Şimdi Ara

Sony VPC-EB1S1E/BJ i5-430 Ati HD5650 (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
2
Favori
98.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Klavye ctrlye basili olarak kabul ediyor arkadaslar o ya basarsam yeni sayfa acıyor f ye basınca
    arama kısmını acıyor c ye basınca
    iste yeni sayfa
    acıyor falan sorun nedir ?!?!?'BBC kafayı yicem valla
  • Bu modelin ekranı hakkında yorum yapabilirmisiniz arkadaşlar.
    Dell'in 1366 x 768 WXGA model ekranından kötümü acaba.çözünürlükleri aynı ama.
  • LexisOrAlv sıvı teması vs yaşamadığına eminsen makinanın bence bir servise başvur ancak sıkıntın yazılımsal gibi duruyor belkide update felan yaparsanda düzelebilir.
    Anlattığın olay sıvı temasıyla klavyede kontak varmış gibi duruyor.

forumunda arkadaşım senden ricam delin bahsettiğin modelinin ekrankartını yada modelin linkini buraya tam olarak yazar mısın? Şunu açık belirteyim şu anda oynarken sıkıntı yaşattığı bir oyun yok bizim makinaların. Biz artık en son detay ve full aa ile deneme yapıyoruz. Yani performansı ortanı çok üstünde diyebilirim. Daha önceki mesajlara bakarsan konuyu biraz inceleyip zaten performansı hakkında bilgi edinebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTHYPATHY
    LexisOrAlv sıvı teması vs yaşamadığına eminsen makinanın bence bir servise başvur ancak sıkıntın yazılımsal gibi duruyor belkide update felan yaparsanda düzelebilir.
    Anlattığın olay sıvı temasıyla klavyede kontak varmış gibi duruyor.

forumunda arkadaşım senden ricam delin bahsettiğin modelinin ekrankartını yada modelin linkini buraya tam olarak yazar mısın? Şunu açık belirteyim şu anda oynarken sıkıntı yaşattığı bir oyun yok bizim makinaların. Biz artık en son detay ve full aa ile deneme yapıyoruz. Yani performansı ortanı çok üstünde diyebilirim. Daha önceki mesajlara bakarsan konuyu biraz inceleyip zaten performansı hakkında bilgi edinebilirsin.

Sivi temasını birak
    azımdan tükrük
    bile dusmedi laptopa durduk yere böyle bisi yaptı arada düzeliyor
    sonra yeniden başlıyor sıvı teması vs olsa duzelmezdi herhalde , mesela dün aksam bı yarım saat düzeldi normal girdim sonra
    yine
    eski haline dondü ctrl basili olarak çalışıyor tuslar

• Ya cidden sınır krizi geciricem çözüm yokmu arkadaslar @sayın gel bı basın aciklamasi yap yaa kafayı yedim burda 1.5 aylık alet
  • kablosus klavye taktım normal klavye düzeldi ben bu işi anlamış değilim inşallah bidaha bozulmaz.
  • Pazar günü alıyorum Allah'ın izniyle. Kime sorsam Sony'nin kalitesi tartışılmaz diyor, bakalım :)
  • şu resmi paylaşmış bir arkadaş e serisinin sayfasında.böle bi fark varmı gerçekten.sağdaki hangi model e serisi değil gibi geldi bana ama zaten

Sony VPC-EB1S1E/BJ i5-430  Ati HD5650

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumunda -- 26 Haziran 2010; 17:14:49 >
  • Yok bu model yanılmıyorsam F serisi gibi duruyor.
    Ayrıca bu şekilde tek bir resimde görmekle kara vermek ne derece doğru olur bilemem. Biliyorsun parlaklığı ayarlar vs ile çok fazla değiştirebilirsin işin birde o kısmı var. Bu lafım resmi çeken arkadaşa değil. Ancak cihazlardan birisi güç tasarruf modunda diğeri performans olabilirbyada ekran ayarları farklı yapılmışta olabilir. Yada ne bileyim çok farklı etkenlen olabilir.
    Açık konuşayım benin ekranımın parlaklığı şu an gayet güzel.
  • böyle resimdeki gibi bi matlık yok diyosunuz yani dimi
  • Böyle bir fark olabilirde olmayabilirde.

Hangi şartlarda çekildiğini bilmiyoruz fotoğrafın.Denildiği gibi ayarlarla oynanmış olabilir.

O yüzden benim gibi media marktta 10 tane cihazı yanyana koydurup aynı videoyu açtırın rahatlayın
  • peki hangisinde karar kıldınız 10 cihaz içinde:)
  • Merhaba arkadaşlar.Laptopumdan lcd ye sorunsuz bi şekilde görüntü aktarıyorum,ancak ses aktarmayı başaramadım.s video kablosundan başka çözüm varmıdır?bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.
  • bayağı bi zaman geçti ancak şimdi vakit bulabildim. lap top'tan oldukça memnunum. genel olarak sony'nin ısınma problemi olduğunu söyleniyordu fakat bu modelin soğutma sistemi oldukça iyi. hatta oyun oynamadığım zamanlarda, lap top kucağımdayken sıcaktan rahatsız olmayı bırak aksine fanlardan gelen serin hava rahatlatıcı oluyor :)
  • Sonynin full hd arkaa aydınlatmalı modeller biraz daha hoş göründü tabiki ama fiyatlarda uçuktu bir o kadar.EB1S1E aldım bende.

HDMI üzerinden ses alabilirsiniz.Taktığında direkt ses çıkmıyor.Ses-kayıttan yürüt-HDMI varsayılan aygıt yap gibi birşey yapıyorduk.

Evet soğutma sistemi çok güzel.Benim oclu değerlerim diğerlerinin dafault derecelerinden düşük neredeyse
  • Arkadaslar bu srs audio başıma bela oldu. kurdugum günden beri ses problemini halledemedim. Bir türlü ses çıkmıyor. Bilgisayarı her açtıgımda ses ayarı yapmak zorundayım.
    Eger saatin yanındaki ses ikonuna sag tıklayıp kayıttan yurutme aygıtlarını secersem ve varsayılan aygıt olarak speaker(realtek) işaretlersem normal ses çıkmaya başlıyor. Aksi takdirde çıt çıkmıyor. Bir yerde eksiğim var ama bir türlü çözemedim.
  • Sony VPC-EB1S1E/BJ i5-430 Ati HD5650 ekran LED ozelliklimi ?
    hic bir yerde net cevap bulamadim !!
  • Evet LED LCD ekran alırken bende senin gibi çok aramıştım ama biyerlerde bulmuştum.
  • Ekran Led değil.

Özellikle Vaio ekran yazmışlar.Led olsa belirtilirdi mutlaka.
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.