Sony Vaio VPCZ21S9E laptopumun sabit diski bozuldu ve degistirmek icin akil almaz paralar istiyorlar.
Bu modelin kullandigi 1.8 Samsung SSD (Sanirim LIF konnektorlu). Bazi kaynaklarda arastirdigim uzere 2.5 SSD'lerin dis kutusunu cikartarak bilgisayarin icerisindeki 1.8'lik yuvaya takabiliyormusuz ama tam olarak hangi muadil disklerin uyumlu olacagini arastirmak istedim.
Konu hakkinda tecrubesi olan yardimci olabilir mi?
Saygilarimla,
quote:
Orijinalden alıntı: Skyrider
Degerli arkadaslar,
Sony Vaio VPCZ21S9E laptopumun sabit diski bozuldu ve degistirmek icin akil almaz paralar istiyorlar.
Bu modelin kullandigi 1.8 Samsung SSD (Sanirim LIF konnektorlu). Bazi kaynaklarda arastirdigim uzere 2.5 SSD'lerin dis kutusunu cikartarak bilgisayarin icerisindeki 1.8'lik yuvaya takabiliyormusuz ama tam olarak hangi muadil disklerin uyumlu olacagini arastirmak istedim.
Konu hakkinda tecrubesi olan yardimci olabilir mi?
Saygilarimla,
aynı sorun bendede var işyerinde aynı modelden bendede var anakartı arızalı olduğu için işlemci fanı çalışmıyor ve pc 3 dk sonra kendini kapatıyor bu sebeple verilerime ulaşamıyorum bu marka notebook için ssd yi okuyabileceğim bir konnektör yok mu ?
Benim elimde de surekli mavi ekran veren bir adet bu cihazdan var. diskin sorunlu oldugunu biliyorum, garantisi 3 yil ve su an 2.5 yil olmus cihazi alali . bakalim teknik servis be yapcak, aslinda garantiyle ugrasmama diyip diski kendim alip takmayi da dusunuyorum, zira cihazi saatler icinde tekrar kullanir hale getirmem lazim, teknik servisi gunlerce bekleyemem. disk onerisi yapabilir misiniz?