Şimdi Ara

SONY VİDEO KAMERA DESTEK HATTI (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.650
Cevap
13
Favori
722.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    biliyorum kamera ntsc formatlı ama ne yapayım o kadar fiyat farkı olunca aldım denedim siyah beyaz gösteriyor başka tv lerde ama benim televizyonum hem ntsc hem pal ( istediğini seçiyorsun) sorun olmaz sanıyorum ama daha eve uğramadım yani denemedim inşallah bi sorun çıkmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: kose

mitmete kardeş

dvd-rw aldım linki de burda

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/125460004.htm?chaPt=125460004&CS_Catalog=_BILGISAYAR&CS_Category=_DVD_R50

abi cok sagolasın valla iyi oldu... babamın eline yazdım verdim teknosadan al diye (konya) adamlar yok demişler dvd-r vermişler sony tanesi 17 ytl... bu insanlar nasıl olacak bilmem ... ben bugun gideyimde bi azarlayım elemanları...

• bütün arkadaşlara smlar.arc çavuşum sorumu yanıtladıgın için teşekkür ederim.
    sony dvd 403 ile 203 arasındaki 3MP farkı hareketli görüntü çekerken etki eder mi?İki kamerayı sadece hareketli görüntü çekimi açısından karşılaştırabilir misiniz?
    Yarın elimdeki kamerayı bu ikisinden biriyle değiştirmek zorundayım o yüzden çabuk cevap yazan bir arkadaş olursa çok teşekkür ederim.
    saygılarımla.....
  • mini dvd-rw ler için dual olan 2,8 GB lık medyalar var,,,
    özellikle sony ler için üretmişler tr de varsa kullanışlo bişi olur...

1.
    Double-sided Mini Rewritable DVD-RW for Sony Handycam®

http://www.aaacomputersearch.com/Computer/Image/B000928NPI

2.
    http://www.supermediastore.com/optodisc-2x-dvd-rw-double-sided-mini-camcorde-28g-jewel-case-10pk.html

• quote:

Orjinalden alıntı: yvz

bütün arkadaşlara smlar.arc çavuşum sorumu yanıtladıgın için teşekkür ederim.
    sony dvd 403 ile 203 arasındaki 3MP farkı hareketli görüntü çekerken etki eder mi?İki kamerayı sadece hareketli görüntü çekimi açısından karşılaştırabilir misiniz?
    Yarın elimdeki kamerayı bu ikisinden biriyle değiştirmek zorundayım o yüzden çabuk cevap yazan bir arkadaş olursa çok teşekkür ederim.
    saygılarımla.....

403 3.05M still and 2M video effective pixels
    203 1,00M still and 0,69M video effective pixels fark budur.

• SELAM bende dcr 355E digital8 usb'li sony kamera var. bir de s-video girişli aver dvb tv kartım var.bu kamerayla en uygun görüntü aktarmayı nasıl yapabilirim? veya dah farklı ne önerirsiniz?
  • merhaba
  • arkadaslar kusura bakmayın burda bi insan taklidi yapan bi yaratık var benim adıma ileti gondermiş kusura bakmayınnnn geyik gibi algılanmasın
  • selam arkadaşlar panasonic nv gs 150 inde gece çekimini yapamadım yardımıcı olursanız sevinirim
  • Selamlar,,

Kameram TRV345E, 2004 de almıştım ve tamamen bilinçsiz bir şekilde aldım, gerçi gayet de memnunum saolsun baya işimi gördü,..
    Ben birşey merak ediyorum, kamerada LP ve SP özelliği var, kasetten faydalanmak için haliyle LP seçiyorum ve aktarmalarımı yapıyorum ama LP ve SP arasında görüntüde kalite farkı oluşuyormu? Ben iki türlü görüntüyü karşılaştırdım ama bir fark göremedim? Madem böyle bir fark olmuyorsa neden böyle bir seçenek konulmuş olsun ki?

Yaa birde ben bu kamerayı satmak istesem kaça gider sizce? Hala garantide,...

Şimdiden cevaplar için teşekkürler,,,
  • hc-90e nin yanında verilen i-link kablosuyla görüntüyü kaliteden ödün vermeden aktarabilirmiyim? BU SORUYU YANLIS YERDE SORMUSTUM AMA CEVABINI ALDIM...

TEŞEKKÜRLER TEĞMENİM!!!
    PEKİ MORFARE SİTESİNDE İ-LİNK KABLO TRİPOD VE CANTA HEDİYELİ 1.742 YTL PEŞİN FİYATI
    DAHA UYGUN BİR YER BULAMADIM SİZ NE DERSİNİZ???
  • Dostlar topic açmadım buraya yazayım dedim
    Video kamera beklentilerim
    HArici bir cihazdan ( TV , DVD player ) Mini DV kasete sesli video kaydı yapsın ( Yani video-giriş çıkış )
    Uzaktan kumandalı
    Kaset yanında Hafıza kartına da video çeksin
    Hafıza kartı ve kaset görüntüsü TV lerde gösterim olsun
    ülke çapında max 1000 YTL
    Bu fiyata bu özellik olmayabilir.

Galiba sony de bu modellerde var gibi
    SONY DCR-HC42 VİDEO KAMERA (MİNİ DV)
    SONY DCR-HC 32E VİDEO KAMERA (MİNİ DV)

Ben normalde arkadaşlardan aldığım kameradaki görüntüleri
    AVer tv ile PC ye ve ordan da CD ye aktarıyorum
    Seçtiğim kaliteye göre bir CD ye 25 dk sığıyor 50 dk da sığıyor

Genelde MPeg 1 - Layer 2
    352x288
    3000 bit video
    128 bit ses seçiyorum ( 40 dk civarı )

Video biti 6000 falan yapınca 20 - 25 dk falan ancak sığıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 25 Temmuz 2005, 11:08:06 >

• Gece görüş özelliği en iyi olan kamera hakkında tecrübe ile bilgi verebilecek varmı? Vehereks sorduğu için sıkıcı gelebilri bu soru ama maksimum 1000YTL limiti olmak üzere aile kullanımına uygun ve tabiiki görütüleri bilgisayar ortamında kullanmak amaçlı olarak hangi kamerayı önerirsiniz?
  • arkadaşlar bu kamerayı önerirmisiniz.benim gibi amatör bi kullanıcının işini görürmü.fiyatı 10 taksitle 750 milyon.kameralardan çok iyi anlamıyorum.o uüzden acil cevaplarsanız sevinirim.
  • sony dcr-trv 270e
  • Bahsettiğin SONY DCR-TRV 270 BAŞLANGIÇ için iyi bir secenek fakat belirttiğin fiat olan 750 YTL pahalı Hepsi burada com. da bu makine 627 YTL civarı Spotta dahada aşağılarda temin etmen mümkün ve bu KAMERA diğital 8 formata kayıt etmektedir.öneririm.fiatına göre iyi bir makine..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AYDA1944 -- 27 Temmuz 2005, 2:08:16 >
  • elimde trv 255 d8 var akşam vcd yaptım görüntü kalitesini geçtim bir süre sonra ses ve görüntü birbirinden farlı olarak çıkıyor.BU ne ki böyle şimdi
    varmı anlayan.
  • Tosun 79
    Kameranız ile yaptığınız VCD kaydını PC 'demi yaptınız eğer PC de yaptıysanız kullanmış olduğunuz capture kartının markası nedir.? Bazı capture kartlar görüntü ve ses ilişkisini kartın yazılımında ayarlamanızı gerektirir Eger yapmış olduğunuz VCD kaydını firevire kartı ile yaptıysanız ki ( sanmıyorum ) firewire kaplonuzda arıza olabilir fakat büyük bir ihtimalle siz VCD kaydını capture kart üzerinden gerçekleştirdiniz ve orijinal ayarları ile oynama yaptınız capture kartınızın yazılımına girin ve ayarları auto olarak belirleyin..
  • selam ben yeni üye oldum ve size bir şey sormak istiyorum.
    ben kamera almayı düşünüyorum ve Sony DCR-HC42E almayı düşünüyordum fakat sizin HC40E daha iyi dediğinizi okuduktan sonra onuda araştırmaya başladım. fakat araştırırkenwww.btmarket.com adresinde HC90E yi 1350 YTL ye verdiklerini gördüm ve şaşırdım çünkü o kamera daha pahalı satılıyor siz ne dersiniz.
    ve bu üç kamera hakında kıyaslama yapabilirmisiniz.
    şimdiden çok teşekkür ederim
  • Sevgili Rasimb ben SONY DCR-HC42 yerine 40e daha iyi dediğimi hatırlamıyorum ve yazılarımıda kontrol ettiğimde böyle bir konuya rastlamadım Sizin bahsettiğiniz SONY DCR-HC90 E ' nin fiatının bir sitede bahsettiğiniz gibi 1.350 YTL olması 2 anlama gelir ya bu kamera SONY DCR-HC90 dır Yani NTSC Amerikan sistemi YADA SPOT piyasa fiatıdır. TÜRKİYEDE bulunan kameraların sonunda bulunan E harfi EUROPA demek yani kameranın AVRUPA PAL sistemi normlarına göre imal edildiğini belirler bahsettiğiniz siteyi birkez daha gözden geçirin eger SONY DCR-HC90 yazıyorsa bu kamera NTSC AMERİKAN sistemidir ve size bilhassa türkiye standartlarına ters düşer.eğerki sitede yazan SONY DCD-HC90E ise birde malın garantisini veya spot olup olmadığını öğrenin sizin bahsettiğiniz ürün piyasada 1.700 ile 1.800 arası satılmakta fakat siz eger bu makineyi 1.350 YTL fiata bulduysanız almanızı öneririm aradaki fark çok büyük bir meblağ ve ben şu ana kadar hiçbir zaman faturalı ürün kullanmadım kullanmamda TÜRKİYEDE ki garantilere hiç güvenmem ve yıllardır kullandığım SPOT ürünlerdede bir problem yaşamış değilim telefonum spot garantili ürün alan arkadaşlarımın halini gördükçe yaşadıkları sorunlarla ithalatcı firmalarla uğraşmalarına katıla katıla gülmekteyim. SONUÇ TÜRKİYEDE garanti bir malı satıncaya kadar geçerlidir gerisi hikaye...Bahsettiğiniz siteyi size bu yazıyı yazdıkdan sonra inçeledim orada bahsettiğiniz ürün olan SONY DCR-HC90E 950.21 EURO + KDV yani dediğim gibi 1.800 YTL fiata gelmektedir siz galiba bunu DOLAR olarak algıladınız.Siteyi tekrar inçeleyin derim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AYDA1944 -- 30 Temmuz 2005, 11:13:28 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.