Şimdi Ara

Sony VPC-EB1S1E/BJ i5-430 Ati HD5650 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
2
Favori
98.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ender123

Arkadaşlar ,

Super pi ile 1M ve 32M testini yapar mısınız?

up demiyeceğim. odun demek istiyorum veya haydar abi.
  • beyler cihazı peşin 1750 TL'ye sony eurasia garantili olarak buldum. şu an karar aşamasındayım bugün yarın karar vermem lazım.

kafamda allak bullak oldu kimi ekran kötü diyo kimi pil sorunlu diyo.

ne dersiniz 1750 tl ye bulmuşken almalımıyım sizce bu ürünü. sonuçta bu fiyata bundan daha iyi bi ürün yok gibi bence siz ne dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CRIMINALL -- 23 Mart 2010; 14:10:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CRIMINALL

beyler cihazı peşin 1750 TL'ye sony eurasia garantili olarak buldum. şu an karar aşamasındayım bugün yarın karar vermem lazım.

ne dersiniz 1750 tl ye bulmuşken almalımıyım sizce bu ürünü. sonuçta bu fiyata bundan daha iyi bi ürün yok gibi bence siz ne dersiniz ?

dostum yanilmiyorsam snn ust limitin 1800 idi, eger dogru hatirliyorsam, en mukemmel cihaz bence bu snn limitine gore.

cunku diger forumlarda bir arkadas i7+ nvdia gt ekran kartli casper i 1700 liraya aldi. Snn yazdiklarindan anladigima gore, marka we kasa snn icin onemli yanilmioyrsam, ustune 5650 gibi saglam bir ekran kartinida alacagin cihazda olsun istiyorsun.

uzun lafin kisasi, 5650+i5 islemcilerin zaten ortalama fiyati 1800 lira, ki diger forumlarda pb asus u begenmediginide yazmistin, geriye bu ozlliklerde bi tek bu makine kaliyor ki bence de [piyasada bulunan] su an ki en iyi f/p + marka statlarini saglayan cihaz, kacirma derim 1750 icin..

sorun die nitelendirdigin seylere gelirsek, batarya sorunu kuzenin cihazda yasamadik, internetten bakinca, %80 kapatiyorsun, actiginda %68 vs tarzi bir sorun, bir cok kisi bunu yasamis ama sadece yazilimsal olarak yasadiklarinida belirtmisler, webde ekranda 50 dakka gosterip, 1 bucuk saat kullanan arkadaslarin yorumlari mevcut, ki bence en kisa zamanda sony bu bug i fix ler. [bana gore bug bu cnk]

ekran durumu ise, icini kararticak bir durum, yada ya bu cihaz alimaz dedirtcek bisi degil, eminim makineyi acikken gormussundur, zaten ole bisi olsaydi, buradan okumadan once kendin fark ederdin.

ama sole bi durum icine giriosan eger dostum, sen bu makineyi degil hic bi laptopu alamassin:) en iyi islemcisi olsun en iyi ekran karti, karizma olsun kaliteli olsun servisi cok olsun ve ucuz olsun. bunlarin hepsini 1 seferde bulmaya imkan yok kardes. en kotu olrak 1 maddeyi disarda birakacaksin ki diger ozllikleri ayni makinede bulabilirsin. yada cok ozel bir kampanya yapacaklar ona denk geleceksin, ki o kampanyalarda zaten genelde piyasa ile ucurum fiyat farki yaratmior, yakalarsan tebessum ettirir, ama kacirirsan kafayi duwarlara vurdurmaz

• quote:

beyler cihazı peşin 1750 TL'ye sony eurasia garantili olarak buldum. şu an karar aşamasındayım bugün yarın karar vermem lazım.

arkadaşım kişiye göre bu notebook un eksileri çok onemsız seyler olabılıyo ondan dolayı senın kendine göre bu pc nın eksilerini artılarını tartıya koyman lazım. kendimden örnek vereyım mesela :
    -ben harıcı ses kartı ve hoparlor sistemi kullandıgım ıcın ses sorunu benım ıcın hıc hıc onemlı degıl mesela(ayrıca bu sorunu ortadan kaldıran bı program tavsıye ettıler oncekı sayfalarda)
    -ayrıca notebook u masaustu pc gıbı kullandıgım ıcın pıl sorunu da benım ıcın onemlı degıl(zaten pıl sorununu cok denedım %2 ile %3 arasında bı kayıp oluyo benımkınde. bu kaıyp da cogu kısı ıcın sorun olmaz heralde )
    -ekran konusunda fark ettıysen eskı sony kullanıcıları kotu dıyor yanı sunu bılmesı lazım bence bu forumu okuyanların, eskı vaio lara gore daha kotu olabılır ekranı ama ben hp-lcd asus-lcd samsung-led kullandım bu kullandıgım pc lerın hıc bırınden daha kotu dıyemem ekrana.
    bu arada bazı kısıler fandan cok ses gelıyo da dedıler. fan bence herhangi bı notebook kadar ses yapıyor fazlası degıl yanı. ancak tahmınımce bu sıkayet eden kişiler fan süreklı calıstıgı için bellı bı zaman sonra rahatsız oluyo sıkayetlerı bundan. fanın sureklı calısması kotu tabı ama cok ısınmasından ıyıdır dıyerek kapatayım konuyu
    yardımcı olabıldıysem ne mutlu..

• bizde i5 li bir vaio aldk anneme.sanırım babam ankaradan 1790 a almş.bilgisayrı inceleme vaktim pek olmadı ama ses çok ta sorun değil.srs audio sandbox kurdum direk ses kalitesi hissedilir derecede artıyor.pil sorunu gerksiz programları silince msconfigten de kapatınca %3 fln gidiyor.önceden fw serisi gördüğüm için daymda hep ekranı vaio kalitesinde olmadıdğı hemen belli oluyor.buna rağmen tbi annem sadece word excel internet kullanıcağı için bunlar onun için bi önem arzetmiyor genel olark güzel bir bilgisayr.bnce artk bir kulüp kurun
  • Tesaus ve lordsansar uzun uzun yorulmadan yorumlarınızı belirttiğiniz için çok teşekkürler ikinizede.

evet benim üst limitim 1800 dü ve 1750 TL ye bu laptopu bulmak iyi oldu benim için. çanta hediyeside var üstelik :D

şimdi eksileri tek tek masaya yatırıyorum.

- ses sorunu var demişsiniz. ama zaten laptopların çoğu berbat ses verir. bi toshiba bu konuda fena diil diye biliyorum. ayrıca zaten logitech x-530 5+1 ses sistemim var. sanırım bu şekilde seste bi sorun yaşamam ses sistemi bağlicam çünkü.

- pil sorununa gelirsek bende çoğu zaman fişte kullanıcam ama yinede %8-10 gibi bi kayıp keyif kaçırabilir ama %3-4 gibi bi kayıp pekte önemli olmaz dediğiniz gibi.

- ekran olayına gelince ben ürünü sony centerlarda inceledim fakat ekranına renk ayarlarına canlılığına falan çokta alıcı gözle bakmadım açıkçası. ama ilk bakışta gözüme abes gelen bişey olmadı. fakat burda herkes ekrana laf edince acaba dedim ister istemez.

sonuç olarak bu donanımda bi cihazı üstüne üstlük markasıda sony olan bi cihazı bu fiyata almalıyım sanırım. aynı fiyatlara pb casper gibi pc ler almaktansa sony kalitesine bu parayı vermek daha mantıklı geliyo.

• Arkadaşlar,pil sorununu incelemeye ve sony ile istişareye devam ediyorum.ekranla ilgili olarak ekran ve renk ayarlarıyla kontrastı biraz düzeltebiliyorsunuz gama ayarı diye bir yer var ve renkleri tek tek ayarlayabildiğiniz bir yer daha var.Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: söny

i5 yüksek model gelmicek en yüksek modelleri çıktı zaten i7 ler giricek piyasaya

muhtemelen asus core i5 430m atii Mobility HD 5730den bahsetmisin yanlız o ürünle sony yan yana gelemez gelse bile sony her sekilde ezici bir ustunluge sahıp oluyor o acer'in i5 kasaları bu urunun kasası yanında kanatlı melek ayrıca fıyat olarak 300 400m daha üstün sony varken asus'a bakmam bile kendı tercıhım

rica etsem sony'nin her sekilde ezici bir ustunluge sahip oldugunu acabilirmisin biraz.
  • Merhaba arkadaşlar bende bu laptoptan Hollandadan almayı düşünüyorum ancak garanti sorun olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XenDance -- 23 Mart 2010; 20:19:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

bizde i5 li bir vaio aldk anneme.sanırım babam ankaradan 1790 a almş.bilgisayrı inceleme vaktim pek olmadı ama ses çok ta sorun değil.srs audio sandbox kurdum direk ses kalitesi hissedilir derecede artıyor.pil sorunu gerksiz programları silince msconfigten de kapatınca %3 fln gidiyor.önceden fw serisi gördüğüm için daymda hep ekranı vaio kalitesinde olmadıdğı hemen belli oluyor.buna rağmen tbi annem sadece word excel internet kullanıcağı için bunlar onun için bi önem arzetmiyor genel olark güzel bir bilgisayr.bnce artk bir kulüp kurun

öncelikle hayırlı olsun sonunda aldın sende. şimdi yanlış anlama tabı kı ama bir soru sormak ıstıyorum kotu nıyetle degıl sedece bu modelı almayı dusunen arkadaslara yardımcı olmak ıcın. daha once olumlu yada olumsuz yorumların olmustu forumda sımdı artık aldın elıne ınceledın makınayı sana sorum şu - şu forumda yazan onca olumsuz seyi dusununce sende demıyor musun bu notebook a haksızlık edılıyomus dıye. sadece bunu ogrenmek ıstıyorum almayı dusunen arkadaslar ıcın. yanlıs anlama ama lutfen.

• quote:

Merhaba arkadaşım sen nereden almaya karar verdin cihazı rakipsizfiyat.com ile görüşebildin mi ? Benim burda Adana'da getiremicekler gibi görünüyor bende farklı bir yerden almaya karar verdim bu arada rakipsizfiyat.com da fiyat 1777 olmuş
  • quote:

bilgisayarı alan arkadaşlara hayırlı olsun.iyi bir seçim yaptılar.1750 TL fiyat gerçekten iyi.daha fazla düşeceğini sanmıyorum.daha önce de dedim bu bilgisayar gerçekten kasa olarak da çok iyi.bazı arkadaşlar nisan başı gibi daha üst donanımlı yine EB serisini 15.5 inch geleceği bilgisini nerden aldılar acaba ? sony distribütörlerin en kötü yanı sipariş ve talep üzerine ürün getirmek değil,kafalarına göre yada satış stratejisi için belirli ürünler geliyor.bir şey yapılamaz mı ?şöyle;
    i7 işlemcili en az 5650 ati 1920x1080 full HD , beyaz bir 15.5 inch EB serisi...bu donanımlı gelsin,benim eski vaioyu bedavaya veririm:)

• quote:

Orijinalden alıntı: lordsansar

quote:

bizde i5 li bir vaio aldk anneme.sanırım babam ankaradan 1790 a almş.bilgisayrı inceleme vaktim pek olmadı ama ses çok ta sorun değil.srs audio sandbox kurdum direk ses kalitesi hissedilir derecede artıyor.pil sorunu gerksiz programları silince msconfigten de kapatınca %3 fln gidiyor.önceden fw serisi gördüğüm için daymda hep ekranı vaio kalitesinde olmadıdğı hemen belli oluyor.buna rağmen tbi annem sadece word excel internet kullanıcağı için bunlar onun için bi önem arzetmiyor genel olark güzel bir bilgisayr.bnce artk bir kulüp kurun

öncelikle hayırlı olsun sonunda aldın sende. şimdi yanlış anlama tabı kı ama bir soru sormak ıstıyorum kotu nıyetle degıl sedece bu modelı almayı dusunen arkadaslara yardımcı olmak ıcın. daha once olumlu yada olumsuz yorumların olmustu forumda sımdı artık aldın elıne ınceledın makınayı sana sorum şu - şu forumda yazan onca olumsuz seyi dusununce sende demıyor musun bu notebook a haksızlık edılıyomus dıye. sadece bunu ogrenmek ıstıyorum almayı dusunen arkadaslar ıcın. yanlıs anlama ama lutfen.

tşk ederm.öncelkle birkaç şey söyleyim önceden biraz sert konuştum doğrudur.ama bn bunları bilgisayr için söylemedim hatrlarsanz.bir arkadş asus önerdi die çok üstüne gidildi onu biraz yanlş buldm.burası sony yeri asus söylenemz die.önceden hep hp formnda takıldm orda muhabbet fln zaten süperdi umarım burda da öyle güzel muhabbetler olur ya biz orda hani hp forumu die burası hp forumu hp den başka bişi konuşmayın demiyordk acer da çok aldırdık hp de packard da asus ta vs.kişinin ihtiyçları doğrultsnda yni zaten o yüzden biraz sert çıktım tekrar özür dilerm.bnm kullandğm notebook şu an hp envy die bir model.önceden 2 notebook um oldu ilk notebook um dv5-1041et 2.si hp dv6-2060et fanlıktan değil hp nin tasarımları hep hşma gidiyordu.bu güne kadar da bana bir sorn yaşatmadğı için hep hp kullandım.bu notebook a eşdeğr acer ve packard bell wardı.tabi bunları sony yle karşılaştrır mıyım asla.sonçta vaio nun geldiği bir nokta war.önceden fw 21 wardı dayımda onu da uzun süre kullandım yani vaio ekranının kalitesini biliyorm.ona nazaran bunda biraz soluk kalıyor.şu an bn full hd ultra led ekran war hp mde ona göre baya bir düşük kalıyor.ama bn bu bilgisayrı 3000 küsür yurtdşndan getirttim yni 1800 lik aletle 3000 liralık aleti karşlaştramk saçma olur 3000 lira sony ye verseydik karşlaştrma olurdu.önceki hp dv5 im lcd ekrandı ona göre bu ekran daha kaliteli.dv6 ım led ekran dı sanırım sen yaşamıştn samsung led te görüntü kaybı.dv6 nın da led ekranında baya bir görüntü kaybı wardı sağdan soldan.beni o rhtsız ediyordu.pes oynarken ekranı epey bir aşağı indiriyordm dv6 da yani bazı arkadşların dediği gibi ynlş anlaşlmasn önceden vaio kullanıp onu gördkten sonra bu ekran biraz sönk kalabilr .aslnda bu notebook u almak istiyordm ama bazı sornlardan dolayı soğumuştm.fakat 3 sçenek wardı acer packard vaio 5650 ve i5 olark.bnde tabiki vaio yu seçmek en mantıklısı geldi ve babama anneme alıcaksak bunu al dedim o da almş.ses sorunu denilmiş bn bunu srs audio sandbox programıyla rhtlıkla hallettim.binevi equalizer programı ve sesi isteklerimize göre düzenliyor ve yükseltip daha kaliteli bir hale getiriyor.fan sesi bnde rahtsz edicek düzeyde değil.kasa olark vaio kasa olmasını bu fiyata bekleyemeyiz çünkü bu bilgisayr fiyat performans ürünü.zaten üst serilerdeki vaio kasası olsaydı 3000 liraya anca alırdık.mors alfabesi gibi bir ses wardı denmiş bu ses bizim aldığmz vaioda yok.i serisindn olabilr demiş bazı arkadşlar bn sanmıyorm 2 tane i7 li bilgisayr kullandım ve şu an kullandığm işlemci de i7 ama öyle bir ses yok bnde.duyanlar belki psikolojk te olabilr ya da şans işi bazı arkadşlarda war bazılarımzda o ses yok.batrya sorununun win7 ile alakalı olduğunu sanmıyorm.bilgisayr birsürü vaio programıyla geliyordu ve batarya azalıyordu.%4 fln ama temiz bir msdn windows 7 home premium kurdum ve notebook un altındaki keyle microsoft hattı 0800 211 39 39 u arayp oem aktifleştrme seçeneğiyle windows umuzu aktifleştirip katılımsız orjinal bir home premium sahibi olabiliyorz.bu arada bilmeyen arkadşlar için söyleym 3 kere windows u telefondan otomatik etknleştrme hakkımız war ondan sonra müşteri temsilcisiyle konuşup yne sorunsuz bir şeklde windows umuzu aktifleştrebiliorz.haksızlık edilmiş mi diye sorduğn soruya gelelm artk hakikaten de öle büyük sornları olan bir bilgisayr değil her bilgisayarda kronik sornlar olabiliyor.sonçta çözülebilck ve takılmaması gerken sornlar.ne demişler o kadar kusur kadı kızında da war kısacası bnm hşma gitti gerçi bn bazen akşamları annem ewe geldiğinde ya da bn onun yanna hastaneye gittiğimde kullanırm zten alma sebebm de 5650 kartlı bir notebook aldırıym ki oyun oynamaya annemn işyernde kalkarsam kendi notebook umu taşımak zornda kalmıyım die. nese lafı çok uzattm bu fyata alabilceğimz en iyi notebooklardan birinin bu bilgisayr olduğunu gördk.umarm yardımcı olabilmşmdir

• quote:

quote:

quote:

haksızlık edilmiş mi diye sorduğn soruya gelelm artk hakikaten de öle büyük sornları olan bir bilgisayr değil her bilgisayarda kronik sornlar olabiliyor.sonçta çözülebilck ve takılmaması gerken sornlar.ne demişler o kadar kusur kadı kızında da war kısacası bnm hşma gitti gerçi bn bazen akşamları annem ewe geldiğinde ya da bn onun yanna hastaneye gittiğimde kullanırm zten alma sebebm de 5650 kartlı bir notebook aldırıym ki oyun oynamaya annemn işyernde kalkarsam kendi notebook umu taşımak zornda kalmıyım die. nese lafı çok uzattm bu fyata alabilceğimz en iyi notebooklardan birinin bu bilgisayr olduğunu gördk.umarm yardımcı olabilmşmdir

tesekkur edıyorum cvp için yani alacak olan arkadaşlar için lafın özü bu f\p oranıyla alınabilecek en iyi notebooklardan biri . sorunlara gelince de çok kucuk sorunlar bunlar ve boyle ıyı bı f\p oranına cok görmemek lazım böyle kucuk sorunları. benim gozumde tek sorunu var o da pil dir bu da çok buyuk bı problem degıl cunku vaio nun ıvır zıvır programlarını sıldıgımızde %2-3 arası bı kayıp oluyo kapatıp actıgımızda.

• quote:

tesekkur edıyorum cvp için yani alacak olan arkadaşlar için lafın özü bu f\p oranıyla alınabilecek en iyi notebooklardan biri . sorunlara gelince de çok kucuk sorunlar bunlar ve boyle ıyı bı f\p oranına cok görmemek lazım böyle kucuk sorunları. benim gozumde tek sorunu var o da pil dir bu da çok buyuk bı problem degıl cunku vaio nun ıvır zıvır programlarını sıldıgımızde %2-3 arası bı kayıp oluyo kapatıp actıgımızda.

alıntıyı iyi ki tam almamşsn hocam walla tren gibi uzardı

• quote:

Tesaus ve lordsansar uzun uzun yorulmadan yorumlarınızı belirttiğiniz için çok teşekkürler ikinizede.

evet benim üst limitim 1800 dü ve 1750 TL ye bu laptopu bulmak iyi oldu benim için. çanta hediyeside var üstelik :D

şimdi eksileri tek tek masaya yatırıyorum.

- ses sorunu var demişsiniz. ama zaten laptopların çoğu berbat ses verir. bi toshiba bu konuda fena diil diye biliyorum. ayrıca zaten logitech x-530 5+1 ses sistemim var. sanırım bu şekilde seste bi sorun yaşamam ses sistemi bağlicam çünkü.

- pil sorununa gelirsek bende çoğu zaman fişte kullanıcam ama yinede %8-10 gibi bi kayıp keyif kaçırabilir ama %3-4 gibi bi kayıp pekte önemli olmaz dediğiniz gibi.

- ekran olayına gelince ben ürünü sony centerlarda inceledim fakat ekranına renk ayarlarına canlılığına falan çokta alıcı gözle bakmadım açıkçası. ama ilk bakışta gözüme abes gelen bişey olmadı. fakat burda herkes ekrana laf edince acaba dedim ister istemez.

sonuç olarak bu donanımda bi cihazı üstüne üstlük markasıda sony olan bi cihazı bu fiyata almalıyım sanırım. aynı fiyatlara pb casper gibi pc ler almaktansa sony kalitesine bu parayı vermek daha mantıklı geliyo.

kardes dedigim gibi 1 hafta kullandim ama ole deli gibi degildi, ses sorununu hic yasamadim, zaten bizdede 5+1 ses sistemi wardi, ki ustteki msjlarda cesitli programlar ile duzeltildigi belirtilmis.

pil sorununun tekrardan altini ciziyorum, bence o donanimsal degil yazilimsal bir sorun. benzerini eski laptopumda ben yasiyordum, 100% den %35 e 5 dakikada duser, sora 2 saat %35 de kalir sora birden %10 sora normal olarak 0 a dogru giderdi, we bu sorun formattan sonra guncellemedigim bi updateden kaynaklaniodu [ne oldugunu bulamadim:) ilk baslarda yok tu formattan sonra ortaya cikti] burda sorun olrak belirten arklarda, surekli gorunen degeleri yazmislar, ama hic kimse, %90 dan 78 e dustukten sonra normal sartlarda 2saat 10 dkka kullanirken, bu sorun oldugundan beri 1 saat kullaniyorum dememis. Ki tahminime gore de, pil omrunu okuyan yazlimdaki bir bosluktan kaynaklanan bi durum, [ornek wermek gerekirse bilgisayari kapatirken arka planda 10 program calisir we cihaz bunu ortalama olrak %90 estimated olrak hesaplio olsun diyelim, tekrardan actigimizda cihazi, arka planda +1 yada daha fazla program calismasi dogrultusunda, cihazimiz kalan guc okumasini %78 diye okumasi normaldir, cnk yazilimsal olarak kulalnilan enrji vs daha fazla die yorumlamakta.] ki tekrar ediyorum, pil omrune direk olarak etki ettigini kesinlikle dusunmuyorum, Zaten ole ise bunun tek aciklamasi, bozuk pil yada yanlis uretimli pil demek. Ki bunun 1-2 kiside degil kullanicilarin bir cogunda yasandigini dusunursek, sonuc direk olrak yanlis uretim olur. Bole bir noktada Sony gibi bir marka kesinlikle o pilleri toplar yada degistirir. ama bole bisi soz konusu olmadigindan yazilimsal olduugunu sawunuyorum hala:)

son soledigin seylerle ilgili zit dusunuyoruz:) ama herkesin fikri dogrusu kendisi icin tabiki:) Sen pb casper vs markalara soguk bakerken benim icin bi sorun teskil etmiyor. cunku oncedende belirttigim gibi bilgisayar = ekran karti+ islemci para eden unsur e bunlar intel we ati we ayni, ustune ram hd farki war ki garanti bozulmadan ramde, harddisk te manual olarak dahi upgrade edilebilmekte, geriye sadece kasa we dizayn kaliyor. Ki sahsi fikrim, bu donanmia sahip cihazlarda "yeterli" kalitede kasa bulunmakta. olay sadece hangisinin daha iyi [sahislara icin] olduguna kara wermek.

• beyler bide bişey daha sorucam.

bazı yerlerde cihazda kısayol tuşları yok bu kötü olmuş falan diye okumuştum. onu anlamadım pek kısayol tuşları derken klavyuenin üstünde olan ses kapama ses kısma-arttırma vs kısayol tuşlarımı yok ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CRIMINALL -- 23 Mart 2010; 20:33:30 >
  • ewet kisayol tuslari onlar, genelde FN+xx seklinde

ama yok die bisi soz konusu deil yani :) ilk sayfadan resimleri buyutup baktiginda gorebilirsin bence klavye uzerinden kisayollari
  • ekranın ışığı kapatılabılıyor mu oluyorsa nasıl kapatılıyo bulan var mı(ışığı kısmaktan bahsetmıyorum) yada ekranı kapatmak da işimi görür bilen , bulan varsa söylesin arkdslar
  • quote:

ekranın ışığı kapatılabılıyor mu oluyorsa nasıl kapatılıyo bulan var mı(ışığı kısmaktan bahsetmıyorum) yada ekranı kapatmak da işimi görür bilen , bulan varsa söylesin arkdslar

güç seçeneklerinde sol tarfta ekranın ne zaman kapatılacağını seçin sçeneği war ordan ayarlayabilrsn
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.