Bildirim
Sony Vaoi Laptop Ses Gelmiyor Lütfen Yardım Edin
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
laptop model nosu ve yüklü işletim sistemi nedir
-
MODEL NO : VGN-FW590FVB WİN7 64 BİT O KADAR KURCALADIMKİ ŞİMDİDE BATARYA YANİ PİLDE BİLİNMEYEN KALAN YAZIYOR BATARYA ŞARJ DA ALMIYOR TURUNCU SÜREKLİ YANIP SÖNÜYOR SORUN 1 Dİ 2 OLDU :)=
-
Sony VGNFW590FVB Drivers Download for Windows 10, 8.1, 7, Vista, XP (driverscape.com)
ses sürücüleri mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potti34 -- 1 Mayıs 2022; 12:15:7 > -
olmuyor hocam bunu yükledim gene aynı
-
Aygıt yöneticisi ni aç orada ses sorucuyu sag tık yap, daha sonra donanım kimliğini seç onu kopyala ve Google den arat ve indir ve yükle bakalim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aygıt yöneticisinde bulamadığı sürücüleri güncelleştir deyip bu dosyası açtığınız klasörü gösterin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 24 Mayıs 2022; 16:27:56 > -
bu verdiğiniz dosyayı bulup bende yüklemiştim ama gene olmadı ses işareti çarpı bağlı kulaklık hoparlör yok diyor olmadı :(
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bilinmeyen usb aygıtı (aygıt tanımlayıcısı isteği başarısız oldu)
- cd deki videoyu bilgisayara aktarma
- pdf dosyası açılmıyor
- asus laptop güç ışığı yanıyor ama açılmıyor
- bazı sitelere giremiyorum
- root ne demek
- bios nasıl açılır
- udf indir
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- amd freesync nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X