Şimdi Ara

Sony VPC-EB1S1E/BJ i5-430 Ati HD5650 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
2
Favori
98.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir de bizde bu bilgisayrı almayı düşündüğümüz içinhttp://www.rakipsizfiyat.com/?catalogId=174&businessPartnerId=110&itemId=18586&ref=akakce&v=1.30.8 bu sitede havale 1744 tek çekim 6 taksit 1800 lira diyor. peşin almk isteyen arkdşlar isterlerse burayı bir arasınlar dükkanlarından gidip alma imkanı da warsa ve garantisi bildiğimz sony garantisiyse walla iyi fiyatmş.ha birde acaba stoklarında warmı istnbl bilişim gibi çkmasın da

• 25 martta gelicekmiş oraya.. diğer bir başlıkta arkadaş konuşmuş firma ile...
  • acerla sony arasında kalan bir arkadaşınız daha var..acerı kullandım..süperdi ısınmıyordu ve görünüşü çok güzeldi..mavimsi kapak..iz yapmayan klavye cevresi..en azından sim siiyah tarzda değildi..toz,parmakizi falan dert olmaz acerde..sonyninde ismi var.. iki modeli yan yana getirince iki fark var bir 350tllik fiyat fark birde max ram kapasitesi sonyde 8gb iken acerda 4gb...bumudur fiyat farkını acan....
  • Arkadaşlar,

Ben daha öncede bahsettiğim gibi EB1J1 olan beyaz modeli aldım ve cihaz dün elime geçti;

Bahsedilidği gibi kasa ve ekran kalitesi kötü değil; kasa çok şık ve sade, ekran gayet memnuniyet verici parlak ve net, ben burada ekran ve kasayı vaio ya yakışmamış diye yerin dibine sokanlara şaşıyorum.

Oyun oynayan birisi olmadığım için ve iş amaçlı kullanacağım için bu modeli tercih ettim, teknomarketim den 1494 e 6 taksitle aldım.

Fan sesi duyulmayacak kadar az, pili 2.5-3 saat gidiyor gayet başarılı şimdilik...

Sesi söylendiği gibi yüksek seviyelerde %80 üzerinde bozulup tizleşiyor.

Almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim, sony vaio kalitesinden ödün vermeden bu makinayı bu fiyata veriyor daha ne olsun, f/p olarak harika...

Yapmamı istediğiniz test vs varsa yardımcı olmaya çalışırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

quote:

Orijinalden alıntı: CRIMINALL

quote:

Orijinalden alıntı: uniogun

yani görende sony berbat igrenç kesinlkle almayın en iyisi şu marka alınneyapacksınz dedim sanar..tek dedigim fiyatna göre sorn olabilr normaldir şöle şöle ürün var alternatftir bakın artıları şunlar bn daha eksi yanını görmedim bunu anltmk istedk ama size anlayışla yaklaşnda..yazarsam adam degilmbidaha ztn..

boşver usta senin dediklerini anladım ben boşver takma kafana ;)

beyler adam size demiyor ki sony kötüdür asus iyidir yada sony almayın sony berbattır vs vs böyle bişey demiyoki adam. sadece alternatifleri gösteriyo size. bende sony nin i5 li modelini alıcam şu an öyle düşünüyorum ama alternatiflerede bakıyorum illaki asusada bakıyorum toshibayada mesela. illa sony ye karar verdik diye gözümüzü diğerlerine kapatıcak değiliz dimi. adam sizi alternatifler konusunda uyardı diye hatamı etti yani ? alternatiflerede bakarsın ama aklına yatan yine sony olur yine gider onu alırsın kimse alma demiyoki. dediğim gibi benimde şu an 1. sıramda sony i5 li model var ama hala alternatiflere bakmaya devam ediyorum ne zaman ne çıkacağı belli olmaz çünkü. alacağım güne kadarda alternatifleri değerlendirmeye devam edicem.

at gözlüklerini çıkarın lütfen ve adam size seçenekleri gösterdi diye böyle abartılı tepkiler vermeyin. yazılan postlara biraz daha mantıklı ve anlayışlı bakmayı deneyin.

walla @uniogun bi asus alternatif gösterdi die dövmedikleri klmş
    @lordsansar led ekran lcd den çok daha net parlak görüntü sunar.ayrıca hem ömrü daha uzundur hemde daha az enerji tükeitr.notebooklarda en önmli durumlardan birisi de bildiğin gibi enerji tüketmidir.samsung kötü olabilr kayıplar vs ama bnde hp notebook kullanıyorm ve led ekranında hiçbir görüntü kaybı yok.çift lambalı sony li arkadşla karşlaştrdk çok daha net we parlaktı.yani o durum her led ekran için geçerli değil hocam
    @lordsansar sony sahibi olmayanlar sussun ne demek bu form paylaşım formu herkes saygı çerçevesinde istediği düşüncesini istediği bölmde yazar.kardeşm bn bu pc yi almak istiyorm düşüncemi yazamıcam mı.tmm anladık sony niz war die yok sony si olmayan yazmasn ne demk ya
    @söny kedi uzanamadğı ciğere mundar dermiş fln demiş.uzanamadığı dediğinz 1800 liralık bir notebook mu
    abartmayn markası sony olabilr ama bu ürün sony nin üst seri bilgisayrlarından değil fiyat performans ürünü
    ynlş anlamayn sözm burdaki herkese değil tabiki amacım polemikte değil.ama resmen sony si olmayanı ezip kendilerini üstün görüp pof pof lamak saçmalık.zaten bi marka fanlığı nedir hiç anlamış değilm.parayı bizler weriorz bizim cebimze giren birşey yk bunu unutmayn.
    nse inş anneme bu pc den almayı düşünüorz.ama o kadr soru srdm ama heralde sony miz yok die çokta tın gibi geldi.yne de tkrar soraym şimdi her bilgisayrı kapat dediğimzde %5 mi düşüyor.dielm ki 20 kere açtk kaptk batarya bitiyor mu merak ettiğim en önemli konu bu.
    bazı arkadşlara sert tepki werdiysem affola ama insan bi yerde tepkisini dile getirmek istiyor.dğerli görüşlernz ve yardmlarınız içn şimdiden tşkler...

ilk olarak şunu soyleyım uniogun e ben birşey demedim ama o üstüne alındı daha önceki sayfalara bakarsanız ne demek istediğimi kimlerden bahsettiğimi anlarsınız. ben de EB1S1E/BJ i almadan önce birsürü yorum okudum soru sordum onun için de şu an sorulan sorulara güzellikle yanıt vermek istiyorum. notebook dediğimiz sey ucuz bırsey değil o yuzzden de oyle zırt deyınce alınmıyo arastırmak lazım tabi.
    gelelim emr_3153 e. arkadaşım ben led ekran kötü demedim.kullandığım bilgisayarların ekranlarından bahsettim sadece.led ekranla ilgili bahsettiğin seylerden zaten haberimiz var. böyle fevri hareket edeceğine önce bana sorulan soruya bir bak sonra benım cevabımı oku sonra alıntı yapıp yorum yapman gerekıyorsa yaparsın. bana yanlardan falan görüntü kaybı var mı dediler bende diğer kullandğım notebooklarla kıyasladım kullandıklarımın en iyisi bu. ben hp nin led ekranına bir sorun bulmadım iyi okursan görürsün benim kullandığım hp lcd ekranlıydı zaten onunla kıyasladım.
    ha birde şu sözüme geleyim çunku yanlıs anladınız yıne. ben sony sahibi olmayan yazmasın derken burda yine tüm yorumları okuyup da bu yazıyı yazdım. tekrar söylüyorum daha açık bir sekilde: buraya herhangi bir notebook almak isteyenler ve bunun için araştırma yapan arkadaşlar ya da bu model notebook a sahip arkadaşlarımız yazarsa sevinirim ya da başka kişiler de yazıyorsa da lekelemek için yazmasınlar.bu modelle ilgili bilgi veren yazılara bakıyorum EB1S1E/BJ sahibi olanlardan çok başka notebook sahibi olan arkadaşlar bilgi veriyor allah aşkına bırakın da gerçekten bu modeli eline alıp kullananlar bilgi versin yoksa şu an olduğu gibi forum kirliliğinden başka birşey olmuyor.

@CRIMINALL in "at gözlüklerini çıkarın lütfen ve adam size seçenekleri gösterdi diye böyle abartılı tepkiler vermeyin. yazılan postlara biraz daha mantıklı ve anlayışlı bakmayı deneyin." sözünü üstüme alınmadım zaten ama şunu soylemek istiyorum bu konuda. ya allah aşkına ne at gözlüğü ne de havalara girmek mümkün bu konuda çünkü bu ürün ün fiyatı öyle 8-10bin lira falan değil ki birileri havaya girsin(isterse 100 bin olsun kımsenın havaya girme hakkı yoktur bence). ben bunu almadan önce packerd bell almak üzereydim son anda bunu aldım fıyatları da nerdeyse aynı,ha packerdbell almısım ha sony ne fark eder kımsenın havaya girme hakkı falan yok. bu makinayı bız yapmıyoruz kı havaya gırelım parasını verıyorsun alıyorsun yani.

bu başlıktaki forumun amacı bu modelle ilgili bilgi vermektir bu yüzden şu an bu başlığı kirletmekten başka birşey yapmıyoruz kusura bakmayın bu konuda herkes bana katılıyordur zaten diye düşünüyorum ve artık EB1S1E/BJ ile ilgili bi soru gelmedikçe hiç bir EB1S1E/BJ sahibi cvp yazmasın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordsansar -- 18 Mart 2010; 14:51:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CRIMINALL

boşver usta senin dediklerini anladım ben boşver takma kafana ;)

beyler adam size demiyor ki sony kötüdür asus iyidir yada sony almayın sony berbattır vs vs böyle bişey demiyoki adam. sadece alternatifleri gösteriyo size. bende sony nin i5 li modelini alıcam şu an öyle düşünüyorum ama alternatiflerede bakıyorum illaki asusada bakıyorum toshibayada mesela. illa sony ye karar verdik diye gözümüzü diğerlerine kapatıcak değiliz dimi. adam sizi alternatifler konusunda uyardı diye hatamı etti yani ? alternatiflerede bakarsın ama aklına yatan yine sony olur yine gider onu alırsın kimse alma demiyoki. dediğim gibi benimde şu an 1. sıramda sony i5 li model var ama hala alternatiflere bakmaya devam ediyorum ne zaman ne çıkacağı belli olmaz çünkü. alacağım güne kadarda alternatifleri değerlendirmeye devam edicem.

at gözlüklerini çıkarın lütfen ve adam size seçenekleri gösterdi diye böyle abartılı tepkiler vermeyin. yazılan postlara biraz daha mantıklı ve anlayışlı bakmayı deneyin.

o söz bnm değil gördüğün gibi @CRIMINALL ın.bnce sen önce bi doğru oku da alıntılarını doğru yap arkadşm.

@lordsansar bn hp nin ekranına kusur buldun demedm.genelleme ypma her led ekran bir değildir dedim.
    kmse de sony yi lekelemek için birşey yazmamş sadece düşüncülerini dile getrmiş.seçenkler sunmş ki bunda abes kaçıcak birşey yok nese sony vaio almayı düşünüodm ki hala düşünüyorm.alsamda snn gibiler sayesnde tekrar söylüyorm sözm herkese değil ne yardım alınır ne bilgi alınır.cwp wermeye gelince tak diye cwp wermişsn ama bir soru sorlmştu keşke ona da bi cwp wersen daha iyi olurdu.nese heralde sony miz yok ya ondandr .çk şkr sony ye ihtiyacım da yok bu bilgisayrı anneme alıcaktr.yne de biz bişi demeyelm mazallah demişsn sony si olmayan sussun.nese sana sony formnda başarılar arkdşm.kendini iyi bnmsemişsn formda.30 tane mesaj atmşsn bana kuralları hatrlatıorsn merak etme form kirliliği nedir biliorm.bunu sanırm msj sayımdan anlamşsndr.nese dediğin gibi form kirliliğine gerk yok bu sana son cevabım,snde madem kirlilk istemiosn umarm biraz önce yazdığn snn de bana son cevabın olmştr.biliosn form kirliliği.kndini pofpoflamaya dewm snn vaio n war

• Arkadaşlar pil testi sonucu windows açıkken 2,5 saat,biosta 45 dakika.Diyeceksiniz ki sonuç nedir? teknik ekibe aktarılacakmış,beni arayacaklarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyealfa

Arkadaşlar pil testi sonucu windows açıkken 2,5 saat,biosta 45 dakika.Diyeceksiniz ki sonuç nedir? teknik ekibe aktarılacakmış,beni arayacaklarmış.

sağol dostum önemli olan az ama öz mesaj atmaktır. gerekli yazı yazan parmakların dert görmesin teknik ekibe sorduktan sonra sana döndüklerinde sonucu yaz lütfen
  • Arkadaşalar, sony nin sitesinde E serisine yeni 14 inçler eklenmiş, gene i3 işlemcili ama led aydınlatmalı arka ekran, ATI ekran kartı ve renkli kasalar olacak, yazdıklarına göre. Sony i arayıp sordum, teknik özellikler yayınlandıktan 1 ay sonra gelirmiş bilginize...

http://www.sony.com.tr/product/vn-e-series/tab/editorialarticle3
  • Almanya da bluerayli modeli 800-850 euro civarındaymış.Burada 1800 lü fiyatlara BR koymazlar.Tanıdıkları olanlar değerlendirsin
  • ismim geçince cvp atma geregi duydum k.bakmayın..anlıyanlara çok teşekkürediorum bn çok ince eleyerek aldım kolaymı 1800lira bie devlet memuru maaşı hatta belki degil kimisinde yani..bu fiyatlar tehlikeli fiyatlar her marka için çünkü ürünler f/p ürünü elbette kalitesizbazı şeyleri kaliteli bazı şeyleri olcak ben herkes parasının hakkını alsın istedim..bazı mesajları sertti çünkü öle olmalıydı bazı yazılanlar çok ters cvplardı okursanız anlıcagınızı düşünüyorum..bu forumda ulan die hitap edildi geçen gün bunuda hatırlatmak isterim..anlayışınız içinde gerçekten teşekkürederim..
  • 2 gün önce bu vaio'yu almaya niyetim vardı fakat yazılanlardan gözüm korktu...

-Ekran yetersiz denmiş bu neye göredir herhangi bir markaya göre mi yoksa eski sony vaio serisine göre midir?

-Pil sorunundan epey bahsedilmiş. Dizüstü bilgisayar almanın amacı taşınabilirlik ve istediğin yerde elektriğin olmasa da sorun çekmemektir, Her açılışta en az %5 azalıyorsa verilen 2bin TLye yazık demektir. Mesela benim sabah çok önemli işim var, akşamdan şarj edip sabah bi açıyorum şarj yarıya düşmüş eğer böyleyse sony adına büyük REZİLLİK demektir. Bu konuda kaç arkadaşın sorunu var acaba? eyealfa hariç?

-Bluetooth yok denmiş, bazı sitelerde var diyor?

-Kasadan vınlama vızıltı filan geldiğini iddaa edenler var, ama tarif edemiyorlar diyenler biraz daha açık olurlarsa sevinirim.

-Ses %80den sonra bozuluyormuş kaç kişi denedi bunu acaba?

Ayrı telden çalan arkadaşlara söylüyorum, lütfen önemli olduğunu düşünmediğiniz yada notebook karşılaştırması gibi sorularınızı başka yere açın ki başlıktan almayı düşünen insanlar en verimli şekilde yararlansın. Şimdiden Teşekkürler...

• merhaba ben de alacağım. geçen pazar karar vermiştim ama. nette şuan alışverş yapmaya çekindiğim firmalarda var.
    teknomarket
    hepsiburada
    vatan da yok

gittigidiyor ve bimeks te var.
    oralarda da fiyat 2.nin üstü

zonguldakta d asony center yok.

Ankara yolu göründü. :)
    1800 e alsam. 50 yol. gerisiyle de alışveriş yaparım oradan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: provitaminb

2 gün önce bu vaio'yu almaya niyetim vardı fakat yazılanlardan gözüm korktu...

-Ekran yetersiz denmiş bu neye göredir herhangi bir markaya göre mi yoksa eski sony vaio serisine göre midir?

-Pil sorunundan epey bahsedilmiş. Dizüstü bilgisayar almanın amacı taşınabilirlik ve istediğin yerde elektriğin olmasa da sorun çekmemektir, Her açılışta en az %5 azalıyorsa verilen 2bin TLye yazık demektir. Mesela benim sabah çok önemli işim var, akşamdan şarj edip sabah bi açıyorum şarj yarıya düşmüş eğer böyleyse sony adına büyük REZİLLİK demektir. Bu konuda kaç arkadaşın sorunu var acaba? eyealfa hariç?

-Bluetooth yok denmiş, bazı sitelerde var diyor?

-Kasadan vınlama vızıltı filan geldiğini iddaa edenler var, ama tarif edemiyorlar diyenler biraz daha açık olurlarsa sevinirim.

-Ses %80den sonra bozuluyormuş kaç kişi denedi bunu acaba?

Ayrı telden çalan arkadaşlara söylüyorum, lütfen önemli olduğunu düşünmediğiniz yada notebook karşılaştırması gibi sorularınızı başka yere açın ki başlıktan almayı düşünen insanlar en verimli şekilde yararlansın. Şimdiden Teşekkürler...

kardeşim aman ha bu son soylediğini bi daha deme ben cok dedim düşman oluyolar neden bende hala anlamadım.neyse sorularına gelırsek . ekran yetersiz falan değil kardeşim ben asus,hp nın lcd ekranını ve samsung r522 nın led ekranını kullandım hepsinden daha ıyı ekranı.

pilde bi sorun var evet ama bı arkadaşımız bu konuda sony e muracat etmıs onu beklıyoruz ne olacak sonuc bakalım
    sestede oyle bı sorun var ancak bırı program adı vermıstı yukleyınce gecıyor dıye foruma bakarsan gorursun onu da

yanı su an tek sıkıntı bu pıl olayı. gerısı hıkaye ben cok memnunum. sen de iyi arastır oyle al asus dıyenler falan da var onlara da bak tabi

• Merhaba arkadaşlar
    Rakipsizfiyat.com bugün cihazın tedarikçi firma stoklarına girdiğini 4 gün içinde gönderebileceklerini söyledi.Bende Adana'dan 1750 Liraya i5'li modeli (VPCEB1S1E/BJ) siparişi verdim, fakat firma stoklarında olmadığı için daha gönderemediler bekliyorum.
    Anlayamadığım sony center'lar tedarik edemezken burası nasıl tedarik ediyor Türkiyede kaç firma sony tedarikçisi yada şuan sony centerlarda tedarik edebiliyor mu bir bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArseniK__

Merhaba arkadaşlar
    Rakipsizfiyat.com bugün cihazın tedarikçi firma stoklarına girdiğini 4 gün içinde gönderebileceklerini söyledi.Bende Adana'dan 1750 Liraya i5'li modeli (VPCEB1S1E/BJ) siparişi verdim, fakat firma stoklarında olmadığı için daha gönderemediler bekliyorum.
    Anlayamadığım sony center'lar tedarik edemezken burası nasıl tedarik ediyor Türkiyede kaç firma sony tedarikçisi yada şuan sony centerlarda tedarik edebiliyor mu bir bilgisi olan var mı ?

Adana'da nerde 1750 lira arkadaşım bu laptop. net üzerindense bizde bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalladam

quote:

Orijinalden alıntı: ArseniK__

Merhaba arkadaşlar

Adana'da nerde 1750 lira arkadaşım bu laptop. net üzerindense bizde bakalım..

Adana'da Sony Center'da arkadaşım biz peşin birkaçtane alacaz diye bu fiyattan vermiş olabilir ama isterseniz netten satış var mı yok mu arayın bi sorun belki kapıda ödemeyle falan gönderirler ben Mersinde olduğum için gelince gidip oradan alacam ArseniK_'ede bir tane alacam.

• Arkadaşlar merhaba birkaç sorum olucak. Bu laptopu almayı düşünüyorum ama birkaç yerde sony kalitesiyle alakasız oldugu kalitesiz oldugu vs. yazılmış doğrumudur? Kronik pil sorunu oldugu ve ekranın acer vs. gibi markalardan bile kötü oldugu gibi birşeyde yazılıyor ama ben tarafsız olarak bilmiyorum doğrumu yanlış mı? Cevaplayabilirseniz çok iyi olucak şimdiden teşekkürler. İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amazingg

Arkadaşlar merhaba birkaç sorum olucak. Bu laptopu almayı düşünüyorum ama birkaç yerde sony kalitesiyle alakasız oldugu kalitesiz oldugu vs. yazılmış doğrumudur? Kronik pil sorunu oldugu ve ekranın acer vs. gibi markalardan bile kötü oldugu gibi birşeyde yazılıyor ama ben tarafsız olarak bilmiyorum doğrumu yanlış mı? Cevaplayabilirseniz çok iyi olucak şimdiden teşekkürler. İyi forumlar.

Yok bu makina yeni marka vaIIIo sony değil bu hasudhasudhsa

bu problemleri belirtten arkadaşlar pil bios'tan kaynaklı ve tüm vaiolarda var açıp kapamada %5 %10gibi düşmeler ama düzeltilicektir eminim'ki bazılarında var bazılarında yok ben daha rastlamadım öyle bi şeye ama kasanın acerdan kötu oldugu sony kalitesi ile alakasız oldugunu söylıyen arkadaşların elinde bu ürün yok ordan burdan kötüleme amaçlı söyluyolar işte belkı tutar

gönül rahatlığıyla al sacmalıkları okumadan gec öyle bı sey yok

• ya zaten bu kasayı acer i5+5650 li modelin kasasıyla bir tutmak ya da kıyaslamak komik değil komik ötesi bişey :)

ben kasayı bizzat inceledim kasayla ilgili aklınızda hiçbi şüphe kalmasın çok şık bi kasası var bence
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.