Şimdi Ara

Sony ve Vodafone sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sony Xperia hayranıyım, bu aralar Acro s ve Z arasında gidip geliyorum birisini alacağım.

Forumda gördüğüm bazı yorumlar tedirgin olmama sebep oldu.

Öncelikle 1. sorum: Sony telefonlarda vodafone hat kullanırsak bir çalışmama problemi var mı?

2. sorum da aldığım telefon kayıtsız çıkarsa en azından geçici kayıt nasıl yaptırabiliyoruz? mesala 1 yıllık( bu zaman zarfında kendi pasaportumu kullanırım nasılsa)

Sorularıma yanıt verecek deneyimli arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

• Vodafone hatlarla ilgili sorun sadece Xperia U ile sola'da var. Onlarda da sorun NOVATHOR chipsetlerden kaynaklanıyor.
    Kayıt konusunda ise deneyimli olmadığından net bir şey söyleyemeyeceğim.
  • Cevap için teşekkür ediyorum.
  • Cihaz Türkiye sınırları içinde bir herhangi bir operatörün hattı ile kullanılmaya başlandığında 1 ay süreli olarak kullanıma açılıyor.
    Bu süre zarfı bitmeden yada bittikten sonra, Türkiye'ye giriş tarihi 1 ayı geçmemiş bir pasaport ile sorunsuz kaydettirebilirsiniz.
    Tabi pasaport ile gidip 100 lira gibi bir harç yatıracaksınız.
  • Geçici kayıt denilen olayı sormuştum aslında. Normal pasaport olayını biliyorum ama kaydı olmayan bir telefonu nasıl geçici kayıt yapılıyor onu öğrenmek istemiştim.

Bir de Xperia p lerde vodafone sorunu yok değilmi? bu yönde bazı yorumlar okumuştum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.