Şimdi Ara

Sony VPC-EB1S1E/BJ i5-430 Ati HD5650 (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
2
Favori
98.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar vaio tuşunun nasıl mute tuşuna dönüştürüldüğünü buldum galiba!
    http://forum.donanimhaber.com/m_39271300/tm.htm
    bu linkte yazan bütün programları sildim ve vaio tuşu kendiliğinden mute tuşuna dönüştü.konuyu açan CRIMINALL e ve onu yanıtlayan LuX Aeterna ya teşekkürlerimle bilgilerinize sunarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viyolaci -- 9 Haziran 2010; 23:57:00 >
  • Arkadaşlar gereksiz programları silerken yanlışlıkla gerkli bi programda silmişim:) tekrar nasıl geri getirebilirim c de var demişti bir arkadaş
  • Buldum arkadaşlar vaio care den yapılıyor tüm programlar
  • Bende aldım bu ürünü çok memnunum.. :) Modern Warfare 2 oynuyorum max ayarlar ile gerçekten süper :) Ayrıca arkadaşlar ısıyı ölçebileceğim bi program önerebilir misiniz ? SpeedFan kullanıyorum sadece işlemciyi gösteriyor..
  • Motherboard monitor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just1c3

Bende aldım bu ürünü çok memnunum.. :) Modern Warfare 2 oynuyorum max ayarlar ile gerçekten süper :) Ayrıca arkadaşlar ısıyı ölçebileceğim bi program önerebilir misiniz ? SpeedFan kullanıyorum sadece işlemciyi gösteriyor..

Bu programı indirim sensor bölümünden bakabilirsin.

http://www.techspot.com/downloads/4452-gpu-z-beta.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: uffuk

quote:

Bende aldım bu ürünü çok memnunum.. :) Modern Warfare 2 oynuyorum max ayarlar ile gerçekten süper :) Ayrıca arkadaşlar ısıyı ölçebileceğim bi program önerebilir misiniz ? SpeedFan kullanıyorum sadece işlemciyi gösteriyor..

cpu-id hardware monitör bütün ısı değerlerine bakabilirsinz

• Teşekkürler ancak ikiside farklı gösteriyor hangisine inanayım ? :D

quote:

Orijinalden alıntı: uffuk

Bu program ise ekran kartını gösteriyor dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just1c3 -- 11 Haziran 2010; 18:08:50 >

• İşlemcinin 22 derece olması imkansız.

43 derece doğru değerdir.
  • Pek iyi.. Acaba en fazla ne kadar ısınabilir ? Şuan 46 derece normal mıdır ?
  • quote:

Pek iyi.. Acaba en fazla ne kadar ısınabilir ? Şuan 46 derece normal mıdır ?

tabi ki normal oyunda 60-70 dereceleri görebilirsiniz.100 derecede bile dayanıklıdır bu işlemciler zaten aşırı ısınırsa kendini korumak için kapatır otomatik olarak.
  • Son bi sorum daha olacak arkadaşlar.. Bana CD falan vermediler format atsam driverları nasıl yükleyecem ?
  • Kendi recovery yazdıracaksın. İhmal etme bir an önce yazdır bence. Bu işlem sırasında eğer istersen sadece driverların dvd sini de yazdırabiliyorsun.

İlemciler ise eski c2 işlemciler bile fiziksel olarak 12 130 derecelere dayanabilir durumlardaydı. Merak etmeyin zaten genelde işlemcilerin çalışma sıcaklıkları artık en az 40 50 derece. Yüke binince bunun elbette çok üstüne çıkabilir. Ancak merak etmeyin yanmaz.
    :)
  • Arkadaşlar,bende bluetooth hata vermeye başladı,açılışlarda "Bluetooth yığın hizmeti başlatılamadı" mesajı veriyor.Aynı sorunu yaşayan var mı ?

Driver'ı yeniden kurmak sorunu halletmiyor,herşey güncel. Herhangi bir fikri olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haserdar

Arkadaşlar,bende bluetooth hata vermeye başladı,açılışlarda "Bluetooth yığın hizmeti başlatılamadı" mesajı veriyor.Aynı sorunu yaşayan var mı ?

Driver'ı yeniden kurmak sorunu halletmiyor,herşey güncel. Herhangi bir fikri olan ?

Komple formatla o zaman...
  • Kıyamıyorum,formatlayacağım da . İşletim sistemi güncel,driverlar güncel,kendime göre bir sürü birşey ekledim,çıkardım.Performansı da tadından yenir hale geldi,ne yapsam bilmem ki ?
  • Blue tooth un driverırını tekrar yeniden indir kaldır yenisiyle bi kurmayı dene istersen. Ama çok ümitli değilim açıkçası.
    yada boşwer kalsın kullanmıyosan çok benim makinada yok bile hiçde lazım olmadı devre dışı bırakıver kurtul.
  • bunu kullananlar memnun mu arkadaşlar. bugun yarın laptop alacağım,

"dur alma" diyecek biri varmı yoksa alayım mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmf

bunu kullananlar memnun mu arkadaşlar. bugun yarın laptop alacağım,

"dur alma" diyecek biri varmı yoksa alayım mı?

Arkadaşım ben çok memnunum daha bi problemini görmedim :)
  • Acaba bütün updateleri kendisi yapıyormu?yoksa kendimiz herhangi bir yerden güncelleme yapıyormuyuz.
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.