Sony Xperia hayranıyım, bu aralar Acro s ve Z arasında gidip geliyorum birisini alacağım.
Forumda gördüğüm bazı yorumlar tedirgin olmama sebep oldu.
Öncelikle 1. sorum: Sony telefonlarda vodafone hat kullanırsak bir çalışmama problemi var mı?
2. sorum da aldığım telefon kayıtsız çıkarsa en azından geçici kayıt nasıl yaptırabiliyoruz? mesala 1 yıllık( bu zaman zarfında kendi pasaportumu kullanırım nasılsa)
Vodafone hatlarla ilgili sorun sadece Xperia U ile sola'da var. Onlarda da sorun NOVATHOR chipsetlerden kaynaklanıyor. Kayıt konusunda ise deneyimli olmadığından net bir şey söyleyemeyeceğim.
Cevap için teşekkür ediyorum.
Cihaz Türkiye sınırları içinde bir herhangi bir operatörün hattı ile kullanılmaya başlandığında 1 ay süreli olarak kullanıma açılıyor. Bu süre zarfı bitmeden yada bittikten sonra, Türkiye'ye giriş tarihi 1 ayı geçmemiş bir pasaport ile sorunsuz kaydettirebilirsiniz. Tabi pasaport ile gidip 100 lira gibi bir harç yatıracaksınız.
Geçici kayıt denilen olayı sormuştum aslında. Normal pasaport olayını biliyorum ama kaydı olmayan bir telefonu nasıl geçici kayıt yapılıyor onu öğrenmek istemiştim.
Bir de Xperia p lerde vodafone sorunu yok değilmi? bu yönde bazı yorumlar okumuştum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme