Şimdi Ara

Sony ve Ericsson'dan ortalık adına fedakarlık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: matrix22

SonyEricsson; bence firmadaki sorun fabrikasında veya üretim aşamasında değil, sorun; fabrika dışında örneğin dağıtım ağı, yanlış satış-fiyat stratejileri yanlış model stratejileri, (örn: aynı modelden 2 farklı seçenek sunmak) Şu an motorola nın bir modelini kullanıyorum bundan önce ku990 bundan önce k850 baktığım zaman ciddi anlamda sonyericssonun her açıdan bariz farkları var ve bu farkların tamamı iyi yönde bu da demek oluyor ki bu SonyEricsson modellerini tasarlayanlar yapanlar gerçekten bu işi biliyor ama dediğim gibi sorun yukarıdaki kulvarlarında mevcut yoksa firmanın yeri kesinlikle En azından pazarda 2nciliktir...

+1

• 3 aydır mor w380 arıyordum ve bulamadım kızdım 5800 aldım
    nokıadan memnun değilim bence en iyi telefon her zaman sony erikson ama türkiyede adam gibi distrübitör bulamadığı için böyle rezil oluyor.
    nokıa 5800 aldım 800 e inan sistemi bile düzgün çalışmıyor
    eskiden t610 vardı neler gördü denizin tuzlu suyuna düştü inatla sapa sağlam çalışıyordu.
  • keşke SONY yola tek başına devam etse ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: *_SpLenDoR_*

quote:

Orjinalden alıntı: m35

yav bi git muhatap bile almıyorum seni:)

ZzzZzZzZzzzzzzzZZZ!!!!!

sen devam et böle post kasmaya başarılar sana ;)
  • reklam yapmıyorlar hiç. bakın samsung a ne kadar yapıyor. samsung çok mu iyi? millet reklamla satın alıyor. reklam olmadan çoğu kişinin haberi olmaz ürünler hakkında. SE popüler olduğu ve satışlarının iyi olduğu zamanlarda güzel reklam yapıyordu. Tüketiciyle ilişkiyi reklamla kuracaksın ve bağlantını koparmayacaksın. tabi sorun sadece reklamdan kaynaklanmıyor ama reklamın da büyük etkisi var.
  • Konu savaş alanına dönmüş..
  • quote:

quote:

quote:

yav bi git muhatap bile almıyorum seni:)

ZzzZzZzZzzzzzzzZZZ!!!!!

sen devam et böle post kasmaya başarılar sana ;)

ya bi git uza sen sacmalıyosun farkındasın ama sacma sapan yerlere bulasıyosun..ben senın yaptıgın terbiyesizligi yuzune wuruyorum sen post kas diosun komiksin!!insanlar post sayılarıyla deger gormez soyledııgı sozlerle fikirleriyle saygı gorur...cok gerekliyse benım postlarımı sana aktarsınlar;)

dipnot:Ayrıca bu foruma senden daha once kayıtlı olmama ragmen post sayımız arasındakı farkı goruyosundur..şimdi sana bol bol post kasmalar;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Vaveyla- -- 17 Mayıs 2009; 1:30:53 >

• haha...

paylaşımcı yardımcı olursan mesaj sayın dogal olarak artar... bu bir...(demekki sen paylaşım denen nesnenin ne oldunu hala keşfetme aşamasınadsın :)

ben ne terbiyesizligi yapmısımda yüzüme vurmussun???

terbiyenin ne oldunu git bir araştır....

işini yapmayan para kazanmayıda haketmez bunu ögrende gel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 17 Mayıs 2009; 2:38:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nurixY

Konu savaş alanına dönmüş..

böyle yobaz düşünceler oldu sürece daha çok döner:)
    bananeyse adamın çolundan çocundan :))

elbette kimse işsiz kalmasın ama tutupta yan gelip yatan adamıda aman çolu çocu vardır o kaybetmesin ben kaybedeyim demicek patronlar :))

hala ilk okul mantıyla hareket ediliyor...
    yane bişey diyemiyorum çok fazla üyesi var forumun üst düzey kişilerde var hırlısıda var hırsızıda var bilgisizide var yobazıda var:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 17 Mayıs 2009; 2:34:56 >
  • quote:

quote:

elbette kimse işsiz kalmasın ama tutupta yan gelip yatan adamıda aman çolu çocu vardır o kaybetmesin ben kaybedeyim demicek patronlar :))

yane bişey diyemiyorum çok fazla üyesi var forumun üst düzey kişilerde var hırlısıda var hırsızıda var bilgisizide var yobazıda var:)

senin beyninde hasar war..yobazlıkla alakası olan bi insan degilim....nese bu forumda da beyni olan war olmayan war....sorunlu olan war olmayan war düşünme kabiliyeti olan war olmayan war...

edit:ayrıca senin beyninin çalışma kapasitesi bukadar kie düz mantık cumleler kuruyosun...cok mu gordun Se calısanı boş yatan da bu kanaate wardın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Vaveyla- -- 17 Mayıs 2009; 12:01:53 >

• SE nn zarar etmesi gayet normal.tr internet siteinde bile model bulamazken nerden temin edilebilirki. insanlar gidip nokiaya yığınla para verirken aynı özelliklerde veya daha üstün bi Se yi daha ucuza tercih etmiyorlar.nedeni ise
    1- eskiden ericssonun bırakmış olduğu kötü izlenim
    2-ürünün yaygın olmaması ve bulunamaması
    3-ayrıca reklamı olmaması
    adamların bikere satış stratejileri yanlış.ver türkiyeye ucuz yollu megapixeli yüksek-walkman telefon,ver avrupaya gprs-wifi peynir ekmek gibi gitsin.bide televizyonda günde 100 defa reklam kampanya verdimi oohooooooooo tutmayın sonyi ( sony markasının biraz daha ön plana çıkması lazım )
    ayrıca SE nin kâr edememesinide orda çalışan insanların yan gelip yatmasına bağlamakta gerçektende çok saçma,telefonlar eline aldığında kırılıp dökülmüyorki üreten adama suç bulasın.kullananlar gayet memnun fakat yaygın değil sadece bu

• quote:

Orjinalden alıntı: demote

SE nn zarar etmesi gayet normal.tr internet siteinde bile model bulamazken nerden temin edilebilirki. insanlar gidip nokiaya yığınla para verirken aynı özelliklerde veya daha üstün bi Se yi daha ucuza tercih etmiyorlar.nedeni ise
    adamların bikere satış stratejileri yanlış.ver türkiyeye ucuz yollu megapixeli yüksek-walkman telefon,ver avrupaya gprs-wifi peynir ekmek gibi gitsin.bide televizyonda günde 100 defa reklam kampanya verdimi oohooooooooo tutmayın sonyi ( sony markasının biraz daha ön plana çıkması lazım )
    ayrıca SE nin kâr edememesinide orda çalışan insanların yan gelip yatmasına bağlamakta gerçektende çok saçma,telefonlar eline aldığında kırılıp dökülmüyorki üreten adama suç bulasın.kullananlar gayet memnun fakat yaygın değil sadece bu

+1

Tartısmaya Gerek YOK..!

• quote:

quote:

quote:

senin beyninde hasar war..yobazlıkla alakası olan bi insan degilim....nese bu forumda da beyni olan war olmayan war....sorunlu olan war olmayan war düşünme kabiliyeti olan war olmayan war...

edit:ayrıca senin beyninin çalışma kapasitesi bukadar kie düz mantık cumleler kuruyosun...cok mu gordun Se calısanı boş yatan da bu kanaate wardın?

sen yobazlın anlamını dahi bilmezsin... düz mantık mı???

sana burdan bişe derdimde hiç gerek yok...

seviye meselesi beyni olan var olmayan var gibi bi kelime kurman senin mantık kapasitenin ve hayal gücünün nekadar körpe oldunun bikere zaten kanıtı duruunda...

bir her canlıda beyin vardır... canlı dediminde ne oldunu anlarsın heralde virüs bitki demiyoz:)
    hayal dünyanda sana başarılar ;)

IQ.nun bir gitte ölç bakalım benim seviyeme gel sonra mantını benmle kıyas et...

karşındaki ilk okul çocu degil yada lise mezunu bile olmamaıs boş boş dolaşan birisi degil...

senin kullandın suyu dahi benim meslektaşlarım yapıyor...bugün kullandın ilaçları bile bizim mantımıza borçlusun ;)

• şurdan sana enseli bir blok çekeyim ;)başş bbbaşşşş
  • quote:

şurdan sana enseli bir blok çekeyim ;)başş bbbaşşşş

bak son postunu okudum cok guldum her canlının beyunı wardır wallahamı ılahı walaha cok komıksın!!!!daha fasla senle post kasmaya degmez komık cumlelerınde kolay gele!''

edit:ayrıca yaptgın terbıyesızlıkle yaptıgın ılaclar arasında bı bagıntı kuramadım...o cok yuksek IQ yuzunden olsa gerek:) hade yawrum kum bul kendıne!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Vaveyla- -- 18 Mayıs 2009; 1:06:03 >
  • arkadasım mesajını okuma geregi dahi duymuyorum bi yallah diyorum:) anlaman kıt sanırım...
  • quote:

arkadasım mesajını okuma geregi dahi duymuyorum bi yallah diyorum:) anlaman kıt sanırım...

senin IQ cok yuksek ya o yuzden anlaşamıyoruz...Ya bi kaybol ayıbını başka konulara kapamaya çalışan adamla konumu tartısılır...Senin için SON postumdur...
    hade yuksek IQ ıle kumda oyna!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: demote

SE nn zarar etmesi gayet normal.tr internet siteinde bile model bulamazken nerden temin edilebilirki. insanlar gidip nokiaya yığınla para verirken aynı özelliklerde veya daha üstün bi Se yi daha ucuza tercih etmiyorlar.nedeni ise

yan gelip yatmak demek firmaya gidince kanepeye uzanıyor demek değil. işlerini gerektiği yapmıyorlar demek. yeterli gelmiyor demek. bahsettiğin bütün bu hataları yapan insanlar ordaki çalışanlar. yaygın olmamasının sebebide insan ve orda çalışan insan. demek ki işini yapamıyor o zaman değiştirirsin.

• son noktayı koymak isterimyurt dışından zorla x1 getirttim kral telefon piyasada karizma+işlev ortalama puanı alırsak yanına yaklaşamaz hiçbir telefon ama bulamıyoruz işte getirtsin elimizin altında olsun kullanalım ha şuda ayrı tr de çok az kişide olan bir cihazın bende olmasıda ayrı bir zevk tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: laax

son noktayı koymak isterimyurt dışından zorla x1 getirttim kral telefon piyasada karizma+işlev ortalama puanı alırsak yanına yaklaşamaz hiçbir telefon ama bulamıyoruz işte getirtsin elimizin altında olsun kullanalım ha şuda ayrı tr de çok az kişide olan bir cihazın bende olmasıda ayrı bir zevk tabi

aynen katılıyorum bende öyle yaptım yaza w960la girmek istemedim için se G900 aldım herşey güzel :D nokianın e ve n serisi telefonları yanına yaklaşamaz bence... tek eksigi xenon flash:)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.