Şimdi Ara

SONY VİDEO KAMERA DESTEK HATTI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.650
Cevap
13
Favori
722.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Önceki cevabınıza çok teşekkürler. Anladım ki NTSC formatındaki kameraları da Türkiye'de kullanmakta bir sorun yok.

Sony DRC HC42 (ntsc), DCR PC109 veya Panasonic PV-GS150 (ntsc) modelini Amerika'dan getirtmeyi düşünüyorum. gs150 , 120 dolar daha pahalı. Bunlardan hangisini tercih etmeliyim. HC40 a da baktım ama artık satmıyor.

Ayrıca bilgi için Türkiyede'ki kataloguna baktıgımda donanım olarak HC40 içinde memory stick var ancak hc42 içinde yok. hc42 ile memory stick alan oldu mu hiç, duyan var mıdır?

• Öncelikle hepinize merhabalar;

Elimde bir sony dcr-hc30e var haliyle bir kaç soru ve sorunumda var :)

birincisi bilgisayara memori karttan usb ile attığım videolar çözünürlük olarak çok kötü çıkmakta
    ikincisi de kasetten bilgisayara görüntü atmak istiyorum ama başaramıyorum bi türlü

bilgisayarda iyi çözünürlüklü bir görüntü nasıl elde edeceğim???
    zamanında 1.6 milyar para verdim acaba extra üstüne 300 dolar daha verip illa pinnacle studio deluxe mu almam gerekiyo??

yoksa cameradan bilgisayara aktardıgımda bi şekilde düzgün görüntü alma şansım warmı???

umarım soğuk su içmemi önermessiniz :)) saygılarımlaaa...
  • Yavuz albayım
    Kamera alıcam ama AYDA1944 arkadasımız da NTSC kameralar için problem olur diyor. Sizin onceki cevaplarınızda problem olmaz demiştiniz. Kafam karıştı ne yapacagım bilmiyorum Panasonic olarak getirtecegim yerde PV-GS250 var. NV-GS modelleri yok. Siparişi artık vermem gerekiyor vakit kalmadı, yardım edermisiniz? onceki msjımı da yanıtlayabilirseniz sevinirim.
    İyi akşamlar.
  • Maske: NTSC ürün konusunda daha önce de bir çok mesaj tavsiye veya tenkit bulabilirsin. Tabiki de sorun olmadan kullanabilirsin. Ancak bir sorun olduğunda bunu çözmen zor olacak, risk fiyat değerlendirmesini kendin yapmalısın. Ben olsam NTSC almazdım, nitekim Amerikadan getirtme imkanım da oldu ama almadım.
  • karachuso : 300$ lık kart alman gerekmiyor. 20-30$ lık bir iee1394 firewire kartı alman yeterli. Ayrıntılar için bakınız DERS : KAMERADAN GÖRÜNTÜ AKTARMA konusu.
  • Sevgili maske7706,

NTSC bir kameradan görüntü aktarmanın PAL bir kameradan görüntü aktarmadan hiçbir farkı yoktur öncelikle bunu belirtmek isterim. Sadece yapman gereken capture ayarlarında PAL yerine NTSC seçmek olacaktır. Bu şekilde aktarıp vcd ya da dvd yaptığın tüm vcd/dvd player.lar sorunsuz bir şekilde bunu okuyacaktır.

Direkt izleme konusunda ise artık çoğu TV.nin SCART girişinden NTSC yayınları sorunsuz gösterdiğini yazmıştık. Bu konuda bir değişiklik yok.

ANCAK, Amerika ya da bir başka 3. ülkeden getirteceğin bu kamerada ortaya çıkacak bir sorun durumunda yeknet arkadaşımızın da dediği gibi ulu orta kalırsın. yeknet.in dediği gibi risk/fiyat analizini çok iyi yapman lazım. Elektronik ürünlerin ne kadar hassas oldukları konusunda birşey söylemeye gerek yok sanırım. ALLAH korusun ürün eksik gelir, hasarlı gelir sırf 1 ay gel git ve masraflarla uğraşırsın.

Ben yurt dışından elektronik cihaz getirilmesini KESİNLİKLE tavsiye etmiyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: yeknet

karachuso : 300$ lık kart alman gerekmiyor. 20-30$ lık bir iee1394 firewire kartı alman yeterli. Ayrıntılar için bakınız DERS : KAMERADAN GÖRÜNTÜ AKTARMA konusu.

teşekkür ederim teğmenim sağol

dün gittim pinnacle deluxe aldım orada da sölediler gerçi bu tarz bir yapılandırma ile görüntü elde edebileceğimizi.( 30 dolarlık hardware ile)

Şuanda ise program nedir nasıl çalışır ona bakıyordum 2 gündür cıvkım çıktı anlayana kadar bugun kamera kaset görüntülerini aktarabiliyorum ama hala daha eksiklerim var. Kullanım klavuzu çok yüzeysel yapmışlar can çekişmekteyim. Bu konuların babaları biz çocuklarına yardım elini uzatabilirler mi yawww :)

şimdiden tşk ederim saygılar ...

• rtk08 ben bugün sordum 04.07.2005 22:00 1300YTL
    Sony 403 bende almayı düşünüyorum.
    Fiyatı önemli değil 2 gün içinde karar vermem gerek. Bana Önerebileceğiniz bi model varmı Sony tercihim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abx -- 4 Temmuz 2005, 20:36:36 >
  • abx
    bende kararsızım sony nin minidv - hc90 nıyla dvd - 403 arasında kaldım

1300 fiyatı nereden aldınız ve 803 için mi / 403 içinmi verdiler fiyatı?

kayıt formatı pal mi?
  • sn.rtk08 ;
    Fiyatların alındığı Ülke İsviçre/cenevre
    Sony / DV DCR-DVD403E 1350 İsviçre frangı
    SONY DCR-DVD203 1000 frank
    SONY DCR-DVD202 900 frank
    SONY DCR-DVD100 buda 1000 frank
    SONY DCR-DVD92E 750 frank

Syn rtk08 ben kameradan hiç anlamam maalesef onun için grup üyelerinden bu konuda öneri bekliyorum.
    Eğer ateşe arkadaşın varsa bu fiyatlardan bide vergi indirimi yapacaksın.
    Saygılarımla.
  • Sn Yavuz ;

Yazıları okuduğumda sizin bu konuda deneyimli olduğunuzu gördüm.
    Esasında Alınacak kameranın ne iş için kullanılacağı, alacağımız modeli belirlerken kriter olmalı.
    Fakat benim kameralar konusunda hiçbir fikrim yok.
    Sizden bu konuda bana öneride bulunmanızı rica ediyorum.
    Sony'ni hangi madelini almamı önerirsiniz.

Saygılarımla;

Sn.Yavuz yeni katılımcı olmam hasebiyle diğer bölümleri okumamıştım. Bugün fırsatım oldu. Bu konuda yeterince tavsiyede bulunmuşsun zaten teşekkür ederim, onları okudum ve bi kanıya vardım.

Çokta dallanıp budaklandırmayı sevmem SONY DCR-DVD403E alacam teşekkür ederim saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abx -- 5 Temmuz 2005, 19:05:02 >
  • Arkadaşlar daha önce dvd ye ve dv ye kayıt yapan kameralar hakkında birkaç yorumum vardı.Ama şimdi bu konulara giriş dahi yapamıyorum.Anlaşılan yazdıklarım birilerini rahatsız etmiş ve yazdıklarımı silmişler.Ben yazdığım yorumlarda tamamen teknik objektif kriterleri baz alıyorum.Hiç bir zaman marka ve kullandığım cihaz bağımlısı olmadım.Konuyla ilgili tüm merak ettiklerinizi yazın yardımcı olmaya çalışacam.

İlginize teşekkür ederim..
  • Daha önce ne yazdığınızı bilmiyorum ama yorumlarınızı tabi ki paylaşabilirsiniz. Burası özgür bir platform.
    Bazı mesajlardan anlaşıldığı üzere bu konularda çok fazla bilgili kişi yok. Doğru bilgiye her zaman ihtiyaç vardır.
    İyi forumlar...
  • Merhabalar , bilgi paylaştıkça büyür.Bu anlamda herkese teşekkür ederim.
    SONY kamera almak istiyorum ve 5 , 6 gündür forumları takip ediyor ve bilgi topluyorum.
    Kamerada bulunması istediğim özellikler ;
    Öncelikle ; Çektiğim görüntüleri USB 2.0 ile bilgisayarıma aktarmak ve ordan VCD veya DVD üzerine yazdırmak. Bunu yapmam için kayıt türü olarak Hafıza kartına görüntüleri kaydedebileceğim bir kamera ( Hafıza kaydın dan kastım , memorystick veya adı herneyse ? ) SONY nin böyle bir kamerası varmı?SONY DCR-TRV480E de bu özellikler varmı ?
    Görüntüleri hafıza kartına kaydedip bilgisayarıma aktarabileceğim bir kamera yok ise eğer , MiniDV kayıt türündeki bir SONY kamera ile çektiğim görüntüleri kasetten(MiniDV) Bilgisayarıma nasıl aktarabilirim ? Bu anlamda SONY nin 19e modeli nasıl ? Ve ya önercebileceğiniz başka bir model varmı ?
    Teşekkür ederim ..

• mini dv den usb yada firewire yoluyla atabilirsiniz ama usb nin çok fazla görüntü kaybına daha doğrusu kalite kaybına yol açtığını yazdılar yukarda okusaydınız , o yüzden bilgisayarınızda yoksa 30 dolar civarında bi parayla firewire kartıda almanızda yarar var
  • Selamlar

HC42DV SONY + Pinnacle8.3 ve 9 + DELL D505 Laptop (HDD 5400 rpm)

MPEG veya MPEGII capture da sorun veriyormu? bizde sorun verdi ..!..?

The data rate on drive C: is lass then the required rate of 4444 Kbyte/second

sorun ne acaba ???

• SONY DCR-HC19E ile kameradaki görüntülerimi firewire kartıyla bilgisayarıma aktaramam için yeterli olan bir kameramı? Çünkü bu kameradaki özellikleri incelediğimde , İ-LİNK(DV) girişi - yok , İ-LİNK(DV) çıkışı var.
  • teğmenim öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Üstekki sorumu yanıtlarsanız çok memnun olurum. En kısa zamanda bir kamera almak istiyorum o yüzden bu bilgiye ihtiyacım var. teşekkürler.
  • furkan_ öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Üstekki sorumu yanıtlarsanız çok memnun olurum. En kısa zamanda bir kamera almak istiyorum o yüzden bu bilgiye ihtiyacım var. teşekkürler.
  • arkadaslar merhaba,

bugün aldığım SONY DSC-F828 in flash ı kilitlendi ve çalışmıyor.Flash ın kapalı olduğunu gösteren bir işaret var ancak bir türlü auto moda getiremiyoruz.Yardım ederseniz sevinirim.

Değerli yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.