1458 tl'ye denk geliyor türk lirasında bu nası iş herkes 1800-2100 aralığında aldı bu aleti ?!
Orijinalden alıntı: sayın
HDMI üzerinden ses alabilirsiniz.Taktığında direkt ses çıkmıyor.Ses-kayıttan yürüt-HDMI varsayılan aygıt yap gibi birşey yapıyorduk.
teşekkür ederim Sayın
quote:
1458 tl'ye denk geliyor türk lirasında bu nası iş herkes 1800-2100 aralığında aldı bu aleti ?!
O tavsiye edilen satış fiyatıdır.
Bizim satıcılarımız pek tavsiyeye uymamış anlaşılan :)
Vergisi , vekillerin çocuklarının okul taksiti , bakanların özel harcamaları falan anca kurtarıyor.
Şuan Samsung R522 ile beraber kullanıyorum.Buyrun karşılaştırmaları.Led ekranda tabiki siyahlar daha iyi.
Gerçi ati control panelden kontrast ile bu değer yakalanabilir.
Ama önemli olan led ekranın enerji kullanımı.Biliyorsunuz daha düşük enerji tüketir ledler.
Sony VPC-EB1S1E
Samsung R522
quote:
Vergisi , vekillerin çocuklarının okul taksiti , bakanların özel harcamaları falan anca kurtarıyor.
Şuan Samsung R522 ile beraber kullanıyorum.Buyrun karşılaştırmaları.Led ekranda tabiki siyahlar daha iyi.
Ama önemli olan led ekranın enerji kullanımı.Biliyorsunuz daha düşük enerji tüketir ledler.
Sony VPC-EB1S1E
Samsung R522
Taraflı bakmadım ama cidden bariz sony'ninki daha iyi
sony iyi derken renklerin canlı olduğu resim ikinci resim değilmi benmi yanlış görüyorum.Ekran yüzünden bu modelden vazgeçiyorum nerdeyse
quote:
Orijinalden alıntı: LexisOrAlv
quote:
Sony VPC-EB1S1E
Samsung R522
@forumunda
Yanlış görmüyorsun ;
Bende de Samsung 17 " TFT var,bu durum aynı, bende de geçerli.Samsunglar renk doygunluğu açısından her zaman öndedir.Ama gözü fazla yorar.LCD ve Led Tv lerde de böyledir.
quote:
Orijinalden alıntı: forumunda
sony iyi derken renklerin canlı olduğu resim ikinci resim değilmi benmi yanlış görüyorum.Ekran yüzünden bu modelden vazgeçiyorum nerdeyse
quote:
Orijinalden alıntı: LexisOrAlv
quote:
Sony VPC-EB1S1E
Samsung R522
Demek istediğim siyahlar çok kapalı değilmi ? yani detayları göremiyorsun arkadaki ben bu şekilde baktım tabi doygunluk falan bilmiyorum ama gayet memnunum dediğim gibi anlamadım doygunluk derken netlik ve detay gidiyor ?
Bende durum durum değişiyor.
Mesela Dark Night'ın blurayinde o gece sahneleri samsungda daha iyi.Ama yine bazı bölümlerde sony ekranı hoş görünüyor.
Yani hangisi daha güzel derseniz net birşey söyleyemem.Ama fotoğraf çekip koyabilirim en fazla böyle
arkadaşlar konudan çooook alakasız olucak ama ona göre indiricem oynayan varsa söyleyebilirmi
Metro 2033'ümü yoksa Sniper ghost warrior'umu indiriyim hangisiii ?
Resme baınca da çok kayda değer fark yok yani açıkçası. Artık tercih meselesi zaten Led de en önemli şey güç tüketimi... Görüntü kalitesi açısından bi devrim sayılmaz...
İkisinide oynamadım ama Metro2033 çok daha başarılı bir yapım.
City kendine göre iyi iş çıkartmış olsada standart bir oyun çıkmış ortaya.
quote:
Orijinalden alıntı: haserdar
@forumunda
Yanlış görmüyorsun ;
Bende de Samsung 17 " TFT var,bu durum aynı, bende de geçerli.Samsunglar renk doygunluğu açısından her zaman öndedir.Ama gözü fazla yorar.LCD ve Led Tv lerde de böyledir.
Tamamen katılıyorum, samsungun genel karakteristik özelligi de diyebiliriz, renklerin belirgin ve parlaklığın üst düzeyde olması.
arkadaslar 765€ AB de.TR fiyati degil. tavsiye edilen katalog fiyati ise 850€.
quote:
arkadaşlar konudan çooook alakasız olucak ama ona göre indiricem oynayan varsa söyleyebilirmi
Metro 2033'ümü yoksa Sniper ghost warrior'umu indiriyim hangisiii ?
İkisini de ayrı kategoride değerlendirmek lazım bence.
Sniper oyunlarına aşırı ilgimden dolayı şu anda Sniper'i indiriyorum,özellikle atışlardaki animasyonların çok güzel olduğu söyleniyor.Bu oyun daha çok Stealth Action.
Metro daha çok bildiğimiz FPS.Grafikleri ve oynanışı sağlam.
quote:
Orijinalden alıntı: ANTHYPATHY
Resme baınca da çok kayda değer fark yok yani açıkçası. Artık tercih meselesi zaten Led de en önemli şey güç tüketimi... Görüntü kalitesi açısından bi devrim sayılmaz...