Şimdi Ara

SONY VİDEO KAMERA DESTEK HATTI (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.650
Cevap
13
Favori
722.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony profosyonel dv kameralarda 64 gb hafıza kartlarına kayıt mümkünmüdür?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 29 Ağustos 2011; 3:49:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadron

Sony profosyonel dv kameralarda 64 gb hafıza kartlarına kayıt mümkünmüdür?

ürünün modeli nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan456

quote:

ürünün modeli nedir?

HVR-HD-1000E
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan456

quote:

ürünün modeli nedir?

HVR-HD-1000E

anladım.. fakat 64gb yi destekleyeceğini sanmıyorum.. kamera eski model ve o zamanlar sdhc teknolojisi yoktu.. (2008)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 30 Ağustos 2011; 2:52:48 >
  • Herkese merhabalar,

Siteye yeni üye oldum.Fazla inceleyemedim ama sorumun cevabını bu bölümde bulacağımı düşündüm.Yanlışım varsa kusruma bakmayın.

Benim sorum SONY DCR DVD92E modelindeki kameramla ilgili.
    Bu kamera ile çekilen videolar ve resimler TV de izlenirken tarih-saat gösteriyor fakat bilgisayara aktarılınca tarih saat göstermiyor. Tarih saati gösterir hale nasıl getirebilirim?Bunun için bir program var mı?
    Lütfen yardımcı olun.Çok gerekli çünkü.Şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meraklı_84

Herkese merhabalar,

Siteye yeni üye oldum.Fazla inceleyemedim ama sorumun cevabını bu bölümde bulacağımı düşündüm.Yanlışım varsa kusruma bakmayın.

Benim sorum SONY DCR DVD92E modelindeki kameramla ilgili.
    Bu kamera ile çekilen videolar ve resimler TV de izlenirken tarih-saat gösteriyor fakat bilgisayara aktarılınca tarih saat göstermiyor. Tarih saati gösterir hale nasıl getirebilirim?Bunun için bir program var mı?
    Lütfen yardımcı olun.Çok gerekli çünkü.Şimdiden teşekkür ederim.

DVD'li kameralar tarih ve saati tıpkı dvd filmlerdeki altyazı gibi kayıt yapıyor onun için herhangi bir dvd playerden seyrederken kumandadan veya izlediğiniz proğramdan altyazıyı açın.

• Cevabınız için teşekkür ederim.Eğer saçma olmayacaksa bir sorum daha var.
    Bilgisayarda görüntüleri izlerken altyazıyı destekleyen hangi player programını önerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meraklı_84

Cevabınız için teşekkür ederim.Eğer saçma olmayacaksa bir sorum daha var.
    Bilgisayarda görüntüleri izlerken altyazıyı destekleyen hangi player programını önerirsiniz ?

tartışılmaz gom player... vlc de görüntü çizgi çizgi çıkıyor..picture motionla pc ye atıyorsanız eğer gom player yükledikten sonra mpeg2 kodeği ve coreaac kodeğini yüklerseniz sorunsuz açar.. videolara tıklayın gom açılır. küçük bir uyarı kutusu gelecek. find codec deyin bir internet sayfası açılacak downloada basın 1 mb den küçük bir dosya inecek ondan sonra kurun onu. kurulumu çok basit endişelenmeyin.. bu kadar uzun yazdığıma da bakmayın 2 tık tıklık iş

• Cevabınız için teşekkür ederim.
    GOM Player ı bilgisayara yükledim.Kusura bakmayın bu bölümü de işgal ediyorum ama.Tarih saat sorununu çözemedim çünkü çıkmıyor sağ alt köşede veya hiçbir köşede:S

Fakat uzun araştırmalarım sonucunda video ya tarih saat ekleyen bir program buldum!!!

Super DVdate isminde bir program bu.Çok güzel tam aradığım gibi,orjinal tarih saati ekrana getiriyor rengini fontunu ayarlayabiliyorsunuz,güzel yani .Yalnız bir sorun var oluşturduğunuz tarih saatli videoya unregistered diye kocaman bir yazı koyuyor.Tam aradığımı buldum derken olacak iş mi bu :S Bu programın full versiyonunu arıyorum şimdi de fakat bulamıyorum onu da :S Yeri belki burası değil ama bir fikriniz var mı ne yapayım sizce?Bu programı mutlaka full version olarak edinmem gerekli.
    Yardımınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler

• Başka önerebileceğiniz memnun kaldığınız programlar varsa da tarih saat ekleme yapabilen önerilerinizi bekliyorum.Benim video dosyalarım VOB formatında.Bunu da belirteyim çünkü her program kabul etmiyor bu dosya türünü.Bunu da gözönünde bulundurursanız sevinirim. Ama çok fena taktım ben bu tarih saat konusuna.Umarım sonuca ulaşırım
  • Arkadaşlar Merhaba,
    dün Sony DSC-HX9V fotoğraf makinesi aldım. Çektiği olağanüstü video ve müthiş titreşim önleme sistemi için aldım. Rakiplerinden daha iyiydi. PMB diye bir programı var CD sinde onu kurdum. Makineyi USB ile bilgisayara bağladım. USB aygıtını bir türlü yükleyemiyor. USB aygıtı yüklenmesi başarılı olmadı diyor. Yani bilgisayar makineyi görmüyor. Bilgisayar makineyi görmeyince tabi kart okuyucu ile okutup atıyorum. Oradan da bir türlü bu PMB programına gösteremiyorum videoları. Fotoğrafları görüyor videoları görmüyor. Çektiği full HD videolar MTS uzantısıyla çıkıyor. Elimdeki programlarla wmv uzantılı formata dönüştüdüğümde kalite kaybı çok oluyor. Sony nin verdiği bu kendi programıyla dönüştürmem gerekiyor. orada direk zaten convert to wmv seçeneği var. Zaten makinenin içinde bile yazıyor menüde bu videoları blue ray ya da dvd ye kaydedemezsiniz. Kaydetmek için kendi programıyla wmv ye konvert etmelisiniz diyor. Ama işte videoları gösteremediğimiz için bunu yapamıyoruz. Videolar elimizde kalakaldık. Neyse bu MTS uzantısı. Mpeg 4 formatı diyor videoya uzantısı MTS çıkıyor AVCHD demekmiş bu. Advanced Video Codec High Defination yani.

Bilgisayar makineyi görmüyor usb yüklenemedi diye. Görmeyince Sony makine ile gelen cd deki program olan PMB ile videoları wmv formatına convert edemiyorum. Ne yapmam lazım. Her şeyi tanıyan Windows 7 işletim sistemli iyi bir bilgisayarım var. Bu nedir yani şimdi?
    Yok görmeyişinin bir çaresi yoksa o zaman bu programa bu MTS uzantılı videoları nasıl gösterebilirim?

• Buradaki ayarı MTP yapıp bir deneyin.

http://bit.ly/qSRvUd

Not: Genellikle, çekilen görüntülerin tamamını saklanmak istemeyecek ve bazı kısımları kestikten sonra yine farklı sahneleri birleştirmek isteyeceksiniz. Bu nedenle PMB uygulaması üzerinde çok fazla durmayın bence. Çoğu Video Editor uygulaması MTS formatını destekler. Kendinize uygun birini seçip kullanabilirsiniz.
  • önce çıkan cd yi kuracaksın. progra makinayı bağlayın deyince bağla programı sonlandır. daha sonra pmb yi 5.5 e güncelle. sony nin sitesinde var. 300 küsür mb olması lazım.daha sonra her şekil yüklersin.
  • arkadaşlar selamlar..
    bendeki hdrcx 115 e hd kameramda son zamanlar problem oluşuyor. Lcd ekranı açtığım zaman panelde mavi ekran ve çizik çizik görüntüler oluşuyor. bunun sebebini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: novecento35

arkadaşlar selamlar..
    bendeki hdrcx 115 e hd kameramda son zamanlar problem oluşuyor. Lcd ekranı açtığım zaman panelde mavi ekran ve çizik çizik görüntüler oluşuyor. bunun sebebini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. teşekkürler.

donanımsal bir soruna benziyor. reset at belki düzelir olmadı garantiye gönderirsin belki frimware falan düzeltir ya da ekranı değiştirirler. cx115 yeni model olduğundan garantisi %100 dolmamıştır
  • format attım fakat düzelmedi. daha 1 yıl garantisi var. bazen düzeliyor bazen bozuluyor. çok tekrar ederse göndericem. tahminim memoy karttan kaynaklanıyor. teşekkürler.
  • Merhaba arkadaşlar

Benim bir Sony DCR SX15 kameram var.kamera odamda çekmecemin içinde duruyordu.2 hafta önce odada değişiklik yaptık.çekmeceyi de balkona kaldırdık.balkonumuzda 2 hafta kadar kaldı.ama hiçbir şekilde su almadı.2-3 gündür arıyordum bugün orda buldum.şarjı bitmişti.şarj ettim ama bu sefer de bulanık çekiyor.önceki videoları sorunsuz izliyorum.ama canlı görüntü puslu.şanlı buhar var her tarafta .ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayasas

Merhaba arkadaşlar

Benim bir Sony DCR SX15 kameram var.kamera odamda çekmecemin içinde duruyordu.2 hafta önce odada değişiklik yaptık.çekmeceyi de balkona kaldırdık.balkonumuzda 2 hafta kadar kaldı.ama hiçbir şekilde su almadı.2-3 gündür arıyordum bugün orda buldum.şarjı bitmişti.şarj ettim ama bu sefer de bulanık çekiyor.önceki videoları sorunsuz izliyorum.ama canlı görüntü puslu.şanlı buhar var her tarafta .ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum..

dıştansa çizmeyecek bir bezle objektifini sil.. eğer içtense evin içinde bir kaç gün dursun yok olur gider ;)
  • Teşekkürler sorun çözüldü
  • Herkese merhaba diyerek sorunumu anlatiyorum; bende DCR-HC51 Sony HandyCam var ve simdiye kadar herseyi ile süper calisiyordu takii bu sene izine gittigimde Firewire kablosunu unutmustum ve bulundugum yerde bir dükkana gittim fakat orada da bulamadim taa'ki oradaki satici bir ucu Firewire olan ve diger ucuda USB olan kabloyu kendi leptopuna takana kadar (oda sonuc vermedi) ve ondan sonrasi malum izin bitti eve geldik ve ben izinde cektiklerimi PC ye yüklemek icin kendi Firewire kablosunu taktim fakat Camerayi taniyan PC Camerayi tanimaz oldu sonra Leptopda da denedim oda tanimadi ve son sans kardesimin Leptopunda da denedim yok...onda da tanimadi yani ne olduysa o saticinin taktigi kablodan sonra oldu..simdi ne yapmaliyim yada Camda ne oldu?? yoksa fis yerindemi bir zarar olustu??

Bilgi yardimlarinizi bekliyorum.. simdiden hepinize tesekkürler

Sedat
  • 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.