ntel Core 2 Duo T8300 Processor (2.4GHz, 800 MHz FSB, 3 MB Cache) Genuine Windows Vista (R) Home Premium 2 GB Memory 250 GB Hard Drive 14.1" Widescreen Display DVD+-RW/+-R DL/RAM Optical Drive ATi Mobility Radeon X2300 Graphics Card Dedicated Graphics Weight 2.5kg
Intel Core 2 Duo Processor (2 GHz, 4 MB) Genuine Windows Vista (R) Business 2 GB Memory 120 GB Hard Drive 13.3" Widescreen NVDIA GeForce Go 7400 Graphics Card 128 MB Graphics Memory DVD-RW (+R Double Layer) DVD-RAM 1.7 kg Weight
Sony siparisi verdim fakat henuz elime ulasmadi ... Bu iki model arasinda kaldim .. Hangisini onerirsiniz ? Yada bunun yerine 13.3 yada 14.1 " ekran tavsiye edermisiniz ...
Arkadaşım ne bilgisayarlar var piyasa da... Aynı paraya yeni işlemcili teknolojiler çıktı, parana yazık.. VGN-SZ740N3 ve cr420'li serilere bakmanı tavsiye ederim. Mutlaka incele farkı keşfedeceksin
dostum walla bence siparişini hemen iptal et derim ben:)3-4 model eski seri ürünleri almana gerek yok. piyasa o fiyatlarda yeni seri vaiolar satılıyor!
siparisi iptal ettim yeni iki bilgisayar kesfettim birisi acer biriside laptop ... Genel bolume tasiyacagim onlari ... tesekkurler ilgi icin ..
arkadaşım crserilerinin 520 serileri çıktı,sz serilerininde 7 serileri çıktı o baktığın ürünler artık tarih olmuş durumda bana sorarsan 13.3'' lik bir ürün al . sana önerebileceğim seri magnezyum kasa yapısına sahip sz740n3 veya carbon fiber kasa yapısına sahip 780n1 modellerine bakabilirsin. bu iki ürün hem en üst modeller hemde fiyatları baktığın ürünlerin fiyatına yakın fiyatlar. şimdiden hangisini alırsan al hayırlı olsun ama kesinlikle eski seri bir ürün alma parana yazık.