Şimdi Ara

Sony VPC-EB1S1E/BJ i5-430 Ati HD5650 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
2
Favori
98.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sakkans

quote:

ilk joystick i bnde pes için aldım ama onla daha eziyet oluyor.yön tuşları çok kötü.ps3 ü olanlar warsa windows ta kullanılabiliyordu kullanmıştm ama sanırım 64 bit desteklemiyordu.isterseniz bir araştırın

yahu oyunu laptoptan oynayacaklar için söylemiş zaten arkadaş. ps3'ü olan ps3 gamepadini laptopa bağlayıp ne yapsın zaten ps3ten oynar oyununu mis gibi :)

sonçta ps3 ü heryere tşıyamıyorz.bn okula fln gittiğim zamn arkşlarlaps3 kolundan oynuyorduk o bakmdan söyledm.walla bnm notebook sony değil ama sizin dediğinz gibi bir sorun yok çok şükr

• Bu ürünü bir haftadır kullanıyorum. Daha önce de 7 yıl başka bir sony modelini kullandım. Objektif olarak değerlendirmek gerekirse

ARTILAR:
    +Performans canavarı
    +VAIO (Yani 7 yıldır bir vaio kullanıcısı olarak söylüyorum, sony kaya gibi makina yapıyor, ilk aldığımda neyse 7 yıl sonra da ürün aynı kalitesini korudu, kasada herhangi bir çatlama veya mekanik bir sorunla karşılaşmadım. Benden sonra da kardeşim kullanacak, hala taş gibi çalışıyor yani;)
    +DirectX 11 Destekli olması uzun vadede faydalı.
    +Kasa tasarımı sade ve zarif.

EKSİLER:
    -Monitörün görüntü kalitesi hadi sony kalitesinde değil ama piyasadaki diğer markalardan bile daha kötü. Kontrast oranı çok düşük ve ayrıca siyah görünmesi gereken ne varsa gri görünüyor.
    -Ses kalitesi de yine vasatın altında.
    -Bilgisayara aşırı işlemci ve ekran kartı gerektiren uygulamalarla yüklendiğinizde fanın sesi rahatsız edici olabiliyor.

SONUÇ:

Eğer yukarıdaki eksileri saymadığım bi vaio üründen bahsediyor olsaydım büyük ihtimalle fiyatı şu anki fiyatının iki katı olurdu. Sony bir dengeleme yapmaya çalışmış sonuçta. Ürünün bi yerinden ödün vermeden fiyatı düşüremezsiniz ne de olsa. Uzun vadeli bir fiyat/performans canavarı. Alacak arkadaşlara hayırlı olsun şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: zahidem58

Bu ürünü bir haftadır kullanıyorum. Daha önce de 7 yıl başka bir sony modelini kullandım. Objektif olarak değerlendirmek gerekirse

ARTILAR:
    +Performans canavarı
    +VAIO (Yani 7 yıldır bir vaio kullanıcısı olarak söylüyorum, sony kaya gibi makina yapıyor, ilk aldığımda neyse 7 yıl sonra da ürün aynı kalitesini korudu, kasada herhangi bir çatlama veya mekanik bir sorunla karşılaşmadım. Benden sonra da kardeşim kullanacak, hala taş gibi çalışıyor yani;)
    +DirectX 11 Destekli olması uzun vadede faydalı.
    +Kasa tasarımı sade ve zarif.

EKSİLER:
    -Monitörün görüntü kalitesi hadi sony kalitesinde değil ama piyasadaki diğer markalardan bile daha kötü. Kontrast oranı çok düşük ve ayrıca siyah görünmesi gereken ne varsa gri görünüyor.
    -Ses kalitesi de yine vasatın altında.
    -Bilgisayara aşırı işlemci ve ekran kartı gerektiren uygulamalarla yüklendiğinizde fanın sesi rahatsız edici olabiliyor.

SONUÇ:

Eğer yukarıdaki eksileri saymadığım bi vaio üründen bahsediyor olsaydım büyük ihtimalle fiyatı şu anki fiyatının iki katı olurdu. Sony bir dengeleme yapmaya çalışmış sonuçta. Ürünün bi yerinden ödün vermeden fiyatı düşüremezsiniz ne de olsa. Uzun vadeli bir fiyat/performans canavarı. Alacak arkadaşlara hayırlı olsun şimdiden.

ben de böyle bir bilgi bekliyordum.teşekkürler zahidem58 kardeş...daha önce vaio kullanmamış arkadaşlar alınmasın ama ekran kalitesini eski serileri kullanmayanlar anlayamaz.diğer marka bilgisayarları kullanıp bu modelin ekranı değerlerine kıyasla iyi gelecektir.4 senedir vaio kullanıyorum.her türlü marka bilgisayarı gördüm ve kullandım.benim için daha önce vaio kullanmış şimdi bu modeli görmüş veya almış arkadaşların yorumları iyi oluyor.diyoruz ya bu özelliklere bu vaio...ekran kalitesinden kırpmış sony.yoksa diğer markalarında da işlemcisi ekran kartı var.
    vaio demek ekran kalitesi demek.

• bu cihazın pil sorunu fena canımı sıkıyor. canımı sıkma sebebi ise şu: bu vaiodan istiyorum!! siyahından değil de i3'lü beyazından. ekran kartında gözüm yok. zira pc de oyun oynamıyorum oyun için konsolu tercih ediyorum. o açıdan intek 4500 ve i3lü beyaz vaio benim için gayet yeterli fiyatı da süper 1500e. ve beyazı gerçekten çok şık. fan sesini de göz ardı ettik hadi her laptop serin ve sessiz olmak zorunda değil dedik de şu pil işi yok mu hiç yakıştıramıyorum sony'ye. hala çözüm yok değil mi? bu arada suçun windows y'ye atılması da çok saçma olmuş. suç win7 de bile olsa sony mühendisleir bu makineyi yapıp bir denemiyor mu? piyasadaki casperından asusuna samsungundan delline toshibasından packardbelline bilmemnesine en iyisinden en dandiğine kadar hiçbir rakipte böyle bir sorun yok ve onlarda da win7 işletim sistemi var. o suçlama çok saçma olmuş. yok mu hala çözüm ne bileyim bios update falan?

• quote:

Orijinalden alıntı: sakkans

bu cihazın pil sorunu fena canımı sıkıyor. canımı sıkma sebebi ise şu: bu vaiodan istiyorum!! siyahından değil de i3'lü beyazından. ekran kartında gözüm yok. zira pc de oyun oynamıyorum oyun için konsolu tercih ediyorum. o açıdan intek 4500 ve i3lü beyaz vaio benim için gayet yeterli fiyatı da süper 1500e. ve beyazı gerçekten çok şık. fan sesini de göz ardı ettik hadi her laptop serin ve sessiz olmak zorunda değil dedik de şu pil işi yok mu hiç yakıştıramıyorum sony'ye. hala çözüm yok değil mi? bu arada suçun windows y'ye atılması da çok saçma olmuş. suç win7 de bile olsa sony mühendisleir bu makineyi yapıp bir denemiyor mu? piyasadaki casperından asusuna samsungundan delline toshibasından packardbelline bilmemnesine en iyisinden en dandiğine kadar hiçbir rakipte böyle bir sorun yok ve onlarda da win7 işletim sistemi var. o suçlama çok saçma olmuş. yok mu hala çözüm ne bileyim bios update falan?

pil problemine çok kafayı takmamak gerek çünkü bütün sonylerde bilgisayar pil ile başlatıldığında %10 kayıp normal.neden ? çünkü sony nin bir sürü kendine münhasır programı var.maşallah açılırken hepsi faaaliyette.o nedenle...
    benim de hindistan cevizi beyazı çok hoşuma gitti.şöyle i7 işlemcili, 1920x1080 full HD ekran kalitesi sony ye yakışır beyaz bir EB serisi olsa...
    ilerde çıkar mı acaba ?çıksa da Türkiye'ye gelir mi ?

• valla bu pil problemi benimde pek hoşuma gitmedi ama şu an pil problemide olsa piyasada piyasada bütçeme uygun bundan daha iyisinide bulamadım buda bi gerçek. sonuçta marka sony vaio donanım olarak gayet iyi kasa gayet şık fiyatıda makul seviyelerde. e bu kadar artı varken pilide görmezden gelicez artık yapıcak bişey yok.
  • Arkadaşlar, pil problemiyle ilgili sony ile görüşüyorum.Bizim forumun adresini de verdim herkes tedirgin diye belirttim.Haber bekliyorum paylaşacağım.
  • arkadaşlar pilde sorun yok yahu tamamen sonynin gereksiz programları pil gayet sağlam kayıp yaptığıda yok..Bilgisayarın tek eksiği klavye sorunu bide ekranı ole ahım şahım bi sony ekranı değil...
  • bende bnu modeli cok ciddi takibe aldım fakat 3 tus + pil sorunu gözümü korkutuyor.
  • dun mor fareye cw serisinden almak icin gittim ama yokmus.hatta sadece 2 tane vaio vardi dukkanda. cw serisinin gelip gelmeyecegini sordum artik getirmeyeceklerini onun yerine e serisi getireceklerini soylediler. butcemin 2000 tl oldugunu soyledigimde ise forum basligindaki modeli tavsiye ettiler ve gelince telefonla bildirceklerini soylediler.

ben de bunun uzerine usenmedim 8 sayfadaki her mesaji okudum ve su an vazgecmis durumdayim. vazgecme sebeplerim ise sunlar:

- ekran kalitesinin diger sonylere nazaran kotu oldugu soylenmis ki sonynin iddiasi vaio bilgisayarlarda siyah rengi siyah gorursunuz seklinde. ancak bu modelde siyah renkler gri olarak gorunuyormus. ekran led degilmis zaten.

- ses kaltesinin yuzde 80in uzerinde dustugu belirtilmis.

- her ne kadar celiskili yorumlar olsa da fan gurultusunun oldugu soylenmis. bu da core i5 islemciye baglanmis.

- bataryasinin durup dururken bittigi soylenmis.

oturup dusundugumde ogrenci halimle kit kanaat biriktirdigim 2000 tlyi bu kadar sorunlu bir makineye vermek istemiyorum. cunku ilk kez laptop alicam ve en az 5 yil belki de daha fazla kullanmayi dusunuyorum.

yeri gelmisken turkiyedeki sony yetkililerine de sitem etmek istiyorum. bakildiginda sonynin bircok urunu var ama biz turkiyedeki kullanicilar bir kac urun almak zorunda birakiliyoruz. en basitinden e serisinin 14 inch ekranli ve 5 farkli renkte modeli olmasina ragmen biz 15.5 ekranli siyah modelini almak mecburiyetinde kaliyoruz. cw serisinin i5 islemcili modellerinin turkiyeye gelmeyecegini soylemiyorum bile. ornekler cogaltilabilir. siparis verilse ona da raziyim ama mor fareye sordugumda siparis uzerine model getirmediklerini soylediler.

sonuc itibariyle yurt disindan biriyle baglanti kurup i5 islemcili kirmizi renk cw serisinden almayi dusunuyorum.

olur da kimseyi bulamazsam sorunlu oldugunu bile bile e serisinden alicam gibi duruyor.

bir de son olarak sonynin 1 rakamli serilerinin ilk uretim serisi oldugunu ve arizali urunlerin bu seride oldugunu duydum. daha sonra sony bu arizalari duzeltip 2 rakamli serileri piyasaya suruyormus. dolayisiyla sony alacaksaniz 2 rakamli serilerden alinki sorun yasamayin deniliyor. bu bir soylentiden mi ibaret yoksa gercekten boyle birsey var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: halitkin

dun mor fareye cw serisinden almak icin gittim ama yokmus.hatta sadece 2 tane vaio vardi dukkanda. cw serisinin gelip gelmeyecegini sordum artik getirmeyeceklerini onun yerine e serisi getireceklerini soylediler. butcemin 2000 tl oldugunu soyledigimde ise forum basligindaki modeli tavsiye ettiler ve gelince telefonla bildirceklerini soylediler.

ben de bunun uzerine usenmedim 8 sayfadaki her mesaji okudum ve su an vazgecmis durumdayim. vazgecme sebeplerim ise sunlar:

- ekran kalitesinin diger sonylere nazaran kotu oldugu soylenmis ki sonynin iddiasi vaio bilgisayarlarda siyah rengi siyah gorursunuz seklinde. ancak bu modelde siyah renkler gri olarak gorunuyormus. ekran led degilmis zaten.

- ses kaltesinin yuzde 80in uzerinde dustugu belirtilmis.

- her ne kadar celiskili yorumlar olsa da fan gurultusunun oldugu soylenmis. bu da core i5 islemciye baglanmis.

- bataryasinin durup dururken bittigi soylenmis.

oturup dusundugumde ogrenci halimle kit kanaat biriktirdigim 2000 tlyi bu kadar sorunlu bir makineye vermek istemiyorum. cunku ilk kez laptop alicam ve en az 5 yil belki de daha fazla kullanmayi dusunuyorum.

yeri gelmisken turkiyedeki sony yetkililerine de sitem etmek istiyorum. bakildiginda sonynin bircok urunu var ama biz turkiyedeki kullanicilar bir kac urun almak zorunda birakiliyoruz. en basitinden e serisinin 14 inch ekranli ve 5 farkli renkte modeli olmasina ragmen biz 15.5 ekranli siyah modelini almak mecburiyetinde kaliyoruz. cw serisinin i5 islemcili modellerinin turkiyeye gelmeyecegini soylemiyorum bile. ornekler cogaltilabilir. siparis verilse ona da raziyim ama mor fareye sordugumda siparis uzerine model getirmediklerini soylediler.

sonuc itibariyle yurt disindan biriyle baglanti kurup i5 islemcili kirmizi renk cw serisinden almayi dusunuyorum.

olur da kimseyi bulamazsam sorunlu oldugunu bile bile e serisinden alicam gibi duruyor.

bir de son olarak sonynin 1 rakamli serilerinin ilk uretim serisi oldugunu ve arizali urunlerin bu seride oldugunu duydum. daha sonra sony bu arizalari duzeltip 2 rakamli serileri piyasaya suruyormus. dolayisiyla sony alacaksaniz 2 rakamli serilerden alinki sorun yasamayin deniliyor. bu bir soylentiden mi ibaret yoksa gercekten boyle birsey var mi?

Burası türkiye fazla model gelmemesi doğal tamamen bir avrupa piyasası yok dier avrupa ülkelerine göre gerek konsol olsun gerek pc olsun vaio'nun 5milyarlık performans tasarım ürünleride var almak isteyen onlarada ulasabilir i5 şu an t.c içinde sınırsız olarak sıparıs verılmekte bitmicek bir makina sony diğer renklerını tc ye vermıcek bu bellı bı sey ama piyasada bir i5 varsa en iyisi budur neden cunku fıyat olarak kısmıslar ve daha sade bir makina yapmışlar i7ler daha tc de olmamasına rahmen dier ülkelerde rekorlar kırıyor cunku çok şık ve donanımsal olarak cok ust bır makına ama tc fıyatı 3.500 4mılyar arası olucak yani zor değil vaio'nun diğer serilerini almak i7 gelmek üzere paraya kıyıp alabilme ihtimali var renk konusunda yeşil kırmızı beyaz sıyah var galıba i5lerin kendı tercıhım beyaz gelseydı tc'ye bu kasa hıc tartısılmıcaktı cunku gercekten beyaz modeli youtubeden ınceledım ve gercekten şık bır makına en azından sıyah'tan sık emın olabılırsınız ama ben sıyah modelımden gayet memnunum

gelelim sorunlarına

-sıyah renk'leri gri görme olayı bıraz komik bence gri gören arkadaş en yakın zamanda bir doktora görunmeli nedense ben göremedim

-ses kalitesi youtubede vıdeolar var ve %80 üzeri cızırtı aşırı derecede yok bunu nasılmı denersiniz cok sert bir parça açıp davul ve gitar rifflerine dıkkat ederek ses dandık gelırse rıff lerı attackları duymanız pek ımkan dışına cıkablır ama ben gayet saglam duyuyorum aşırı bır ses cöküsü yok

-fan gürültüsü hayalden ibaret

-durup durarken batarya bıtse bu urun 0 satış saglardı sony vaioda klasık bır hastalık yada kronık bır hastalık pc'yi açıp kapadıgında %5 gibi düşüs yasanması ''sony'nin gereksiz proglamlarını kaldırarak bunun cözümü azda olsa saglandı en azından benım acımdan''

tabi ben hep savunucu yönlerını yazdım kendı eksılerım varmı var

oyun olarak fps hariç hıc bı oyunu oynamam heleki laptopda yahu o klavyeye yazık ederseniz o klavyede combolu oyun oynayanlar var arkadaşlar elinizde msı game laptop yok yahu nazik bir klavye var 10milyon verip gamepad yada bir usb klavye alın o kadar sert oyunlarda klavyenize yazık onu geçtim pc'nize yazık yapmayın etmeyin

led olmaması gercekten kötü bır durum buna bende ıctenlıkle katılıyorum hani led l3 olsaydı 200 300mılyon daha fazla olsaydı gibi ibareler kullanıyorum arada

5yıl kullanmak için idaelmı degılmı onu zaman gösterır ama 5yıl heleki oyun oynuyorsanız cok cok fazla bır sure 1yıl sonra i5 işlemcinim yerini i10mu alır bilemem yada i8 i9 oyun oynayıp 5yıl kullanmak mantık dışı ama oynamıyorsanız gayet guzel kullanbılırsınız gibime geliyor ''çok oyun tutkunu bır adamsanız bence laptop tercıh etmemelisiniz ya konsol + lcd full hd tv yada 2milyara çok çok saglam desktoplar var 5yıl degıl 10yıl göturur sızı eğer guncellemelerını her 1yılda yaparsanız ve fazla pahalı degıl sadece bır ekran kartı degıstırerek laptoplarda böyle bır ozellık yok onun olması kötü'' ögrenci evinde kalıyorsanız ki ben öyle yapıyorum ve 4yıllık bır unı'ye adım atmıssanız mutlaka konsol derim ama

i5 serisi almak istiyorsanız şu an için en idael pc ama yok ben i7 beklerım dıyosanız butcenizi biraz açın hatta baya açın ve ''-''lere kulak almadan bır makına alın burda 10milyarlık makinada tartısılıyor -leri yazılıyor cızılıyor ama bu ''-'' ler bazen hayalden ibaret olabiliyor en iyisi gidip bir sony centera elinize alın bakın dokunun hatta ses problemini ölcün genelde sony centerlar sessiz olur ve tercıhınızı yaparken sıte yorumlarını bır ek olarak dusunun alıcagınız pc yı siz görmeden dokanmadan sıte yorumları boştur aklınızdan gecen pcleri inceleme fırsatı bulup inceleyin ve sonra karar zaten sizin kafanızda olucaktır sitedeki yorumlarda veya baska bı seyde degıl

yardımcı olduysam ne mutlu

• ya beyler ekran kötü deniyor o yüzden nerdeyse vazgeçicem bu laptopu almaktan he o kadarmı kötü yahu ?

packard bellin i5 li modellerinde diamond wiev led teknolojisi varmış mesela ama buda sony yani bir packard bellin ekranı bir sony nin ekranından daha iyi olabilirmi şimdi onu düşünmeye başladım. packard bellin ekranı ile kıyaslayan varmı mesela packard bellin ekranı dahamı iyi bundan ?
  • Gürültü olayı falan yok arkadaslar,benim 98 den beri 6.bilgisayarım bu o kadar gereksiz yazılım olmasına ve aktif çalışmnasına rağmen gayet sessiz çalışıyor.Ekranın kötü olduğunu belirten arkadaşlar Sony nin eski modelleriyle kıyasladıkları için doğru söylüyorlar ama şu an piyasadaki p.bell,dell,toshiba gibi markalarla kıyaslarsak hiç bir farkının olmadığını göreceğiz,bence gayet kaliteli.Alırsanız recovery dvd lerini hemen oluşturun,zira beklenmeyen durumda dvdleriniz yoksa 36euro ya servisten alabilirsiniz.Bu arada yeni keşfettiğim bir durum yedekleme yapmaya çalıştığım Vario Care programı sürekli hata veriyor.Sebebini bilen arkadaşlar cewap werirse sewinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CRIMINALL

ya beyler ekran kötü deniyor o yüzden nerdeyse vazgeçicem bu laptopu almaktan he o kadarmı kötü yahu ?

packard bellin i5 li modellerinde diamond wiev led teknolojisi varmış mesela ama buda sony yani bir packard bellin ekranı bir sony nin ekranından daha iyi olabilirmi şimdi onu düşünmeye başladım. packard bellin ekranı ile kıyaslayan varmı mesela packard bellin ekranı dahamı iyi bundan ?

Vaio ekranını görmedim ama PB ekranının oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim... Bunun yanında daha önce Vaio Acer Asus ve PB ekranlarını aynı anda görüp yorumlayan bir arkadaş aralarında en iyi ekran görüntüsünün PB'de olduğunu ve hatta şaşırarak en kötüsünün de E serisi Vaio olduğunu yazmıştı. Yine aynı arkadaş vaio ve PB arasında tercih yapmak üzere gittiğini ve PB de karar kıldığını belirtmişti...

Ben PB ile çok zaman geçiremedim ama yine de şunu eklemekte fayda var. Sanki ekran tek bir açıdan mükemmel ve o açı sonrasında hafif görüntü kaybı yaşıyor gibiydi... Bunun yanından yanlardan bakıldığı zaman bile aynı görüntü kalitesini koruyordu. İşyerindeki arkadaşlar hem kasanın hem de ekranın görüntüsünü çok beğenmişlerdi... Bu nedenle 112 Tk yı bile listeme almış durumdayım ama hala karar verebilmiş değilim. Çünkü bugün bir tanıdığım I5 işlemcili F serisi için soruşturacağını söyledi... Haber bekleyeceğim...

• aynen bende 112 tk yı listeme aldım şu an fiyatı 1400 lira seviyelerinde. sadece ram 3 gb olması kötü. şu an bu sony ile pb nin 112 tk modeli arasında gidip geliyorum. aslında son kararım sony di ama bu ekran hakkındaki yorumlar yine kafamı allak bullak etti. bu gidişle hiçbişey almicam emektar masaüstü pc den devam edicem gibi :)
  • bu cihazdan kuzenim gecen hafta aldi, kendisi pek donanim vs anlamadigindan, satici arkadasin yonlendirmesi dogrultsunda aldi.

1 hafta kadar kullanma sansim oldu, ama cok da detayli kullanamadim, kuzenim biraz teknolojide geri kfali oldugundan, cihazi zorlama vs durumlarinda sikinti olcak bozulcak gibi dusuncelere sahip oldguundan cok detayli fikirlerim yok.

ama yazilanlarla orantili olarak, ekraninin diger vaiolarla kiyas goturmez farkliligi oldugunu acik bir skilde soyleyebilirim, orneklemek gerekirse ofiste 2 yasinda vaio war, ksinlikle 2 yasindaki vaio nun kontrast parlaklik vs oranlari ve kullanilabilir ayarlari daha iyi. ustune bendede 1 yasinda pb mevcut [santa rsa islemcili:)] . ustteki arkadaslarin belirttigi gibi crystal diamond view den kaynaklanan [yada ben 1 snedir kullandigim icin bana ole gelen] goruntu kalitesi bana gre 1 yasindaki pb de daha iyi. ama bu sonucta kiyaslama, kesinlikle cihazinki kotu dmk degil [ iyi ile daha iyinin kiyaslamasi sonucunda, daha iyi olanin on plana cikmasini, kesinlikle "iyi" olanin kotu oldugu manasinda solemiyorum]

ama cihaz sirf bu sebeplerden oturu alinmaycak bir cihaz degil kesinlikle. hatta ustune, kuzenim tarzi kullanicilar, yada bir baska deyisle ifade etmek gerekirse, cok detaya girmeden kaliteli we iyi permonsli ekonomik bir cihaz almayi dusunen arkadaslar icin 10 numara bana gore.

zaten laptopta kasa we servis faktorunun marka gucunu yansittigini dusunen biri olarak, "sony" markasinin bir sorun teskil etmeyecegine inaniyorum. tum turkiye capindaki servis agi ve "vaio" kelimesinin = pahali oldugu su gunlerde bu cihazin gercekten iyi bir secim oldugu kanaatindeyim. [ sony servisleri ile ilgili bilgim yok, sadece markanin werdigi guvenceye dayanarak bu cumleleri yaziyorum]

netice itibari ile ust limit 1800 lira ve i serisi+ 5650 ekrankarti kombinasyonu dusunen arkadaslar icin en uygun secenek oldugu kanaatindeyim.

not: ayni cihazi bende almayi dusunuyordum, hatta bu hafta sonu almak icin sony shoplara da ugradim, ama ordaki satici arkadas ile ihtiyaclarim/beklentilerim ve bana uygun cihaz konusmasi sonucunda aysonu/nisan basinda daha perfonmansli cihazlarin gelecegini ogrendigim icin erteledim. ustune bugun diger markalarin ati 5730 ekran kartli cihazlarini da gorunce bu modelden vazgectim. ama tekrardan 5650 ekran kartina donecek olursam ilk tercihim pb 118/119 modeli sonrasinda da bu cihaz. ki pb nin 118/119 modeli de gelmeyecek [dist firma dan bu yonde bilgi alan arkadaslar foruma yazmislar] oldugundan ilk tercihim bu cihaz olacak.

• i5 yüksek model gelmicek en yüksek modelleri çıktı zaten i7 ler giricek piyasaya

muhtemelen asus core i5 430m atii Mobility HD 5730den bahsetmisin yanlız o ürünle sony yan yana gelemez gelse bile sony her sekilde ezici bir ustunluge sahıp oluyor o acer'in i5 kasaları bu urunun kasası yanında kanatlı melek ayrıca fıyat olarak 300 400m daha üstün sony varken asus'a bakmam bile kendı tercıhım
  • yok dostum, i7+ 5730 dan bahsettim bu da linki i7 5730 zaten snde yanlis yazdin heralde i3lusu war i5 lisi yok die biliorum [ yada ben goremedim]

yani fikirlerine saygi duyuyorum ama direk olrak, kiyaslamam demiorum ben iki cihazi:) bu urun ile normal vaiolarin arasindaki kasa we kalite farkida ortada,

ki acikcasi benim icin cok ta onemli degil, usttede belirttigim gibi 5730+ i7 kombinasyonu su an icin beni ciddi anlamda cezbediyor:) ama bekleyip fiyatlari tartmak gerekcek uzun bi sure:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Tesaus

yok dostum, i7+ 5730 dan bahsettim bu da linki i7 5730 zaten snde yanlis yazdin heralde i3lusu war i5 lisi yok die biliorum [ yada ben goremedim]

yani fikirlerine saygi duyuyorum ama direk olrak, kiyaslamam demiorum ben iki cihazi:) bu urun ile normal vaiolarin arasindaki kasa we kalite farkida ortada,

ki acikcasi benim icin cok ta onemli degil, usttede belirttigim gibi 5730+ i7 kombinasyonu su an icin beni ciddi anlamda cezbediyor:) ama bekleyip fiyatlari tartmak gerekcek uzun bi sure:)

http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=27127

i5+5730 var ama 2 haftadır girmedi stoklara

• arkadaşlar ben bir beko bayisi olarak bana peşin geliş fiyati 1.830 tl sony shoplardan peşin 1800 alirsiniz VPC-EB1S1E+ÇANTA HEDİYELİ. İSTEYENE 1850 TL PEŞİNDEN ALABİLİRİM BENDE ALACAM AMA BAYA KARARSIZDIM CUNKU 14 INC ISTIYORUM 15.5 INC BAYA BUYUK KACIYOR..AMA SUNUDA BELİRTİYİM İ3 İŞLEMCİ YERİNE İ5 İŞLEMCİ HER ZAMAN TERCİH SEBEBİ.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.