Şimdi Ara

Sony VPC-EB1S1E/BJ i5-430 Ati HD5650 (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
2
Favori
98.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana 1850 dediler fakat stokta yok daha.
  • ..yok artık daha neler..bence o makinayı saklayın müzelik o 3-4sene formtta yemediginidüşünürsek tabi..ama ablanı taktir ettm kaçsenelik alet ve dedigim gibi laptopların batarya sorununu düşüncek olrsak ve hatta laptoplar 2senedn sonra yada 3senedn sonra bi problem çıkardıgıda yüksek olasılık maşallahANTHYPATHY arkadaşm..bide ufukk arkadaşa cvb veriyim gerçektn çok küçük bir hız farkı var 200mhz başka hiçbir artı özelligi yok ama bunu hangisiyle sölüyorm dicek olrsan i3 350m ve i5 430m arasndaki fark bu bunuda belirtiyim..ben aradaki farkın 250milyon etmemesini düşünenlerdenm oyüzdn i5 almadm..

• Bakalım ben ilk planda asus almayı düşünüyorum. onu alamazsam i5 li olanı o da olmazsa i3 olanını alcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniogun

..yok artık daha neler..bence o makinayı saklayın müzelik o 3-4sene formtta yemediginidüşünürsek tabi..ama ablanı taktir ettm kaçsenelik alet ve dedigim gibi laptopların batarya sorununu düşüncek olrsak ve hatta laptoplar 2senedn sonra yada 3senedn sonra bi problem çıkardıgıda yüksek olasılık maşallahANTHYPATHY arkadaşm..bide ufukk arkadaşa cvb veriyim gerçektn çok küçük bir hız farkı var 200mhz başka hiçbir artı özelligi yok ama bunu hangisiyle sölüyorm dicek olrsan i3 350m ve i5 430m arasndaki fark bu bunuda belirtiyim..ben aradaki farkın 250milyon etmemesini düşünenlerdenm oyüzdn i5 almadm..

Monitör biraz iğrençleşti ama genede geçen excelde veeri girmiştim.
    Sen hesap et yani.

Yok zaten elde kaldı o makina ben kendime alcam hatıra olarak tekrardan benim olsun dicecem. Sen onu bırak bende pentium 150 laptop var bitane compaq şarzını direk 220 volttan yapıyorum güç kablosunu bağlayıp.

Müze açcam bu gidşile. Bi 486 bide amiga bulursam.

Bu arada işmeciler arasında %16 fark olabilir ama gene sistem olarak bu fark çıkmaz kanaatimce. Ancak paran varsa neden daha iyisi olmasın.
    Bu arada biraz tartışılmış. ama rlbrttr 5730 daha iyi bir ekran kartı olacak. Gayet doğal. daha yeni bir kart olmasından bunu anlayabilriz ancak ne yalan söliim şu an henüz 5730 hakkında test benchmark incelemiş değilim.
    Ama ben imzamda yer alan makşnadna gayet memnunum. Bir laptopa göre gayet güzel bir performansı var. Hatta genel kullanıcıları şaşırtacak derecede güzel. Şu ana kadar benim cıhazımı görüpte acaba diye bi arkadaşım olmadı.
    Sony i kesinlikle tavsiye ederim. verdiği karizmayı inanın poarayla satın alamazsınız.

Gidişine yollar duruşuna kızlar hasta yani.

• @ANTHYPATHY

Bende 8086 yeşil ekranlı,IBM ile 386 var,sendekilerle benimkileri birleştirip müzeyi açalım.

Bu arada bugün abime i3 lü modeli 1700 e bırakmışlar,Sony Center'da.(Ankara Kentpark)
  • quote:

Orijinalden alıntı: haserdar

@ANTHYPATHY

Bende 8086 yeşil ekranlı,IBM ile 386 var,sendekilerle benimkileri birleştirip müzeyi açalım.

Bu arada bugün abime i3 lü modeli 1700 e bırakmışlar,Sony Center'da.(Ankara Kentpark)

İşte bi 486 ile amiga lazım bize.
    Bi de facit bulduk mu süper olur.
    :)
    Bu arada fena fiyat değil 1700 ben i3 lüyü Teknolojixten netten 1670 e 3 taksite almıştım.
    Umarım güzel bi makina alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haserdar

@ANTHYPATHY

Ben sorduğumda Sony Centerda (Koç) 1600 e bıraktılar peşin. S1 modelide 1850 TL.
  • Bana 2000 demişlerdi peşin.Taksitle 1900 e aldım.Sony Centerda mutlaka pazarlık yapın.
  • ANTHYPATHY arkadaşm bnden de sana takviye çıkar ama laptop degil masa üstü ıbm eski dikdirtgen kasalar nasıl müzeye konulabilirmibn alırken inceledigimde 5730un incelemesini yapmamışlardı..ama 5730 sıralamada daha iyi pozisyondaydı ama şunu söliyim 5650 ile aralarında gerçektn azımsancak bi fark yok..burda yazdmmı bilmiyorm ama yazıyım bnceürünlerinizi net dışında gözünüzle görebilceginiz yerlerdn alın arkadaşlar..aldıgınız yerin ayrı bir garanti vermesi çok büyük bir avantaj..tabi inş olmaz ama bi sorunla karşılaştıgınızda muhattab alıcak birisi olsn karşınızda..
  • Merhaba arkadaşlar.. Notebook uma sıfırdan temiz win7 home pre kurdum orjinal key ile etkinleştirdim.. driverleri kurdum siteden indirip..
    Şimdi fn ve ses aç kapa göstergesi için gerekli olan program hangisi vede web tuşunun pc kapalı iken linux ile açılması için gerekli programı bulmaya çalışıyorum..
    eğer isimlerini biliyorsanız yardımcı olurmusunuz bütün programları kurup makineyi şişirmek istemiyorum..

vede bilgisayarımdaki özellikte kullanılan ram 3.86gb görünüyor bunun sebebi nedir ?
  • Walla harbiden müze olcak kadar cihaz çıkcak toplamaya kalksak.
    İşin acı tarafıda zamanında o kadar paralara aldığımız makinelerdi onlar.
    5730 konusuna gelirsek daha çok yeni bi testlerini görmek lazım ama elbette fark olacaktır. Ancak işin bir tarafında şu ki ekran kartı üreticileri gerek NVİDİA olsun gerek ATI bol bol model çıkartıyorlar ancak temelde modeller birbirine çok benzer olabiliyor. (Anyı chipsette sadece yazılım değişikliği ile performans artışı sağlanabiliyor özellikle)
    Genelde de GPUlar birbirinden çok farklı olmuyor hatta aynı oluyor. Ama elbette daha yeni bir modelin performansı daha iyi olacaktır. Bu da gayet doğal.
    O 3.86 meselesini bende çok sordum ancak bi bilgi henüz gelmedi elime. Bende merak ediyorum nedeni nedir ne değildir.
  • Ben dun yine Darty, Electro World, Vatan, Sony hepsine baktim yoktu i5'li.

Bugun kuzenim aramis Capacity Sony'yi, var demisler, heralde geldi.

Bu Sony'deki pazarlik olayi nedir peki? Liste fiyati uzerinden indirim mi yapiyorlar kendi kafalarina gore?
  • Evet onurcum özellikle peşin parayla alacaksan Peygamber pazarlığı yap.
    :)
    Kolay kolay dedikleri fiyata alma derim yani. Bol bol hediye felanda iste çingenlik gibi gelecek ama az para vermiyoruz.
    :D
  • iki gün önce bilgisayarımdan gelen sesle ilgili bi soru sormuştum arkadaşlar, cevap verebilecek kimse var mı ?
  • Sony Centerlar ay başı dedi bana. Hiç birinde yok !
  • quote:

Orijinalden alıntı: uffuk

Sony Centerlar ay başı dedi bana. Hiç birinde yok !

bizim burda var 1 tane aybaşına kadar gelir diyolar dahada ben bu hafta alıcam , yer mer söylemem ben alıcam o 1 taneyi bu hafta
    eğer aldığım zaman daha varsa hemen gelir foruma yazarım ama
  • Ankara da ise yazarsın :D bir de fiyatını söylersen memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uffuk

Ankara da ise yazarsın :D bir de fiyatını söylersen memnun olurum.

İstanbuldayım fiyat 2000 diyor ama rahat pazarlık ile 1900-1920 olur , tabi bu 10 taksit fiyatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniogun

yalnız dediklern benimkine çok ters şeyler degil kesinlkle haftada birkez boşaltılmalı ve doldurulmalı ben öle yaptm ve geri kalan günler pili çıkarmadn evde şarda kullandm çünkü pili işine yaramadkça kullanmayın diyolar..şardaykende pili etkilemez direk makinaya güçverilir die okudum ama öle olmuyo şuan 96dan fazla doldurmuyoki bnce oldkça erken kaybetti ve sonradan hemen 90a düştü..haftada bikez dolmalı dogru ama bu hep takılı kalsn anlamına gelmiyo çünkü ozamanda hemen eskiyo..ama şuda dogru voltaj akmları etkiliyo bilgisayarı dogru..onun kararınını kullanıcı vericek bn artık öle kullanıyorm ve şuana kadar memnunum haftada 1gün takıyorm boşaltıyorm tabi o hafta bilgisayar dışarı çıkmıcaksa sonra doldurup çıkarıyorm..ve eskisindn daha iyi performans elde ettim..ciddiym pilimdn şuan daha memnunum..oyüzdn dedm..esprisine sölüyormda sana öle gelio olmasın 15dk flnlaptop billeri ztn okadar kaliteli olmz yaa eger dogruysa malının kıymetini bilmissin..

Bi gün oyun oynarken yada nette gezerken DAN diye elektrik kesilsin de o zaman da bu yorumları yaparsın. 150liralık bataryam 3 5 ay daha uzun gitsin diye ram ini anakartını ve çok yüksek ihtimalle harddiskini yakma riskine gir. bi de bunu her yerde yaz.

Yukarıda kırmızıyla belirttim. kim diyor bunu ?? Diyenlere zaten ŞAK diye cevabı geliyo apışıp kalıyolar.

Makinenizi bataryasız kullanmayın. Zaten batarya dolduğunda üzerine giden akımı kesiyor. İçinde dursun durmasın bişey farketmiyo. Ha dolduğunda çekmecene koymuşsun ha içinde durmuş! Bu artık bilinsin. Donanım habere ilan vericem her sayfada bimeks reklamı gibi bu yazı çıksın diye

batarya prize takılı haller dışında sana 2 saat kullanım sunuyo. Dolduğunda AC güçte takılı iken ise ani voltaj düşmelerine veya elektrik kesilmelerine karşı koruyo. bu budur. bunun tersi düzü yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vapor.Experience -- 24 Mayıs 2010; 14:16:36 >

• Merhabalar bende bu laptopı dün aldım simdi daha hala kurcalama asamasındayım ama genel olarak güzel gibi gayet
    sadece su ses sorunu icin ne onerırsınızı bı program mı yuklıyım ozel olarak yada ayarları nasıl bı hale getırıyım en iyi sesi almak icin
    müzik dinlerken ortalama bi ses yada biraz yuksek bi seste bariz bi sekilde bozulma yapıyor
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.