Şimdi Ara

Sony Vaio VPCSE sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, laptopum içinde neredeyse hiçbir şey olmadığı halde çok yavaş çalışıyor, sorun doluluk değil ne anlayamadım, format atıldı bir kere ama hiçbir değişme olmadı, bilen birisi yardımcı olabilir mi?

• Sistemi sürücüleriyle beraber güncellediniz mi?Cclaner gibi programlar aracılığıyla gereksiz bellekleri silin.Başlangıçta yer alan programları devre dışı bırakın virüs programı kullnıyorsanız hangisi 5400rpm disk hantallık yapar ama sizin kast ettiğiniz tam olarak nedir?Açılırken yavaş mı açılıyor internet sayfası ağırmı çalışıyor hangi tarayıcı kullnıyorsunuz sisteminiz bakımdan geçmesi gerekir hemen her makine başlangıçta ağırdır sistem güncellendikçe serileşir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Sistemi sürücüleriyle beraber güncellediniz mi?Cclaner gibi programlar aracılığıyla gereksiz bellekleri silin.Başlangıçta yer alan programları devre dışı bırakın virüs programı kullnıyorsanız hangisi 5400rpm disk hantallık yapar ama sizin kast ettiğiniz tam olarak nedir?Açılırken yavaş mı açılıyor internet sayfası ağırmı çalışıyor hangi tarayıcı kullnıyorsunuz sisteminiz bakımdan geçmesi gerekir hemen her makine başlangıçta ağırdır sistem güncellendikçe serileşir.

teşekkürler cevabınız için, sorun genelde çok yavaş çalışması, ağırlaştı diye format attılar ama yine yavaş, açılması bile uzun sürüyor, ccleaner kullanıyordum zaten ,virüs olarak da avira kullanıyordum. Sistemin ne gibi bir bakımdan geçmesi gerekir yani ne yapmam gerek?

• Bir fikri olan var mı?
  • Formatı nezaman attınız ?
  • tteknokurdu T kullanıcısına yanıt
    İki ay oluyor ama o günden beri hiç açmadım.
  • Tekrardan Format atmayı deneyip.Hiç birşey yüklemeden güncelleştirip deneyebilirmisiniz.Normalde formattan sonra düzelmesi gerek. 1 saate yakın bir zamana kurulur. Sürücüleriniz C Ve D Olarak ayrı mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY VAIO batarya problemi
    13 yıl önce açıldı
    Sony Vaio Bios Giremiyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: frape

Bir fikri olan var mı?

Hocam bir an önce hdd yi değiştirmeni öneririm problem hdd den kaynaklanıyor aynı sorun bendede vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tteknokurdu

Tekrardan Format atmayı deneyip.Hiç birşey yüklemeden güncelleştirip deneyebilirmisiniz.Normalde formattan sonra düzelmesi gerek. 1 saate yakın bir zamana kurulur. Sürücüleriniz C Ve D Olarak ayrı mı ?

Format attım ama hiçbir işe yaramadı yavaşlığı bir yana insanı rahatsız edecek kadar sesli çalışıyor sanırım servise vermem gerek teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frape -- 7 Haziran 2014; 13:47:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusemre_oz

quote:

Bir fikri olan var mı?

Hocam bir an önce hdd yi değiştirmeni öneririm problem hdd den kaynaklanıyor aynı sorun bendede vardı

Hdd harddisk değil mi, servise mi vermem gerek kendim alıp değiştirebilir miyim?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yunusemre_oz

quote:

Bir fikri olan var mı?

Hdd harddisk değil mi, servise mi vermem gerek kendim alıp değiştirebilir miyim?

Ben kendim değiştirmiştim servis değiştiremeyiz diyor zaten saçmalık...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.