Şimdi Ara

Sony VPC-EB1S1E/BJ i5-430 Ati HD5650 (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
2
Favori
98.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

EB ve FW (1920x1080 ekranlı) serisi yanyana idi.Hatta yanlarında birde toshiba A505 vardı.

Yine aynı videoyu açtık 3 cihazda aynı anda.

Yahu EB serisinin renkleri FWye göre daha canlı geldi bana.

Ekran kalitesine birşey diyen arkadaşlar hangi modeli örnek alarak söylüyor acaba?
  • @xnone

ok dostum, en kisa surede neticeleri bizimle paylas:) tekrardan gecmis olsn..
  • Ya bende bugün i3 modelini yanında bulunan Dell ve Asus'a göre değerlendirdim dell ile aralarında bir fark göremedim ama asus'un renkleri belirgin şekilde daha iyi geldi bana 3ündede full parlaklıkta windows 7 de bulunan doğa temasını açtım çiçekler falan asus'da daha canlıydı ama video kalitesi olarak denemedim belkide ekran kartından dolayı videolarda daha iyi oluyodur web kamaerasının da kalitesi iyi değil bu arada ama kasa gayet şık ve sağlam bence fiyat performans olarak alınabilecek eniyi laptop hala budur.
  • Arkadaşlar sonyden yeni pil geldi sonuç değişmedi.Şarjda açarsam 100% ,pilde açarsam 93% ile açılıyor.Sonuç olarak elde var sıfırBU makinayı şarjda kullanmak lazım alacak arkadaşların bilgisine!!
  • peşin 1760 TL'ye bu üründen sipariş vermiş bulunmaktayım şu an :) Artık ürünün elime geçmesini beklemekteyim. Umarım sorunsuz bi ürün gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CRIMINALL

peşin 1760 TL'ye bu üründen sipariş vermiş bulunmaktayım şu an :) Artık ürünün elime geçmesini beklemekteyim. Umarım sorunsuz bi ürün gelir.

Nerden siparişi vermiş bulunmaktasın bende arıyorum Criminall lütfen acil cevap ver hemen alayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiggk1987 -- 26 Mart 2010; 13:51:29 >
  • @CRIMINALL

Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyealfa

Arkadaşlar sonyden yeni pil geldi sonuç değişmedi.Şarjda açarsam 100% ,pilde açarsam 93% ile açılıyor.Sonuç olarak elde var sıfırBU makinayı şarjda kullanmak lazım alacak arkadaşların bilgisine!!

her sony yetkili servisi bakar mı acaba bu soruna siz nereye götürdünz ve ne kadar zamanda yeni pil verdiler ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiggk1987

quote:

peşin 1760 TL'ye bu üründen sipariş vermiş bulunmaktayım şu an :) Artık ürünün elime geçmesini beklemekteyim. Umarım sorunsuz bi ürün gelir.

Nerden siparişi vermiş bulunmaktasın bende arıyorum Criminall lütfen acil cevap ver hemen alayım.

dostum ben rakipsizfiyat.com'dan sipariş verdim şu an 1.777 TL peşin fiyatı ve stoklarına bugün girdi. alıcak olanlar için söylüyorum şu an rakipsizfiyat.com stoklarında var bugün girdi stoklarına. hatta benim cihazı şu an hazırlıyolar bugün teslim edicekler. onların yeri leventte çünkü bana çok yakın olduğu için bugün saat 5 e kadar teslim edicem sözü verdi yani siparişi bugün verdim ve hayırlısıyla laptopta bugün elimde olucak :) gerçekten çok ilgili bi müşteri temsilcisi var.

quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

@CRIMINALL

Hayırlı olsun

sağolasın dostum :)

• quote:

Hayırlı olsun arkadaşım artık seninde izlenimlerini bekliyoruz:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuremre1

quote:

Evet CRIMINALL hocam daha dizüstülerimizin performanslarını karşılaştıracağız
  • aynı pil sorunu bende de yaşanıyordu ve ürünü ankarada servise götürdüm, ordaki bayan bu sorunun 'amper çekimi' ne bağlı olduğunu söyledi.Elinde kalemle bir şeyler çizdi ve anlattı.Sony vaioların genelinde bu sorun yaşanıyormuş, yüzde 5-6 lık düşüşler normalmiş.Bende bu durumun hoşuma gitmediğini, bu olayı sony gibi bir firmanın nasıl normal görebildiğine şaşırdığımı anlattım.Ürünü test edelim eğer değerler normal çıkmazsa değişim raporuz düzenleriz falan dedi.Yoksa ellerinden bir şey gelmiyormuş, değişim olayı BENLE ALDIĞIM YER ARASINDAYMIŞ.Yani adamlar topu ankara cepa sony centera attılar.Az önce telefon geldi, değerler normalmiş, bu düşüşler normalmiş ( ki bende böyle demelerini bekliyordum). Şimdi size bazı sorularım olacak arkadaşlar;

-madem o kadar şikayet ediyoruz genel olarak, neden değişim ya da iade talebinde bulunmuyoruz? O kadar para saydım ben bu makinaya, alırken bana bu sorundan kimse bahsetmedi.Bu benim hatam değil..

-bilgisayarı alalı 11 gün falan oldu, iade etme hakkım var mı, bunun için sony yetkili servisiyle mi yoksa bilgisayarı aldığım yerle mi muhattap olucam?

• quote:

sağolasın darısı senin başına ;) bu arada rakipsizfiyatın stoklarında varken kaçırme bence diğerini iptal edip burdan al bana sorarsan ;)

quote:

sağolasın karşılaştırırız tabi ayıpsın :) sende hangi model vardı :)
  • Arkadaşlar,
    ben pil meselesini sony müşteri hizmetleriyle görüştüm.Bana testler sonrasında yeni pil ile denemem için pil gönderdiler.bununla da sonuç aynı çıktı.Sony deki bayan değişim raporu için sony servise götürülmesi gerektiğini söyledi.Ben de edirne de oturduğum için halledemiyorum.Vatan bilgisayarda telefonla teknik servis vermiyormuş.Cevap alamadım.sonuçta 3 hafta oldu elimizde patladı makina.Ben hiçbir şekilde mobil kullanmayacağım için önemli değil belki ama allmylife ın söylediği gibi kendimi enayi hissetmemek için çırpınıyorum.Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir ya bundan sonrası için dersler çıkarıyorum:
    1-Birdaha sony bilgisayar almayacağım çünkü pilinde açma kapama ile oluşan 7% kaybı bana normal diye yutturdu.
    2-Bilgisayarımı dükkandan beğenip internetten ısmarlayacağım:Çünkü 1 hafta içinde koşulsuz iade hakkın var.
    3-Vatan bilgisayarla iş yapmayacağım çünkü istanbul dışında oturanların teknik servise ulaşmasına izin vermiyorlar.
    4-Ucuzunu alacak kadar zengin değilim atasözünü daha sık hatırlayacağım.

• quote:

quote:

sağolasın darısı senin başına ;) bu arada rakipsizfiyatın stoklarında varken kaçırme bence diğerini iptal edip burdan al bana sorarsan ;)

quote:

sağolasın karşılaştırırız tabi ayıpsın :) sende hangi model vardı :)

Hocam bende Packard Bell TJ75 114TK. Yani nam-ı değer i5 430m + HD 5650@HD 5730 ikilisi

• ooo buraoca valla sendeki laptopta benim diğer seçenekmiş epey bi baktım 114tk ya sonra sony çıkınca ona karar verdim :)

bu arada cihazı şu n teslim ettiler yani siparişi sabah verdim ve şu an ürün teslim edildi :) kutusunda vs sony eurasianın etiketi var kutuyu açtığımız yerde yani garanti yönündende sıkıntı yok.

rakipsizfiyat beklediğimden çok çok iyi çıktı valla. tavsiye ederim almayı düşünenlere. hazır stoklarındada varken saldırın derim ben :)
  • quote:

ooo buraoca valla sendeki laptopta benim diğer seçenekmiş epey bi baktım 114tk ya sonra sony çıkınca ona karar verdim :)

bu arada cihazı şu n teslim ettiler yani siparişi sabah verdim ve şu an ürün teslim edildi :) kutusunda vs sony eurasianın etiketi var kutuyu açtığımız yerde yani garanti yönündende sıkıntı yok.

rakipsizfiyat beklediğimden çok çok iyi çıktı valla. tavsiye ederim almayı düşünenlere. hazır stoklarındada varken saldırın derim ben :)

hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın. Kasasız belasız, hayırlısıyla kullanmanız dileğiyle...
  • quote:

ooo buraoca valla sendeki laptopta benim diğer seçenekmiş epey bi baktım 114tk ya sonra sony çıkınca ona karar verdim :)

senin inceleme ve yorumların laptop alma konusunda beni cok etkileyecek haberin ola :)yoksa olumsuz yorumlardan dolayı laptopu kafamdan silmisdim konsol +dekstopu upgradeye yönelmisdim son umudum sensin diyebilirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stroma -- 26 Mart 2010; 18:37:49 >
  • quote:

hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın. Kasasız belasız, hayırlısıyla kullanmanız dileğiyle...

sağolasın dostum çok teşekkür ederim ;)

quote:

Orijinalden alıntı: Stroma
    senin inceleme ve yorumların laptop alma konusunda beni cok etkileyecek haberin ola :)yoksa olumsuz yorumlardan dolayı laptopu kafamdan silmisdim konsol +dekstopu upgradeye yönelmisdim son umudum sensin diyebilirim :)

merak etme bugün laptopu enine boyuna bi inceleyip görüşlerimi yazarım gece senin için ;)
  • quote:

quote:

sağolasın dostum çok teşekkür ederim ;)

quote:

Orijinalden alıntı: Stroma

merak etme bugün laptopu enine boyuna bi inceleyip görüşlerimi yazarım gece senin için ;)

dostum kulüp kurma işi de sana kaldı artık orda konuşalım yav

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.