arkadaşlar win 7 den win 8 e yükseltme yaptım touchpad calısıyor fakat kapatamıyorum önceden vaio control centerdan kapanıyordu simdi öyle bi yer yok o menüde ayrıca fn kısayollarının hepsi calısıyor touchpad kapatma kısayolu calısmıyor cözemedim bu işi driveri olmasa touchpad hic calısmaz bence ne yapabilirim ugrastım beceremedim saygılar
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Konu Başlığınız Revize Edildi.
Son zamanlarda ''acil yardım, öldüm bittim ben, acil bilgisayarım yandı, çok sıcak,uzman sorusu'' gibi konu başlıklarının kullanımı artmaktadır.Yine aynı şekilde tamamen büyük harfle yazılmış konu başlıkları ve imla kurallarına uyumsuzluk vs. gibi benzeri başlıkları içeren konular, kilitlenip, silinecektir. Konu başlıklarınızı oluştururken, lütfen konuyu özetleyen başlıklar seçmeye dikkat ediniz.
İlginiz için teşekkür ederiz.
DH Yönetimi
fn lock acıkken f5 den kapanmıyor mu?
Driverini yüklemeniz lazım.
yok arkadaşlar yüklemedigim driver kalmadıki sitesinden fn f1 kombinasyonuyla kapandıgı söyleniyor ama bütün fn kısayolları calıstıgı halde o calısmıyor işte
sorun devam etmekte
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme