Bildirim
Sony Vaoi Laptop Ses Gelmiyor Lütfen Yardım Edin
Porsima 1083 Kare Prizma Döner Standlı Döner Kapaklı 12'li Cam Baharatlık-Düzenleyici Organizer-Antrasit : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D1RG3PQH
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
laptop model nosu ve yüklü işletim sistemi nedir
-
MODEL NO : VGN-FW590FVB WİN7 64 BİT O KADAR KURCALADIMKİ ŞİMDİDE BATARYA YANİ PİLDE BİLİNMEYEN KALAN YAZIYOR BATARYA ŞARJ DA ALMIYOR TURUNCU SÜREKLİ YANIP SÖNÜYOR SORUN 1 Dİ 2 OLDU :)=
-
Sony VGNFW590FVB Drivers Download for Windows 10, 8.1, 7, Vista, XP (driverscape.com)
ses sürücüleri mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potti34 -- 1 Mayıs 2022; 12:15:7 > -
olmuyor hocam bunu yükledim gene aynı
-
Aygıt yöneticisi ni aç orada ses sorucuyu sag tık yap, daha sonra donanım kimliğini seç onu kopyala ve Google den arat ve indir ve yükle bakalim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aygıt yöneticisinde bulamadığı sürücüleri güncelleştir deyip bu dosyası açtığınız klasörü gösterin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 24 Mayıs 2022; 16:27:56 > -
bu verdiğiniz dosyayı bulup bende yüklemiştim ama gene olmadı ses işareti çarpı bağlı kulaklık hoparlör yok diyor olmadı :(
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung boot tuşu
- eventsetinformation advapi32.dll hatası
- elektrik kesintisi sonrası modem çalışmıyor
- kablosuz bağdaştırıcı veya erişim noktası sorunu
- sistem belirtilen yolu bulamıyor
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
- ekran videosu alma
- laptop menteşe tamiri
- ekran kartı resetleme
- laptop ses gelmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X