Şimdi Ara

Sony VPC-EB1S1E/BJ i5-430 Ati HD5650 (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
2
Favori
98.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eveeet uzun bekleyişin sonuu bu gun gidip aldık 10 taksit 1950 ye biraz erken oldu çıkıp alalım dedik beyazını gördüm siyahını sanki daha cok beğendim beyaZı dediğim eb1j li modelden bahsediyorum zuurt tesellisi değil cidden :D hala avm deyim telden girdim bozuk yazım için özür dilerim.
  • bu arada toplam 451 gb boş 423 gb olarak görünüyor harddisk değer normalmidir ?
  • Sayın isimli kullanıcı arkadaşın bu konuda sony'nin gereksiz yere silinebilecek programlarının resmi vardı denetim masasından ss alınmış onu bulamadımda bu konuda acaba bulan varsa koyabilirmi yada @sayın size sesleniyorum
  • Geldim geldim ama ben program ekle kaldır menüsünün resmini koymamıştım sanıyorum..

Ama neredeyse herşeyi sildim.Vaio care - vaio gate - vaio control center - vaio update - battery care bunlar duruyor sanırım.

Yanlışlıkla silersende merak etme c içinde herşey mevcut biyerlerde.(bulmuştumda unuttum yerini )

Tek tek kurabilirsin yani.

Driverlara dokunma zaten.Realtek ve touchpad vb.

Şuan açıldıktan sonra hdd ışığı direkt sönüyor.Performansın en üst noktası oldu.

Msnconfigten alayını kapattım.CCC dahil

Hayırlı olsun bu arada.

• AC 2 full aa 8x açtım kasmayı bırak tık bile yok iyi oldu bu iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: LevisAttacker

AC 2 full aa 8x açtım kasmayı bırak tık bile yok iyi oldu bu iş

CRYSISi denesene birde...
  • Öyle bir küçüseme cümlesi gibi geldi son mesaj bana.

Crysisi full çözünürlük ve aa ile açan desktop ekran kartı söyler misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayın

Öyle bir küçüseme cümlesi gibi geldi son mesaj bana.

Crysisi full çözünürlük ve aa ile açan desktop ekran kartı söyler misin?

Yok tamamen yanlış anladın Sayın. Ben şu anda programları kaldırmadan kullanıyorum acaba çok bir fark mevcut oldumu diye bir değerlendirme yapmak için denemesini tavsiye ettim arkadaşın.

ben şimdilik işte gerekli olanlarını programların belirlemek maksadıyla henüz kaldırmadım.
    Hazır bu arada yazmışken sorayım. Bu Vaio Care bazen açılışlarda açılıyor bişiler yapıyor galiba ama n yaptığını göstermiyor zaman zaman kendi kendine kapanıyor zaman zaman köşesinden ben kapatmak durumunda kalıyorum.

Ya bu program ne ayak bi işe yaramışlığı var mı?

DÜzeltme: Var Sayın ama pipelines 256 bit olacak bir kez en azından. O şekilde güzel bir sistem ben bi arkadaşıma toplamıştım. Yanlış hatırlamıyorsam G-Forge 9600 GT 1GB GDDR3 256 Bit olması gerekiyor. Ki eski bir kart olmasına rağmen o zamanlar 130 dolardı. Parça bazında sistemdne anakarttan sonra en pahalı parça diyebilirim. Bu arada tavsiyemde oyun tutkunu arkadaşlara buradan masa üstü almaları zaten. Ancak çok tutkunlarsa öncelikle ekran kartlarının 256 bit en azından olmasını tercih ederlerse hem ileriye dönük başarılı bir iş olmuş olur hemde performansı uzun süre sıkıntı yaratmaz. Ben şu an kendime bir sistem toplasam 448 bit e bile çıkarım açıkçası. Ekran kartlarından ram vs vs herşey değil bunu da unutmayalım. Pek çok farklı bileşenin ortak performansından bir netice alınıyor sadece ekran kartında bile. (GPU, Pipeliness....)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTHYPATHY -- 5 Haziran 2010; 19:46:39 >

• Evet o yüzden 'gibi' kelimesini koydum oraya

9600Gt biyerlerini parçalasa açamaz full aa crysisi.

Bende Calibre 8800GT var 675/2000 çalışıyor.Kendi kartımla denemedim ama 30 fpsye kadar düşer yer yer.

5970 veya gtx295 ile açar tabi.Onlarda 1000 lira falan zaten

Çalıştıra msconfig yazarak başlangıç kısmından hepsini kapatabilirsin.

Hem açılıştaki hızın artar.Bende şuan sadece realtek ve alps..(touchpad zımbırtısı) , java açılıyor.

CCC falan kapattım hepsini.Zaten oc yapamıyoruz bir işe yaramadığını düşünüyorum.

Düzeltme : 1500 lira imiş

http://www.hepsiburada.com/powercolor-ati-hd-5970-2gb-2x256bit-gddr5-directx-11-pci-e-2.1-ekran-karti/productDetails.aspx?categoryid=204&productid=bd54102

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sayın -- 5 Haziran 2010; 21:31:14 >

• Arkadaslar 21 sayfa yazı olmuş, demekki doğru karar verip iyi bir ürün almışız. :)
    Laptopumuzu kullanırken performans ya da görüntü-ses kalitesi açısından neler yapsak hangi programları kullansak? Bu konuda birbirimize destek olsak fena olmaz. (Gördüğüm kadarıyla yazılan yazılar daha çok başka marka modellerle kıyaslama ya da ürünün artı eksileriyle ilgili tartışmalarla geçmiş.)
  • Evet öyle oldu bende pek sık yazmıyordum o yüzden.

Ben özellikle srs audio sandbox ve neuview media player öneriyorum.

Olmazsa olmaz diyorum o kadar.
  • Arkadaşlar merhaba bende bugün itibariyle aranıza katıldım İstanbul Akmerkez sony center dan 1930 tl nakit olarak eb1s1 modelini aldım.
    Ürün çok güzel ilk izlenimlerim gayet iyi.fakat fan biraz fazla çalışıyor birkaç şey siliyorum gereksiz bulduğum ondanmı acaba?
    Birde çok gereksiz program yüklü hangilerini silmeliyim hangileri kalmalı yardımcı olabilirseniz sevinirim
    İyi forumlar...
  • merhaba, öncelikle alan herheze hayırlı olsun.alacakalarada tavsiyem ankara cepa sony center maximuma 8 taksit 1880 e aldıydım ordan.gereksiz programalarla ilgili linki veriyorum
    http://forum.donanimhaber.com/m_39271300/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39271300
  • quote:

Evet öyle oldu bende pek sık yazmıyordum o yüzden.

Ben özellikle srs audio sandbox ve neuview media player öneriyorum.

Olmazsa olmaz diyorum o kadar.

Tamam hocam ben de onları yükleyecem.

Antivirüs olarak ne kullanıyorsunuz? Ben KIS almayı planlıyorum. MacAfee'ye pek ısınamadım.
  • Arkadaşlar benim laptopun fanı durmuyor ve biraz sesli çalışıyor nedeni ne olabilir ve çözümü nedir daha bir günlük laptop:)
  • Fan durmuyor genellikle ama düşük devirde sesi rahatsız edici değil kesinlikle.

Antivirus mü?Antivirus ne arar la bazarda

Antivirus kullanmıyorum ama nod32 kullanıyordum eskiden iyidir.
  • ben bu srs audio'u kurdum ama şimdi ses çıkmıyor. Bir şeyleri eksik mi yaptım acaba? bilgisayarın sesini kesti bu srs.
    ne yapmam gerekiyor?
  • Görev çubuğundan ses simgesine sağ tıkla - kayıttan yürütme aygıtları - açılan sayfada yukarıdan kayıttan yürütü seçip alttaki hoparlör yazanı aktif yapmayı dene.

Srs audio sandbox yazıyor orada zaten.Ona sağ tıklayıp varsayılan falan de.Yeşil bir tik olması lazım realtek ve hoparlör yazanda
  • quote:

Fan durmuyor genellikle ama düşük devirde sesi rahatsız edici değil kesinlikle.

Antivirus mü?Antivirus ne arar la bazarda

Antivirus kullanmıyorum ama nod32 kullanıyordum eskiden iyidir.

Valla ben sadece AC2 veya MW2 oynarken çok az duyuyorum , onun dışında oyun açık değilken internette veya başka bişeyde duymuyorum , anca kulağımı klavyeye dayayınca azıcık geliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LevisAttacker -- 6 Haziran 2010; 19:39:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LevisAttacker

kızıcaksınız soruya ama DVD-rom'u var değil mi ?

Sony E serisinin kasasını Apple Macbook lara benzetmeye çalışmış gibime geldi, beyaz renk seçeneği felan... yaaalaaan Apple dan başkası yalaaan
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.