Şimdi Ara

Sony VPC-EB1S1E/BJ i5-430 Ati HD5650 (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
2
Favori
98.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

600/900 yaklaşık 1.30 saat Dirt2 oynadım.Sıcaklık maximum 65 oldu.

Keyfime dokunmayın
  • Fanın dönüş hızında bir değişiklik oldu mu ?
  • Hayır oyunlarda zaten neredeyse %70 - full devir çalışıyor normalde.

Yine aynı şekilde.
  • arkadaşlar acil bir sorum olacak. geçen hafta aldım bu muhteşem makinayı ama bugün steam programını kurduğum zaman bir şey farkettim acaba ekran çözünürlğünün azlığındanmı kaynaklanıyor yoksa benim ekrandamı sorun var merak ettim..

şimdi efendime söliyim steam programının şu koyu kahve renkli herhangi bir yerine çok yakından baktıgınızda sanki kıpraşan minicik kumlar var gibi duruyor... acaba bu neden olur???
  • haftaya bende alıyorum
  • Belki öyle bir kumlanma zaten vardır ama sen bu Vaio'da fark ettin?

İşin şakası aslında olabilirliğide var ama steam kullanmıyorum net birşey söyleyemeyeceğim.
  • sayın steam.com a giripte kontrol edebilirsin aslında bir bakarmısın sana zahmet. sayfanın altında koyu kahve bölümlerde yakından bakınca ekrana görünüyorlar.

Aslında aklıma ilk gelen çözünürlükten dolayıdır şeklindeydi ama merak ettim acaba aşırı hassasmıyım yoksa sorunlumu laptopun ekranı..

Aslında biliyorum bana neden böle oldu. Hep incik cincik her laptopun konusunu okuyup sorunlarını ezbere bilmek oldu. Laptop bir adha alıcak olursam gidip hosuma gideni alıcam. Bukadar cok arastırınca olacagı buydu :D
  • Çözünürlükle alakası olduğunu düşünmüyorum.

Baktım sayfaya evet orda bir kumlanma gibi birşey var ama sayfadan kaynaklı.

Dikkatle baktığın zaman anlayabilirsin.

Daha önce CRT kullanıyorsan fark edebilir , onda öyle görünmez.
  • sayın çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için..
  • Ben teşekkür ederim.

Sanırım birçok kullanıcı tatilde.Tatilde olmayanlarda sadece kopyala-yapıştır yapıyor cihazda sanırım
  • ARKADAŞLAR VPCEB1S1E/BJ SONY VAIO ALALI 3 HAFTA OLDU..BU NOTEBOOK SADECE GÖRÜNÜŞ SES BERBAT İNANILMAZ KÖTÜ BOGUK DÜŞÜK RADIO GİBİ BEN ALDIĞIMA ÇOK PİŞMANIM SANIRIM ÇİNDE YAPILDIĞI İÇİN BÖYLE TEK GÜZELLİĞİ VAIO ADI VE GÖRÜNTÜSÜ VAR İŞLEMCİ EKRAN KARTI COK İYİ,KASADA CALISIRKEN ISINSA BİLE CIT YOK CALISTIGINI ANLAYAMAZSINIZ AMA DEĞMEYECİGİNİ DUSUNUYORUM ARTIK KESKE APPLE ALSAYDIM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginoner

ARKADAŞLAR VPCEB1S1E/BJ SONY VAIO ALALI 3 HAFTA OLDU..BU NOTEBOOK SADECE GÖRÜNÜŞ SES BERBAT İNANILMAZ KÖTÜ BOGUK DÜŞÜK RADIO GİBİ BEN ALDIĞIMA ÇOK PİŞMANIM SANIRIM ÇİNDE YAPILDIĞI İÇİN BÖYLE TEK GÜZELLİĞİ VAIO ADI VE GÖRÜNTÜSÜ VAR İŞLEMCİ EKRAN KARTI COK İYİ,KASADA CALISIRKEN ISINSA BİLE CIT YOK CALISTIGINI ANLAYAMAZSINIZ AMA DEĞMEYECİGİNİ DUSUNUYORUM ARTIK KESKE APPLE ALSAYDIM.

sana az önce başka bi konuya attığım mesajı alıntı yapıyorum

quote:

büyüksün abi

• arkadaşlar recovery dvd leri oluşturmaya ne gerek var anlmaıyorum zaten sistem çöksede yada çökmeden sistemi baştan kurmak istediğimizde ASSIST tuşu yada açılışta F10 tuşuna basarak sistemi kendisi baştan kuruyor. Yada kurtarma DVD si hazırlamak yerine Acronis le yedeğini almak daha kolay değilmi sizcede.
  • Sayın gerçekten güzel değerlere çıkmışsın bende denemek isterim elbette deneyeceğim zaten. tatil dolayısı ile fazla net başına oturamıyoruz. Açıkçası benim i3 ün OC performansını merak eder oldum.
    Recovery meselesi ise elbette gerek var teknoloji bu ne olur olmaz elinizde işletim sisteminiz yedekte bir kenarda durmuş oluyor driverlarla beraber. Biz teknoloji tutkunları biraz paraonayakça davranıyoruz belki zaman zaman da ama bazende bunun faydasını çok görürsünüz bu işlerde. Ben recovery almanızı öneririm. Ancak belki de pek çok kullanıcı almadığı için de sorun yaşamayacak. Ama yaşayacak nadir insanlardan olmamak lazım.
  • Bu ürünün touchpad'inin düz değilde pürüzlü yapıda olmasının bir artısı, eksisi varmıdır arkadaşlar. Yada kullanıma bi etkisi. Kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.Bu ürünü almayı düşünüyorum şu anda.
  • Ben şu ana kadar b,r eksisini görmedim ancak çokda fazla artısı var denemez. Şöyle bir artıssı mevcut pürüzlü bir yüzey olduğu için karanlıkta kullanımı daha rahat yani nerde bittiği başladığı çok ne belli oluyor. Birde hassasiyeti güzel ne fazla nede az.
  • Arkadaslar kapatıp actım klavye bı anda çalışmaz oldu fonksiyon tuslai ile alakalimi şifreyi yazıp vindowsu acıyorum sonra harf ve rakamlar yazmıyor diğer hersey çalışıyor ayar napabilrim ?
  • Mesela escape rusi vindowsu tusunun gorevini görüyor suanda
  • düzeldi arkadaşlar ihtiyacı olan olursa problemi Fn+f12 tuşuna 5 saniye basılı tutup bekleme moduna aldı ve düzeldi
  • Sorun hala devam ediyo kafayı yicem yine başladı !!!!!!!!!!!!!!'m!!!!!!!!!'
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.