Şimdi Ara

Sony Vaio X almak istiyorum bu modeli kullanan var mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 temel ozelliğinden dolayi Sony Vaio VPCX11S1E/B almak istiyorum batarya suresi ve ebatlarindan dolayi , kullanici gorusleri onemli super bir performans beklemiyor olsamda yinede
    performansini merak ediyorum.

Tavsiye eden etmeyen yorumlarinizi paylasmanizi rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanaatkar -- 9 Haziran 2010; 13:52:24 >

• atom işlemciye sahip ürünlerden büyük bir performans beklememek en doğrusu 2işlem yaparken 3.yapmaya çalışırsanız makine baya ağırlaşıyo.
    Ama internete girmek maillere bakmak için güzel hafif bir ürün + olarak 2gb hafıza kartı ve işlemci farkı var diyer firmalara gore kıyaslarsan.Birde şekli cok guzel tabiki sony'nin en büyük artısı tasarım farklılıgı
  • En büyük özellikleri,hafif oluşu,ekran kalitesi,muhteşem renk doğallığı,dahili GSM modemi,yani kısacası mobilite olarak harika.Gelelim performansına Windows puanı en fazla 2,5 işlemci 1.86 Atom,yeterince fikir vermiştir umarım.Ama ilk anda verdiği görsel estetik muhteşem,artı HDD'de gizli bölüm var,recovery'si tek tuşla hemen fabrika ayarlarına dönsün.İnanın ben ilk görüşte aşık oldum şu an zevkle kullanıyorum,bu arada unutmadan HDD,SSD o bile bence epey bir + değerdir.Tasarım olarak şöyle bir kötülüğü var,onu kullandıkdan sonra başka hiç bir cihazı,görsel ve estetik olarak beğenmiyeceksiniz.Şarz süresi standart batarya ile 4 saat normal kullanımda.Sağlıcakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umcor81 -- 9 Haziran 2010; 21:10:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.