merhaba arkadaşlar sony vaio vpcf23p1e pc im var format attıktan sonra fn tuşu driver ını yükledim ancak. bilgisayar ekran parlaklığını artırıp azalttığımda parlaklığı direk yarıyor alarak işlemi gerçekleştiriyor.. yani özetlemek gerekirse fn tuşu max parlaklığı %50 ye kadar artırabiliyorum ne yapmam gerekli yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
Merhaba
Settings Utility Series Sony shared library Vaio Event Service
Sırası ile yükleyip bilgisayarınız yeniden başlatıp bakabilir misiniz.
ilginiz için teşekkürler.. söylediklerinizi daha öncede yaptım bugun tekrar denedim ancak olmadı hala aynı sorun devam etmekte.. sony nin kendi sitesinde benim modelin driver bölümünde yazdığınız driverler bulunmuyor..farklı bi ad altında sanırım başka çözüm yolunuz varmıdır.. http://www.sony.com.tr/support/tr/product/VPCF23P1E_B/updates buda kendi sitesindeki orjinal driver ları..
isterseniz cihanelektronik ile bir görüşün farklı bir fikrim yok böyle birşeyle karşılaşmamıştım maalesef.
ilginiz için teşekkür ederim..
quote:
Orijinalden alıntı: beshbeach
merhaba arkadaşlar sony vaio vpcf23p1e pc im var format attıktan sonra fn tuşu driver ını yükledim ancak. bilgisayar ekran parlaklığını artırıp azalttığımda parlaklığı direk yarıyor alarak işlemi gerçekleştiriyor.. yani özetlemek gerekirse fn tuşu max parlaklığı %50 ye kadar artırabiliyorum ne yapmam gerekli yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
vaio control center ,sonra utulities servis ,sonra vaio event servis bunları yükle tamamdır bende format attım windows 7 unlimite kurdum söyledigim 3 şeyi yükledim hepsi çalışıyor