Şimdi Ara

SONY VİDEO KAMERA DESTEK HATTI (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.650
Cevap
13
Favori
722.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sagocan

Herkese merhaba diyerek sorunumu anlatiyorum; bende DCR-HC51 Sony HandyCam var ve simdiye kadar herseyi ile süper calisiyordu takii bu sene izine gittigimde Firewire kablosunu unutmustum ve bulundugum yerde bir dükkana gittim fakat orada da bulamadim taa'ki oradaki satici bir ucu Firewire olan ve diger ucuda USB olan kabloyu kendi leptopuna takana kadar (oda sonuc vermedi) ve ondan sonrasi malum izin bitti eve geldik ve ben izinde cektiklerimi PC ye yüklemek icin kendi Firewire kablosunu taktim fakat Camerayi taniyan PC Camerayi tanimaz oldu sonra Leptopda da denedim oda tanimadi ve son sans kardesimin Leptopunda da denedim yok...onda da tanimadi yani ne olduysa o saticinin taktigi kablodan sonra oldu..simdi ne yapmaliyim yada Camda ne oldu?? yoksa fis yerindemi bir zarar olustu??

Bilgi yardimlarinizi bekliyorum.. simdiden hepinize tesekkürler

Sedat

baya bir pc de denediğine göre istersen farklı bir kabloyla dene ya da kullanma klavuzuna bak belki unuttuğun atladığın bir yer vardır.. bazen oluyor böyle şeyler.. yine olmadı o zaman kesin kameranın girişi zarar görmüştür

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan456

quote:

Herkese merhaba diyerek sorunumu anlatiyorum; bende DCR-HC51 Sony HandyCam var ve simdiye kadar herseyi ile süper calisiyordu takii bu sene izine gittigimde Firewire kablosunu unutmustum ve bulundugum yerde bir dükkana gittim fakat orada da bulamadim taa'ki oradaki satici bir ucu Firewire olan ve diger ucuda USB olan kabloyu kendi leptopuna takana kadar (oda sonuc vermedi) ve ondan sonrasi malum izin bitti eve geldik ve ben izinde cektiklerimi PC ye yüklemek icin kendi Firewire kablosunu taktim fakat Camerayi taniyan PC Camerayi tanimaz oldu sonra Leptopda da denedim oda tanimadi ve son sans kardesimin Leptopunda da denedim yok...onda da tanimadi yani ne olduysa o saticinin taktigi kablodan sonra oldu..simdi ne yapmaliyim yada Camda ne oldu?? yoksa fis yerindemi bir zarar olustu??

Sedat

baya bir pc de denediğine göre istersen farklı bir kabloyla dene ya da kullanma klavuzuna bak belki unuttuğun atladığın bir yer vardır.. bazen oluyor böyle şeyler.. yine olmadı o zaman kesin kameranın girişi zarar görmüştür

Hakan456 arkadasim, evet cok pc de denedim Firewire kablosu ile hic sans yok bencede Firewirenin giris yeri zarar gördü fakat ne gibi bir zarar görebilir ?? Büyütec ile icine baktim kontakt yerlerinde bir sey görebilirmiyim diye fakat kontakt yerleri hepsi sapasaglam yerlerindeler, acaba satici taktigi kablo ile bir anda yanlis bir akim felanmi verdi de Cam in icindemi bir sorun olustu tam cözemedim , diger kablolar ile denedim yani S-Video ile direk tv ye bagladim oluyor baskada bir baglanti yeri yok ya S-Video yada Firewire , bildiklerim bunlar..acmak istiyorum ama neyi nereden acacagimida bilmiyorum...yada kontaklari ölcmek istiyorum fakat elimde herhangi bir sema yok , yani ne ölcecegim ??

Selametle

• quote:

quote:

quote:

Sedat

Hakan456 arkadasim, evet cok pc de denedim Firewire kablosu ile hic sans yok bencede Firewirenin giris yeri zarar gördü fakat ne gibi bir zarar görebilir ?? Büyütec ile icine baktim kontakt yerlerinde bir sey görebilirmiyim diye fakat kontakt yerleri hepsi sapasaglam yerlerindeler, acaba satici taktigi kablo ile bir anda yanlis bir akim felanmi verdi de Cam in icindemi bir sorun olustu tam cözemedim , diger kablolar ile denedim yani S-Video ile direk tv ye bagladim oluyor baskada bir baglanti yeri yok ya S-Video yada Firewire , bildiklerim bunlar..acmak istiyorum ama neyi nereden acacagimida bilmiyorum...yada kontaklari ölcmek istiyorum fakat elimde herhangi bir sema yok , yani ne ölcecegim ??

Selametle

teknisyeni olmadığımdan sana şöyle böyle yap diyemiyorum lakin içini açarsan daha hayır gelmez kanımca.. anladığım kadarıyla usb bağlantıyıda desteklemiyor.. yabancı siteleri bir araştır belki teknik dökümanlarına ulaşabilirsin

• HDR-PJ10 | 16GB Full HD Camcorder with Projector | Sony aldım yalnız kameraya farklı video attığımda açılmıyor bu konu hakkında yardımcı olabilecek biri var mı?
  • Beyler bende sony kamera var.Onu sakarlık yapıp yere düşürdüm.Kayıtları izleyebiliyorum fakat kayıt yaparken hiçbirşey belli olmuyor görüntü çok bozuk.Ve E:61:00 yazısı yanıp sönüyor.Ne yaparım da ben bu sorunu çözerim?? Yardım edebilecek varsa acil yardım..
  • arkadaşlar bende eski bi sony kamera var bunun kasetindeki videoları bilgisayara atmam için picture package diye bir programa ihtiyacım var ama bu programı win7 ye uyumlu nerde bulabilirim
  • Merhaba arkadaşlar,

Kameralar hakkında bilgim yok sayılabilir. 2 gün önce MM'da Sony'nin 3D kamerasını (TD10) gördüm. 3500 TL'den satışa çıkarmışlar. Yalnız şöyle bir durum var.3D modunda yakındaki nesneleri gösterirken çift gösteriyor. Yakından kastım 15-20 cm ile 2 m arası. Yalnız ben LCD ekranda gördüğümü söylüyorum. Bu TV'ye aktarılınca da aynı şekilde midir yoksa sadece kendi ekranında mı bu sorun var?
  • bende sony dcr-sr58 kamera var 80gb hardiski var bunda bazı videolar silindi ve başka bir yerede kopyalamamıştım bu videoları geri kurtarabilirmiyim.

birde usb kablo ile kamerayı pc ye bağladığımda videoları pc ye kopyalayabiliyorum ama hiç bir videoyu pc den usb kablo ile bağlı iken silemiyorum,
    sadece kameranın kendi menüsünden silme işlemi yapabiliyorum, pc den bağlı iken videoları silemezmiyim.
  • Arkadaşlar elimde Sony hdR-SR11E kamera var. Zamanında doğubank civarlarında bir yerden amcam almıştı. 3-4 yıl sorunsuz kullandık. Taki babam kamerayı düşürene kadar. Çantasının fermuarı açıkmış görmemiş ve 1 metre mesafeden cihaz kapalı iken halıya düşmüş.
    neyse şuan ki duruma gelelim. Kamerayı açınca içeriden bir dişli bir yere sürtüyormuş gibi ses geliyor.
    Kamera şarjında sıkıntı yok.
    Ekrana gelen görüntüde sıkıntı yok.
    Kayıtta sıkıntı yok. İzlemede sıkıntı yok.
    ama cihazı açınca sanki içeride birşey sürekli dönüyor. Ses çıkarıyor. Ve ufak bir titreşim var. Bundan dolayı sadece cihazı test için toplamda 20-30 sn'ye açmışımdır.
    Şimdi bu kamerayı nerede tamir ettirebiliriz.
    Sony servis güvenilir gibime geliyor. Ama daha önce hiçbir ürün vermedim servise. Bu arada tr satışlı olmayan bir kameraya bakar mı? Sony'nin teknik servisi uluslararası değilmiydi.
    Birde Doğubank civarında bu işten anlayan güvenilir tamirci var mıdır? Varsa kimdir?
    Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Kamera şu :http://www.sony.com.tr/product/hdd-avchd-hard-disk-drive/hdr-sr11e

• quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

Arkadaşlar elimde Sony hdR-SR11E kamera var. Zamanında doğubank civarlarında bir yerden amcam almıştı. 3-4 yıl sorunsuz kullandık. Taki babam kamerayı düşürene kadar. Çantasının fermuarı açıkmış görmemiş ve 1 metre mesafeden cihaz kapalı iken halıya düşmüş.
    neyse şuan ki duruma gelelim. Kamerayı açınca içeriden bir dişli bir yere sürtüyormuş gibi ses geliyor.
    Kamera şarjında sıkıntı yok.
    Ekrana gelen görüntüde sıkıntı yok.
    Kayıtta sıkıntı yok. İzlemede sıkıntı yok.
    ama cihazı açınca sanki içeride birşey sürekli dönüyor. Ses çıkarıyor. Ve ufak bir titreşim var. Bundan dolayı sadece cihazı test için toplamda 20-30 sn'ye açmışımdır.
    Şimdi bu kamerayı nerede tamir ettirebiliriz.
    Sony servis güvenilir gibime geliyor. Ama daha önce hiçbir ürün vermedim servise. Bu arada tr satışlı olmayan bir kameraya bakar mı? Sony'nin teknik servisi uluslararası değilmiydi.
    Birde Doğubank civarında bu işten anlayan güvenilir tamirci var mıdır? Varsa kimdir?
    Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Kamera şu :http://www.sony.com.tr/product/hdd-avchd-hard-disk-drive/hdr-sr11e

her halde optik zoomun mekanizmasındaki dişlerden biri (birkaçıda olabilir) zarar görmüş ya da lens koruma kapağının mekanizmasında bir sorun oluşmuş.. kamera eski model olduğundan sony servisinde yedek parça bulunmayabilir.. doğu bankta olmasa da oraya yakın bir dükkan vardı ama adı aklımda değil.. işte sirkeci tarafını bir araştır hangisi güvenilir ve uygunsa ver yapsınlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 22 Kasım 2011; 12:37:59 >

• herkese merhaba bizimkilerin zamaninda aldigi ve hic kullanmadigi bir SONY DCR-DVD 403E CAMERA var elimde...bunlar piyasada satilabiliyor mu? varmi dir hala meraklilari? bildigim kadariyla goruntu kalitesi falan harikaydi...simdinin bir iphone parasi da odenmisti:) oneri ve fikirlere acigim...satmaya degermi bilemedm ikinci el piyasasi nasildir ?
  • ACİL YARDIM!!
    arkadaşlar sony hc96 video kameram var uzun süredir kullanmıyordum. açtığımda herşey normal gözüküyordu fakat kaset kapağını açtığımda tekrar kaset yerleştirince kaseti kendi içine çekmedi. zorlamak da istemedim. bu sorunu yaşamış olan var mı sebebi ne olabilir. kameranın diğer herşeyi çalışır durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtdlkck

ACİL YARDIM!!
    arkadaşlar sony hc96 video kameram var uzun süredir kullanmıyordum. açtığımda herşey normal gözüküyordu fakat kaset kapağını açtığımda tekrar kaset yerleştirince kaseti kendi içine çekmedi. zorlamak da istemedim. bu sorunu yaşamış olan var mı sebebi ne olabilir. kameranın diğer herşeyi çalışır durumda.

kaseti doğru taktın mı diye sormuyorum mekanizmada bir sorun olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhan67

quote:

Orijinalden alıntı: efkan

Merhaba, Sony HDR-PJ10E kamera aldım. Profosyonel olmadığım için ayrıntılı bir açıklama yapamayacağım ama çekim kalitesi ve özellikleri benim için yeterli. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim. Ancak gerek satıcı gerekse kitapçığında projoktörün içerisindeki lamba ömrü ilgili kimse bilgi sahibi değil. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Teşk...

http://www.sony.com.tr/product/cam-high-definition-on-memory-stick/hdr-pj10e#pageType=ProductBenefits

SONY VİDEO KAMERA DESTEK HATTI

Arkadaşlar aynı makinadan bende aldım acaba bu makina full hd mi PANASONIC SD60 ile Sony PJ10E ile arasında sürekli gidip geldim ama sony'nin üstün projektör özelliği ve 16gb dahili hafızası beni cezbetti ve dayanamadım aldım ama sony kameralar için interpolasyon sistemi ile full hd çekim yaptığı iddaaları vardı acaba bu makinadamı o şekilde yanlışmı yaptım alarak aldığım yerde bir çekim yaptım ordaki çekim çok net ama evde bir çekim yapıyım dedim görüntüde aşırı kumlanma var bunu nasıl düzelte bilirim acaba televizyona çekim modunda görüntüyü yansıtıyorum full hd tv hdmi çıkış ile ama görüntüyü kumlu gösteriyor bu çok moralimi bozdu ayarlarını karıştırdım ama hiçbirşey bulamadım yanlız almadan önce denerken adamın çektiği görüntüde hiçbir kumlanma yok gayet net evde beyaz yüksek enerjili tasarruflu ampüllerden kullanıyoruz bunlar mı neden oluyor birde eşyalar kırmızı bordo ağırlıklı renkmi seçiyor bir bilen yardımcı olsa?

bende sony hdr-pj10e sahibiyim 10 gündür. lamba ömrü ile ilgili son 1 yıldır servislere talep olmamış yani o kadar da dayanıksız bir ürün değil sanırım.

benim sorunum kamerayı bilgisayara bağlamak ile ilgili. usb kabloyu takıyorum, preparing... diyor kalıyor. ayrıca bilgisayarda mtp device buluyor ama dosyasını yükleyemiyor. cd'sinde de öyle bir dosya yok. xp kullanıyorum.

yardımcı olabilecek arkadaş var mı?

• sony nin picture motion browser programını kurman gerekir..
  • sony minidv video kameramdan bs ye goruntu aktarimi yapmak istiyorum ama yeni aldigim notebook ta ne firewire nede express card girisi var.usb3.0 var.yardimci olursaniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ossssy

sony minidv video kameramdan bs ye goruntu aktarimi yapmak istiyorum ama yeni aldigim notebook ta ne firewire nede express card girisi var.usb3.0 var.yardimci olursaniz sevinirim

üzgünm ama bu şekide yapabileceğin hiçbirşey yok... ama usb yi firewire ye çeviren bir adaptör bulabilirsen sorun çözülür..
  • Bu, en iyi kamera? Belirlemek için İsteği:http://711.la/gkbbq
  • quote:

Orijinalden alıntı: tianya

Bu, en iyi kamera? Belirlemek için İsteği:http://711.la/gkbbq

aslında en iyi kamera diye birşey yok.. ne amaçla kullanacağına bağlı.. diyaframı veya enstataneyi artistik ya da estetik öğe olarak kullanmak istersen nex-vg10e ya da nex-vg20e ideal.. 3D ye merakın varsa hdr-td10e .. karanlıkta video çekimleri yaparım diyorsan hdr-cx160e... başka modellerde var ama bunlar alanında kanıtlanmış ürünler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 6 Ocak 2012; 15:59:35 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tianya

Bu, en iyi kamera? Belirlemek için İsteği:http://711.la/gkbbq

aslında en iyi kamera diye birşey yok.. ne amaçla kullanacağına bağlı.. diyaframı veya enstataneyi artistik ya da estetik öğe olarak kullanmak istersen nex-vg10e ya da nex-vg20e ideal.. 3D ye merakın varsa hdr-td10e .. karanlıkta video çekimleri yaparım diyorsan hdr-cx160e... başka modellerde var ama bunlar alanında kanıtlanmış ürünler..

Tüm üstadlara merhaba,bu konuda hiç tecrübesi olmayan biri olarak sizler danışmadan kamera almak istemedim.su anda piyasada olan cx160 ile cx360 arasında karasizim.ust modeli almak aradaki fiyat farkını vermeye deger mı? Kamerayı alma sebebim kardesimin bebeği olacağı için kaliteli ve kalıcı videolar çekmek.seçim için yardımcı olursanız sevinirim.ilginize ve yardımınıza şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.