 rahat oynayamassın dediler siz buna katılıyormusunuz size danışmak istedim. Birde notebooku yeni aldığım için neler yapmam gerekiyor ilgilenirseniz sevinirim.

Teşekkürler...

• simdi laptopun ozelliklerine baktim.ustunde gt540m ekran karti var.o yuzden ayarlari biraz dusurmeniz gerekebilir.ama oyunu orta seviyede cok rahat oynayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALTINBAŞAK

simdi laptopun ozelliklerine baktim.ustunde gt540m ekran karti var.o yuzden ayarlari biraz dusurmeniz gerekebilir.ama oyunu orta seviyede cok rahat oynayabilirsiniz.

Videolarda izlediğimiz gibi zevk ala bilecekmiyim peki ? boşuna almıyım oyunu ozaman.
  • multi medya için ideal bir pc.bf3,mw3,crysis gibi ağır oyunlarda yapman gereken sadece video çözünürlülüğünü hd(1366x768) ye çekmek yüksek ayarlarda oynarsın sıkıntı olmaz.futbol oyunları ve bunun gibi sistem gereksinimi düşük oyunları fhd çözünürlülükte oynarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 24 Aralık 2011; 14:39:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

multi medya için ideal bir pc.bf3,mw3,crysis gibi ağır oyunlarda yapman gereken sadece video çözünürlülüğünü hd(1366x768) ye çekmek yüksek ayarlarda oynarsın sıkıntı olmaz.futbol oyunları ve bunun gibi sistem gereksinimi düşük oyunları fhd çözünürlülükte oynarsın

saolasın hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Vaio notebook
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.