Şimdi Ara

Sony VPC-EB1S1E/BJ i5-430 Ati HD5650 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
2
Favori
98.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sorgu

Makineden ses filan gelmiyor.

şans işi o zaman bu durum ya da i3 lü modellerde yok vınlama ( fan sesi dışında meydana gelen bir ses )
  • quote:

Orijinalden alıntı: sargeal

quote:

Orijinalden alıntı: sorgu

Makineden ses filan gelmiyor.

şans işi o zaman bu durum ya da i3 lü modellerde yok vınlama ( fan sesi dışında meydana gelen bir ses )

bende ki i5 li olanda eğer güç seçeneklerinden işlemci ayarlarıyla oynamazsam ac de o tiz ses gelmiyo ancak ac yi çektiğim anda ses başlıyo yani pile geçtiğim anda.
  • biraz önce pil sorununu test etme fıratım da oldu.
    sonuçlar : wireless açık olsun ya da olmasın , ister yeniden başlatıyım ister kapatıp açıyım pil de %2 veya %3 lük azalma oluyo. sizdeki azalmalar biraz daha fazla oluyo galiba
  • evet arkadaşlar bende uzun zamandır yazmıyordum bi bakayım dedim bayaa kaynamış konu şimdi lafa ilk once şurdan gireyim ben 3 tane laptop kullandım bugune kadar ilk laptopum asus tu 1 sene kullandıktan sora toshiba aldım.Şimdi yiğidi öldür ama hakkını yeme demiş ecdadımız asus bana hiç ama hiçbir sorun çıkarmadı ama babamdaki japon teknolojisi hayranlığı nedeniyle toshiba aldıktoshibayı 2 sene kullandım inanın kasadan birçok sorun cıkardı yok klavyesi yok touchpad i yok çatlamalar falan ama itiraf etmeliyim ki çok hor kullandım laptopu ole bole deği. Tam bir toshiba fanıydım taki istanbuldaki toshiba servislerinin kucağına düşene kadaradamlar bana etmedikleri ezziyeti bırakmadılar kaç kere kavga ettim inanın ben hatırlamıyorum en sonunda yeni bi laptop almanın zamanı gelmişti ve buda toshiba olmıcaktı babama herseferinde toshiba almak istemediğimi soluyodum ama sonynin performanslı bi bilgisayarı beni maddi açıdan zorlardı taki EB1S1E ile karsılasana dekşimdi arkadaşlar kısayollarına osuna busuna laf ediyosunuz sizi kesinlikle eleştirmiyorum ama eğer bole bi cihaz arıosanız zaten bu vaio size gore değil emin olun daha once bi arkadasın dediği gibi makyajsız bayan ki ama ne bayanBu ürünü aldıktan sora gerçekten vaio neden bu kadar insanda hayranlık bırakıyor onun farkına vardım fakat ne yazıkki fanda bi cızırtı var mors alfabesi gibi ben onu konunun en başlarında yazdım ama arkadaşlar hdd sesi dediler hdd sesi olmadığını biliyordum çünkü hdd den gelmiodu fanda bi mors alfabesi var ama nerden çıkıyor ses bulamadım.Pilde azalma sorunu bendede var ama o sorunun BIOS kaynaklı olduğunu düşünüyorum ve sony en kısa zamanda bu sorunu halledecektir diyede ümit ediyorum.Bir çok oyunu full detay açtım hiçbir görüntü atlaması veya kasma yok .benim tek sorunum arkadaşlar ben bilgisayarda GUİTAR HERO oynuyorum ve 3 tuşuun oyun esnasında aynı anda basmadığına şahit oldum.ondan sonra PES 2010 kurdum aynı sorunu ondada yasadım adamın arkasından koşarken çapraz şekilde oyuncu değiştiremiyordum eğer bunun çözümü varsa vede arkadaşlar bunu bana iletirseniz inanın çok büyük hayır duamı alırsınız

• millet aynı batarya problemi bende de var. cevahirdeki sony standına gittim sordum .ordaki eleman da windows 7 ye gönderdi suçu. değişik bi olay ya düzelir heralde. hiç teknik servislerle ugrasacak halim yok...
  • Kardeşler bu pil sorunun biraz çözmeye denedimde pil ya işletim sisteminden kaynaklanıo yada sony nin BIOS undan kaynaklanıyor cunku eğer şu işlemi yaparsanız pilinizin hiçbir sorunu olmadığını göreceksiniz.PİLİNİZİ %100 ŞARJ ETTİKTEN SORA ÇIKARIN 1 VEYA 2 SAAT BEKLEYİN SORA CİHAZINIZI TEKRAR AÇIN,AÇIK HALDEYKEN PİLİNİZİ CİHAZINIZA YERLEŞTİRİN PİLİNİZİN %100 DOLU OLDUĞUNU GÖRECEKSİNİZ...win 7 nin şu şekilde bi sorunu var pil konusunda yanlış gosterim oda süre olarak..zaten biliyosunuzdur biraz kaba bi tabir kullanıcam ama microsoft teknolojinin ağzına komuş bu şirket olmakla beraber hala şu kalan süreyi hesaplama kıtlığını her platformda yaşamaktadır

• Bide arkadaşlar şu klavye olayını nasıl halledeceğimi yazarsanız çok sevinirim
  • Arkadaşlar bende cihazı salı günü bimeksten aldım. Pil sorunu bende de mevcut. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile Vaio care'den pil için ayar yaptım. %50'nin altında olduğunda %50 ye kadar şarj ediyor ve şarj olunca şarj etmeyi bırakıyor. Ama yine de bilgisayarı kapatıp sabah açtığımda pilde bir azalma mevcut bunu anlayabilmiş değilim. Eğer bu durumla ilgili birşey yapılacaksa beni de haberdar ederseniz sevinirim.
  • Arkadaşlar,yarın öğlene doğru sony ile tekrar irtibata geçeceğim .şimdilik 5-6 kişiyiz ama çoğu arkadaş oyun ağırlıklı kullandığı için belki gece yatarkaen de şarjdan çıkarmıyordur.Gelişmeler konusunda yazacağım.Kolay gelsin.
  • batarya problemi bendede var .
  • Bende alalı 1 hafta oldu.Windows 7 de Ati Ekran kartıyla Adeko Mutfak programını çalıştaramadığım için xp ye dönmek istedim ama maalesef şu anda bunu yapacak driver ve ustalık bende yok:) Eğer birgün xp ye dönebilirseniz lütfen paylaşın.Bu arada pil sorunu bende de aynı maalesef.Ama diğer özelliklerinde sıkıntı yok.Mouse pad ini iphone ekranı gibi kullanabilmek ilginç gelen özelliği oldu.
  • Beyler şu klavye sorununu yaşayan bitek benmiyim yaa birisi bişe desin?
  • hayır klavye sorunu hepsinde var hatta bildiğim kadarı ile sonylerin hepsinde varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonntini

hayır klavye sorunu hepsinde var hatta bildiğim kadarı ile sonylerin hepsinde varmış

klavye ile üç tuşa basılamaması bir sorun değildir.dizüstü bilgisayar klavyesiyle oyun oynamak mantıklı değil.ben usb bağlantılı harici klavye ile oyun oynuyorum. pes 2010 gibi futbol oyununu klavye ile oynayıp alacağınız zevkten olmayın.gamepad ile oynayın(ps3 gibi) bütçeye göre iki alternatif sunayım.artık şu klavye ile oyun oynamaktan kurtulun...
    http://www.bimeks.com.tr/urun/1136/20725/logitech-precision-gamepad-pc-gamepad.aspx
    http://www.bimeks.com.tr/urun/1136/105942/logitech-rumblepad-ii-pc-gamepad-940-000059-.aspx

• Ben de geçen hafta aldım bu modeli. Hiçkimse değinmemiş ama ekran kalitesinde bir sorun var gibi geliyor bana. Film izlerken şekillerin köşeleri piksel piksel gibi. Çözünürlüğü en yüksekte ama sanki çözünürlüğü düşük gibi görünüyor. Şu an kıyaslayamıyorum ama eski laptop'ımdan daha kötü gibi geldi. Bana mı öyle geliyor gerçi tam anlayamadım ama bu konuda yorum yaparsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metekarahan

quote:

Orijinalden alıntı: tonntini

hayır klavye sorunu hepsinde var hatta bildiğim kadarı ile sonylerin hepsinde varmış

klavye ile üç tuşa basılamaması bir sorun değildir.dizüstü bilgisayar klavyesiyle oyun oynamak mantıklı değil.ben usb bağlantılı harici klavye ile oyun oynuyorum. pes 2010 gibi futbol oyununu klavye ile oynayıp alacağınız zevkten olmayın.gamepad ile oynayın(ps3 gibi) bütçeye göre iki alternatif sunayım.artık şu klavye ile oyun oynamaktan kurtulun...
    http://www.bimeks.com.tr/urun/1136/20725/logitech-precision-gamepad-pc-gamepad.aspx
    http://www.bimeks.com.tr/urun/1136/105942/logitech-rumblepad-ii-pc-gamepad-940-000059-.aspx

ilk joystick i bnde pes için aldım ama onla daha eziyet oluyor.yön tuşları çok kötü.ps3 ü olanlar warsa windows ta kullanılabiliyordu kullanmıştm ama sanırım 64 bit desteklemiyordu.isterseniz bir araştırın

• quote:

ilk joystick i bnde pes için aldım ama onla daha eziyet oluyor.yön tuşları çok kötü.ps3 ü olanlar warsa windows ta kullanılabiliyordu kullanmıştm ama sanırım 64 bit desteklemiyordu.isterseniz bir araştırın

yahu oyunu laptoptan oynayacaklar için söylemiş zaten arkadaş. ps3'ü olan ps3 gamepadini laptopa bağlayıp ne yapsın zaten ps3ten oynar oyununu mis gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakkans -- 21 Mart 2010; 23:46:43 >
  • Sayın metehan arkadaşım bikere klavyeyle gayette PES oynanır benim bundan önce toshiba marka laptopum vardı hiçbir sorun yoktu 2 sene boyunca oynadım ayrıca her gittiğim yere kolda taşımak zorunda değilim ben vede kollada çok oynadım inan en fazla 3 ay gidiyo 60 liralık kol bile ben senin önerin içinde çok teşekür ederim ama ben sony den bole saçma bi olay beklemezdim neden bole bi klavye yapısı var onuda anlamış değilim.
  • Ben de bu notebook u almayi dusunuyordum ama yabanci sitedeki incelemeyi okuyunca sanirim vazgececegim. Sessiz bir notebook cok önemli benim icin. Notebookun kötü yönleri olarak harddiskten ve fan dan gelen sesler de belirtilmis ona ragmen %80 civarinda bir puan almis.

http://www.notebookcheck.net/Review-Sony-Vaio-VPC-EB1S1E-BJ-Notebook.27201.0.html
  • Arkadaşlar ,

Super pi ile 1M ve 32M testini yapar mısınız?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.