Şimdi Ara

SONY VPC-EA1S1EB??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu haftasonu notebook alıcam uzun zamandırda araştırıyorum..sony e serisinin 14inç modelini çıkardı.benimde özellikle tercihim 13.3-14" olması..yerli-yabancı forumlarda bu modelle ilgili yoruma rastlamadım..bu laptoptan alan arkadaşlar varmı? fan sesi, ısınma sorunu vs. bi problemle karşılaşan??

http://www.sony.com.tr/product/vn-e-series/vpcea1s1e-b

ilk tercihim SONY S11X9E idi. fakat bi iki mağazada S11X9E nin fazla ısındığını gördüm, kullanan arkadaşlar beni bilgilendirirse bu konuda çok sevinirim.sizce hangisini almalıyım??
    Yardım ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

• Bu kasada en ufak bir ısınma problemi yok.

I5 lisini (VPCEB1S1E) kullanıyorum saatlerce GTA4 , Dirt2 oynadım maşaallahı var.

Fakat bu avantajına rağmen oyun dışı normal kullanımda dahi fanı biraz sık çalışıyor.

Gerçi ondada rahatsız edici bir ses yok kuşkunuz olmasın.

Kasa çok şık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sayın -- 22 Nisan 2010; 15:17:53 >
  • kasaları gerçekten çok hoş ama sanırım EA ların kapakları EB gibi mat değil parlak gibi gözüküyo resimlerde (parmak izi açısından)..S11x9e ile kıyaslarsak özelliklerini hangisini önerirsiniz?
  • selam, ea1s1e modelini almayı düşünüyorum, hatta almak için alışveriş merkezine gittim ama touchpadini kullanamadım. biraz kullandıktan sonra takıldı. hani bir pencereyi taşırken imleç artı şeklinde olur ya, öyle oluyor ve kıpırdamıyor. problem var sandım ve hemen bir yandaki bilgisayarı açtım (aynı model) ama onda da aynı şey oldu. donanımsal olduğunu düşünmüyorum ama problem olup olmadığını da bilmiyorum. bilgisi olan kimse var mı?
  • BEN 2 AYDIR KULLANIYORUM HİÇ ÖYLE BAHSETTİĞİNİZ GİBİ Bİ PROBLEM OLMADI..NOTEBOOK KULLANMIYOSANIZ NORMALDİR TOUCHPAD E ALIŞMADIĞINIZDAN OLABİLİR..
  • Teşhir ürünlerinin zaten touchpadleri genelde düzgün çalışmaz.

Kim bilir kaç kişi mıncıklıyor onu bir günde.

Herhangi bir sorun yok touchpadde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pc_pro

Arkadaşlar bu haftasonu notebook alıcam uzun zamandırda araştırıyorum..sony e serisinin 14inç modelini çıkardı.benimde özellikle tercihim 13.3-14" olması..yerli-yabancı forumlarda bu modelle ilgili yoruma rastlamadım..bu laptoptan alan arkadaşlar varmı? fan sesi, ısınma sorunu vs. bi problemle karşılaşan??

http://www.sony.com.tr/product/vn-e-series/vpcea1s1e-b

ilk tercihim SONY S11X9E idi. fakat bi iki mağazada S11X9E nin fazla ısındığını gördüm, kullanan arkadaşlar beni bilgilendirirse bu konuda çok sevinirim.sizce hangisini almalıyım??
    Yardım ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

İncelediğim kadarıyla senin bahsettiğin seri benimde daha önce gördüğüm bir model. Ekranı küçük ama ekran çözünürlüğü yüksek bir makina. Gerçi o boyuttaki bir ekranın çözünürlüğü ne kadar yüksekte olursa olsun boyut düşük olunca elbette farkı olur ama çok da önemli bir fakr olacağını düşünmüyorum.
    Ancak eğer oyun hevesin varsa ATI 5145 ekran kartını bi incelemeni öneririm bizdeki cihazlarda 5650 ler var arada muhakka fark vardır. Tabi elbette çok fazla oyun oynayan bir kullanıcı değilsen bu çok da birşey ifade etmez.

SONY S11X9E hakkında çok da yorum yapmam doğru olmaz kullanığımız bir seri değil ancak incelediğim kadarıyla donanım olarak OB ekran kartı bulundurmasıyla geride kalıyor. Yani bu demek oluyor ki Oyun oynamaz yada grafik tasarım vs işlerinde kullanmanız sizi kanser edebilir, yada kullanamazsınız. Ayrıca ekran da daha düşük bir çözünürlüğe sahip. Her ne kadar çözünürlük çok da fark yaratmaz boyut düşünce diye söylesemde belki bu tek başına terch sebebi olmayabilir ama harici ekran kartı olmasıyla EA donanımsal olarak daha önde.

Bu arada biz buraya her zaman gerek arkadaşlarım gerek ben kullanıcılar oladak fan sesi ısınma gibi bir sorunu olmadığını cihazın yazmıştık. Halada yazıyoruz. Şunu bilin siz oyun oynarken her makinanın fanının devri artacak ve ses olacak. Önemli olan o şartlarda zaten cıhazın soğumasınıdr. Oyun oynarken yani fan devri artınca hiç sesin çıkmaması gibi bir şansımız zaten yok bütün cihazlarda bu devir artışı ile ses yükselir. Önemli olan bu gürültünün rahatsız edici seiyelerde olmamasıdır. Bizlerin kullandığı cihazlarda da böyle bir sıkıntı mevcut değil zaten. Gürültü ve soğutma konusunda oldukça başarılı cihazlar olduğunu söyleyebilirim.

Ha bu arada son olarak şu touchpad olayını ise dert etmeyin şu ana kadar kullanıcılar arasında o şekilde bir sıkıntı yaşayan ben görmedim. Gerek bu forumda gerek başka bir yerde. Sayın arkadaşımızında dediği gibi treşhir ürünü olmasından kaynaklanan bir sıkıntı muhtemelen. Onu kafanıza takmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTHYPATHY -- 25 Haziran 2010; 10:12:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Vaio svf153a1yw
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.