Bildirim
Sony Vaio VPCSE sorun
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Sistemi sürücüleriyle beraber güncellediniz mi?Cclaner gibi programlar aracılığıyla gereksiz bellekleri silin.Başlangıçta yer alan programları devre dışı bırakın virüs programı kullnıyorsanız hangisi 5400rpm disk hantallık yapar ama sizin kast ettiğiniz tam olarak nedir?Açılırken yavaş mı açılıyor internet sayfası ağırmı çalışıyor hangi tarayıcı kullnıyorsunuz sisteminiz bakımdan geçmesi gerekir hemen her makine başlangıçta ağırdır sistem güncellendikçe serileşir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Cengaver53
Sistemi sürücüleriyle beraber güncellediniz mi?Cclaner gibi programlar aracılığıyla gereksiz bellekleri silin.Başlangıçta yer alan programları devre dışı bırakın virüs programı kullnıyorsanız hangisi 5400rpm disk hantallık yapar ama sizin kast ettiğiniz tam olarak nedir?Açılırken yavaş mı açılıyor internet sayfası ağırmı çalışıyor hangi tarayıcı kullnıyorsunuz sisteminiz bakımdan geçmesi gerekir hemen her makine başlangıçta ağırdır sistem güncellendikçe serileşir.
teşekkürler cevabınız için, sorun genelde çok yavaş çalışması, ağırlaştı diye format attılar ama yine yavaş, açılması bile uzun sürüyor, ccleaner kullanıyordum zaten ,virüs olarak da avira kullanıyordum. Sistemin ne gibi bir bakımdan geçmesi gerekir yani ne yapmam gerek?
-
Bir fikri olan var mı? -
Formatı nezaman attınız ? -
İki ay oluyor ama o günden beri hiç açmadım. -
Tekrardan Format atmayı deneyip.Hiç birşey yüklemeden güncelleştirip deneyebilirmisiniz.Normalde formattan sonra düzelmesi gerek. 1 saate yakın bir zamana kurulur. Sürücüleriniz C Ve D Olarak ayrı mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: frape
Bir fikri olan var mı?
Hocam bir an önce hdd yi değiştirmeni öneririm problem hdd den kaynaklanıyor aynı sorun bendede vardı -
quote:
Orijinalden alıntı: tteknokurdu
Tekrardan Format atmayı deneyip.Hiç birşey yüklemeden güncelleştirip deneyebilirmisiniz.Normalde formattan sonra düzelmesi gerek. 1 saate yakın bir zamana kurulur. Sürücüleriniz C Ve D Olarak ayrı mı ?
Format attım ama hiçbir işe yaramadı yavaşlığı bir yana insanı rahatsız edecek kadar sesli çalışıyor sanırım servise vermem gerek teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frape -- 7 Haziran 2014; 13:47:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: yunusemre_oz
quote:
Bir fikri olan var mı?
Hocam bir an önce hdd yi değiştirmeni öneririm problem hdd den kaynaklanıyor aynı sorun bendede vardı
Hdd harddisk değil mi, servise mi vermem gerek kendim alıp değiştirebilir miyim? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: yunusemre_oz
quote:
Bir fikri olan var mı?
Hocam bir an önce hdd yi değiştirmeni öneririm problem hdd den kaynaklanıyor aynı sorun bendede vardı
Hdd harddisk değil mi, servise mi vermem gerek kendim alıp değiştirebilir miyim?
Ben kendim değiştirmiştim servis değiştiremeyiz diyor zaten saçmalık...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X