Şimdi Ara

Sony VPC-EB1S1E/BJ i5-430 Ati HD5650 (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
2
Favori
98.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Beyaz demek apple demek mi?

O kadar para vericem mkv izlemek için bir o kadar daha uğraşıcam en basitinden.

Yok bana göre değil mac
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayın

Marka fanatikliğine gerek yok.

Beyaz demek apple demek mi?

O kadar para vericem mkv izlemek için bir o kadar daha uğraşıcam en basitinden.

Yok bana göre değil mac

mac kadar iğrenç biri şletim sistemi yok.masaüstünüe mac os snow leopar 10.6.3 kurdum.ekran kartını tanıtana kadar imanım gevredi mac yüzünden kanser olacaktım.hadi ekran kartını,sesi,etherneti tanıttım.herşey bitti.ne illet bir sistem.program yüklenmiyor birşey yapılamıyor bir film izleyecektim dediğin gibi mkv için bile format kadar uğraşıyorsun bu sistemin nesini beğeniyorlar anlamadım.harbiden windows gibisi yok xp'si yeter,windows 7'si yeter ya
    her gördüğümüz beyaz apple demekse,her sakallı gördüğümüze de dede diyelim

• Arkadaşlar ben 4 DVD den recovery yaptım birde sistem yedekleme uyarısı verdi pc bu recoveryle aynımı bunuda yapmam gereklimi,fan sesi anormal değil şimdilik normal arkadaşlar,alacak olanlara kesinlikle tavsiye ederim tam bir F/P notebooku.
  • renkten ziyade kasa yapısını Macbook lara benzettim, oun için öyle dedim, arkadaşlar macbooklar vaio larla aynı fiyat olsa hangisini alırsınız?
  • Bende biraz önce ankara kentpark tan 1900 tek çekim e1s1 modelini aldım.Acaba 16 saat şarj etmemiz gerekiyormu?dayanamıycam galiba:)
  • Mac o kadar ucuzlarsa hem vaio hem mac alırım birer tane

Ben direkt kullanmaya başladım.Bataryanın şarj olmasına engel değil nasıl olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepEnergy

renkten ziyade kasa yapısını Macbook lara benzettim, oun için öyle dedim, arkadaşlar macbooklar vaio larla aynı fiyat olsa hangisini alırsınız?

mac almam kullanışlı olmayan bir bilgisayara neden para veriyim.apple zaten sevmiyorum ne iphone,ne ipad,ne de macboook.ama şu an benim hp notebook fena halde mac çakması
  • quote:

renkten ziyade kasa yapısını Macbook lara benzettim, oun için öyle dedim, arkadaşlar macbooklar vaio larla aynı fiyat olsa hangisini alırsınız?

Anlaşılan sen Mac kullanıyorsun. Şu açık Maclerin işilik ve kalitesi başka hiçbir makinada yok kabul edilir. Ancak amaçları internette gezinmek yada oyun oynamak değil maclerin. Daha çok grafik ve tasarım işleri için tasarlanmış üst düzey makinalar olduğunu hepimiz biliyoruz.
    O yüzde fiyat aynıda olsa mac almak için insan düşünür. Herşeyin mükemmel olması önemli değilk kullanıcıya hitap etmesi daha önemli. Bekleintileri karşılamıcak olduktan sonra mac in yada başka bir markanın hiç bir anlamı yok zaten.
    Ama şunu söyleyeyim Mac os ikinci bir işletim sistemi olarak denenebilir bi ara ben denemeyi düşünüyorum açıkçası. Ancak dediğim gibi oyun vs işlemler için uygun olmadığı açık.
    Bu arada ben artık işletim sistemini zorlamaya başladım yakında format gelir.

Ama yazdırdığım driver dvd si yanımda değil memlekete taile geldim. Almamışım gidene kadar idare etmeyi düşünüyorum artık.

Kurulumla birlikte baya bir şeyler denemeyi düşünüyorum. Tabi tatilinbitmes, lazım oncelikle.

• quote:

Görev çubuğundan ses simgesine sağ tıkla - kayıttan yürütme aygıtları - açılan sayfada yukarıdan kayıttan yürütü seçip alttaki hoparlör yazanı aktif yapmayı dene.

Srs audio sandbox yazıyor orada zaten.Ona sağ tıklayıp varsayılan falan de.Yeşil bir tik olması lazım realtek ve hoparlör yazanda

srs'yi varsayılan aygıt yaptıgımda ses kesiliyor. o sırada realtek yazan speaker ise varsayılan iletişim aygıtı olarak ayarlı.Yani ikisi de yeşil ışık yanıyor.
  • Hoparlör srs varsayılan olarak ayarlı bende.

Kurcala ufak birşey tikli değildir kesin.
  • quote:

Konfigürasyonu da aynıysa,belki o zaman düşünülür.
  • quote:

Ne yalan söyleyeyim gönlümden Macbook Pro geçiyor, cüzdanımdan ise bu foruma konu olan i5 işlemcili vaio... 4.000 Lira gibi bir para vermeyeceğim için bu sony vaioyu almayı planlıyorum...

Ben iphone kullanmaya başladığım gün, daha önce telefon değil takoz kullandığımı anladım. Iphone kullandığım günden beri apple denen markaya hayran kaldım. Telefonda bu kadar kullanış ve imkan var ise, laptoplar nasıldır diye hala sorar dururum kendime. Ama gel gör ki bir bilgisayarada 4000 Lira verirsem uykularım kaçar. Bana israf gibi geliyor aynı işlemi 2000 liralık makinada yapabilecekken bir makinaya 4000 lira vermek.

Tek bir sorum olacak bu vaioyu kullanan arkadaşlara, acaba hoparlörleri nasıl bu laptopun? ben 3 yıldır lenovo kullanıyorum hoparlörleri çok kötü

• quote:

Bende asusu beğenmiştim.

Ama sony cazibesi ağır bastı bende.

Birde şu vaio tuşu programlanabilir sanırım.

O tuşa bastığımda mute oluyor.Harika bir özellik tek tuşla mute

Siz basınca ne oluyor?Nasıl yaptığımı bilmiyorum

QSayın mute olayını nasıl yaptın acaba bulabildinmi merak ettim,eger gerçekten yapılabiliyosa süper olur.
  • Yok valla ama şuan mute olarak ayarlı o tuş

Normalde ne oluyor ki o tuşa basınca?
  • bende media galerye giriyor daha temizlik yapmadım aslında,o programı falan silicem amao zaman ne yapacak acaba:)
  • 30 gün banlıydım geri döndüm konuya. Benim olayı bilen varsa (geçmiş sayfalarda yazıyo) anlatayım devamını. Defalarca müşteri hizmetleriyle konuştum, Vaio'nun yetkili teknik bilmemne ekibiyle görüştüm, hatta oradaki adam baya bişeyler yaptırdı telefondan bana ve "evet arızalı gibi görünüyor dedi". Onun yaptırdıklarından sonra wireless adaptörü hiç çalışmamaya başladı, sistem geri yükleme yaptım filan. Sonunda gittim Fatih Belediyesi'ne durumu anlattım form filan aldım, elimde her türlü video, fotoğraf, telefon kayıdı var kanıt olarak. Tatilden dönünce mahkemeye veriyorum (her ne kadar yetkili teknik kişi vermemi istemese de , kaybedeceklerini biliyolar çünkü arızalı cihaz bariz). Sonucu 3 ay içinde belli oluyormuş en geç davanın, sonuçlanınca buradan yine bildireceğim. Benle aynı sorunu yaşayan 2 kişi daha vardı sanırım burada, onlarda kesinlikle Tüketici Hakları Masası'na gitsinler haklarını arasınlar.

Özetle sorun ne diye soran olursa; rasgele zamanlarda cihazın wireless'ı bir anda kapanıyor ve bir daha da bilgisayarı yeniden başlatmadan açılmıyor. Hemen atlayıp cevap verecekler için:
    1- Hayır benim ağımla ilgili bir sorun değil, okulumda ve başka yerlerde de aynı sorun başıma geliyor.
    2- Hayır yazılımsal değil, 4 kez format atıldı, her defasında da sorun çıkınca driver ve Vaio Smart Network silinip recovery'den veya internetten indirilip yüklendi.
    3- Hayır gücü korumak bunu yapmıyor alet, o özellik devre dışı ayrıca olmasa bile prize takılı kullanırım hep, pille kullanmıyorum (1-2 haftada bir pili boşaltıp tekrar doldurmak için pille kullanıyorum sadece. Zaten nasıl oluyosa laptopu her kapatıp açtığımda pilde boşalma oluyo, 5-10 dakka boyunca ışıklar pilin dolduğuna işaret ediyor)
    4- Başka bi cevabınız olursa onu da geçersiz kılacak cevabım mutlaka vardır

Not: Kesinlikle bundan sonra da Sony'e bulaşmam hiçbir şey almam, ben hayatımda böyle rezil bir işleyiş, böyle rezil bir servis, böyle rezil bir teknik ekip, böyle rezil bir müşteri hizmetleri görmedim.

//edit

Şeyi sormayı unutmuşum ya, eğer karar da iade değilde değişim çıkarsa şu "VAIO" tuşu nasıl ayarlanabiliyor istenilen fonksiyona, işime yarar

//edit2

quote:

Orijinalden alıntı: esmf

quote:

Ne yalan söyleyeyim gönlümden Macbook Pro geçiyor, cüzdanımdan ise bu foruma konu olan i5 işlemcili vaio... 4.000 Lira gibi bir para vermeyeceğim için bu sony vaioyu almayı planlıyorum...

Ben iphone kullanmaya başladığım gün, daha önce telefon değil takoz kullandığımı anladım. Iphone kullandığım günden beri apple denen markaya hayran kaldım. Telefonda bu kadar kullanış ve imkan var ise, laptoplar nasıldır diye hala sorar dururum kendime. Ama gel gör ki bir bilgisayarada 4000 Lira verirsem uykularım kaçar. Bana israf gibi geliyor aynı işlemi 2000 liralık makinada yapabilecekken bir makinaya 4000 lira vermek.

Tek bir sorum olacak bu vaioyu kullanan arkadaşlara, acaba hoparlörleri nasıl bu laptopun? ben 3 yıldır lenovo kullanıyorum hoparlörleri çok kötü

Sesi yükseltince cızırtılı biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoriKalina -- 9 Haziran 2010; 0:13:19 >

• Bas yüklemezsen fazla sıkıntı yok ama ful seste cızırtı oluyor.
    Genel anlamda orta denebilir. SRS audio ile daha güzel performans alan arkadaşlarımız var
  • değerli cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Desenize "ne kadar ekmek, o kadar köfte" bu paraya zaten dolby sorround beklemiyorum ama yinede kötü dememişsiniz. Teşekkür ederim tekrardan.
  • Arkadaşlar bende bu laptoptan almak istiyorum bi sorum olcak.
    Ekran kartı paylaşımlı mı paylaşımsız mı cevaplarsanız teşekkür ederim.
  • Ekran karti paylasimsiz 1 GB DDR3 ATI HD5650
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.