Şimdi Ara

Sony VPC-EB1S1E/BJ i5-430 Ati HD5650 (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
2
Favori
98.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Garanti evrağı mevcut olunca ki bu evrak fatura elbette var ancak şartlar bizim ülkemizdeki gibi olmuyor o durumda. (Her neresi olursa olsun)
    Tabi senin dediğin durumda EURASİA garantisi olması elbette daha iyi. Global garantide kargo masrafı vs gibi bir takım ücretler talep edebiliyorlar.
  • ANTHYPATHY ;
    bu modelin beyaz veya gümüş renk seçeneği var mı?şimdiye kadar hep siyahını gördüm.

ayrıca i5 işlemcili E serisinin fiyatları bu aralar ne kadar euroasia garantili bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06METİN -- 30 Haziran 2010; 19:16:59 >
  • Melesef harici ekran kartlı modelde yok ama ekran kartı onboard olanda farklı renkler mevcut.
    Açıkçası fikrim yok amawww.hepsisony.com dan bakabilirsin.
  • Bizden soğuğu varsa buyursun

Prime 95 ile cpu ya stress test uyguladım 30 dakika civarı.Sıcaklık 56 dereceyi geçmedi.

Yine ekran kartına oclu (600-850) şekilde msi kombustor ile stress test uyguladım max 67 derece gördüm.

Forumda biraz acer-hp bölümüne göz attım millet 80-85 derecelerden bahsediyor

Testler sırasında herhangi harici bir soğutucu kullanılmamıştır , hatta odanın camları dahi kapalıydı.

Sony

• quote:

Orijinalden alıntı: Sayın

Bizden soğuğu varsa buyursun

Prime 95 ile cpu ya stress test uyguladım 30 dakika civarı.Sıcaklık 56 dereceyi geçmedi.

Yine ekran kartına oclu (600-850) şekilde msi kombustor ile stress test uyguladım max 67 derece gördüm.

Testler sırasında herhangi harici bir soğutucu kullanılmamıştır , hatta odanın camları dahi kapalıydı.

Sony

Senin makina üşümüş dostum. Arada az ısıt gene sen onu...

Walla bak domuz gribi felan olur allah muhafaza.

• quote:

Bizden soğuğu varsa buyursun

Sony

acer'da i5-5650 var da,hp'de i5 işlemcili hd 5650 ekran kartlı kullanan kişi yok forumda.i7 zaten i5'ten fazla ısınıyor.sony'de de i7 işlemci hd 5650 sony'de ısınır.eski dv6 serisine bakarsanız.onlar i5 ive hd 5650 ile ayn sınıfta zaten değiller.işlemcide p ve t serileri.ya da hd 4650 ile hd 5650 aynı sınıfta değiller.bence karşılaştırma yanlış olmuş.

• Asusta durumlar fena değil yine.

Senin 5830 un durumu nedir full yükte ondan haber ver

Ben şuan 3dmark06 da 7850 puan alıyorum.Senin dafault değerlerinden fazla

Gerçi sende ısınma sorunu yoksa oc ile 9000 üstü rahat alırsın sanırım.

Bütünü bunların esprisi şu aslında hani şu fazla ısınıyor falan değil.

Cihaz güzel cihaz

@ ANTHYPATHY

Birde Zalman Nc2000 soğutucu alırsam altına düşün artık

• Walla şahsen bende memnunum daha oc yapmadan bile. Açılışın yavaş olmasıda virüs korumadan baya kaynaklanıyor. MCAFEE den vazgeçtim performans baya değişti.
    Daha kaldıracağım programlar var onlarıda yapınca baya rahatlar heralde.
  • Benim açılışta sadece vaio smart network açılıyor.Onuda regeditten iptal etmek lazım ama gerek yok.

Antivirus kullanmıyorum ama nod32 önerebilirim.
  • Smart network çok kullanışlı bir uygulama.

Hem büroda,hem evde kullandığımdan dolayı iki network arasında geçişler çok kolay oluyor bu sayede.
  • arkadaşlar bende Sony Vaio VPC-EB1S1E/BJ alıcam şuanda istanbulda en uygun nerden alabilirim
  • EB2S1 modelleri gelmiş fiyatları daha düşük.nerde eksik olabilirki acaba. Sony'in sitesinde harici ekran çözünürlüğü düşük sadece.

http://www.hepsisony.com/?urun-detay_2319_Sony_VPCEB2S1E_BQ.html
  • quote:

Asusta durumlar fena değil yine.

Senin 5830 un durumu nedir full yükte ondan haber ver

Ben şuan 3dmark06 da 7850 puan alıyorum.Senin dafault değerlerinden fazla

Gerçi sende ısınma sorunu yoksa oc ile 9000 üstü rahat alırsın sanırım.

Bütünü bunların esprisi şu aslında hani şu fazla ısınıyor falan değil.

Cihaz güzel cihaz

@ ANTHYPATHY

Birde Zalman Nc2000 soğutucu alırsam altına düşün artık

hiç 3d mark merak etmedim,500 mb kim indirecek.ben gt230m 8423 puan almıştım bende çok ısınmıyor içinde 2 tane işlemcinin orada 1 tane ekran kartının orada fan var.önemli olan default değerli değildir transitör sayısıydı benim bildiğim.bugün yükte bad company falan kaç derece bir bakıyım. hp forumunda bir arkadaş zalman nc1500 aldı 3-5 derece fark olmuş.bence zalmandan çok şey beklemeyin.ben 2 tane 10'ar liradan aldım i7 boşta 45-52 derece,yükte 72 gördüm bad company 2 ile.
    benim soğutucu da bu.1 tane küçük geldi ızgaralara gelmiyordu mecbur 2 tane aldım paraya kıydım
     Sony VPC-EB1S1E/BJ i5-430  Ati HD5650  Sony VPC-EB1S1E/BJ i5-430  Ati HD5650

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNneCtinG_04 -- 3 Temmuz 2010; 5:53:31 >

• Elinde envy var paraya kıyıp 10'ar liradan 2 tane soğutucu aldın demek

Zalman için çok olumlu yorumlar okudum ama 130 lirayıda vermek içimden gelmedi açıkcası.

Senin cihazda 3 fan mı var

3 fan full yükte çok sesli çalışmıyor mu?

Vaio tek fan ile çok iyi soğutma yapıyor o zaman.
  • quote:

Elinde envy var paraya kıyıp 10'ar liradan 2 tane soğutucu aldın demek

Zalman için çok olumlu yorumlar okudum ama 130 lirayıda vermek içimden gelmedi açıkcası.

Senin cihazda 3 fan mı var

3 fan full yükte çok sesli çalışmıyor mu?

Vaio tek fan ile çok iyi soğutma yapıyor o zaman.

tek fanlı eski dv6'ımdan daha sessiz. işlemcinin üstünde 2 tane bakır soğutucu,ekran kartının üstünde de bir tane bakır soğutucu var ama benim diğer eb1s1e'den daha sessiz ama eb1s1e'yi de annem beğendi o kullanıyor.arada bende pes world cup 2010 kurdum,modern warfare 2 oynuyorum benim bilgisayar olmadığı zaman.valla forumda arkadaş zalman için 5 derece maximum soğutuyor demiş.ben 20 tl'ya i7 50 derecede geziyor işlemci.memnunum yani.alttan led ışık falan da iyi oldu soğutucuda youtube videosunda işlemci ve ekran kartı fanları rahatlıkla görülüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNneCtinG_04 -- 3 Temmuz 2010; 13:29:16 >

• Sessizlik konusunda inanırım çünkü 1 tanesi yüksek devirde dönüp ses yapacağına 3 tanesi düşük rpmde döner sessiz çalışır daha iyi soğutur.

Daha bizim cihazı parçalayan eden yok dayanamayıp kurcalıycam bi ara böyle giderse

Benim cihaz ısınmıyor demişsinde müsade ette ısınmasın 3 fanla

Hp ısınma sorununu kökten çözmüş gerçekten.

Yeni dv serisi nasıl acaba bir bilgin var mı?
  • istanbulbilişimde 1700 lira peşin bundan daha uygun olan bi yer varmı bide bu alette 3 tuşa birden basılmıyomuş böyle bişey varmı

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VPCEB1S1E-BJ-NOTEBOOK,14901.html
  • quote:

Sessizlik konusunda inanırım çünkü 1 tanesi yüksek devirde dönüp ses yapacağına 3 tanesi düşük rpmde döner sessiz çalışır daha iyi soğutur.

Daha bizim cihazı parçalayan eden yok dayanamayıp kurcalıycam bi ara böyle giderse

Benim cihaz ısınmıyor demişsinde müsade ette ısınmasın 3 fanla

Hp ısınma sorununu kökten çözmüş gerçekten.

Yeni dv serisi nasıl acaba bir bilgin var mı?

yeni seride pek ısınma sorunu var gibi gelmedi bana.bir arkadaş ss koymuş.i7 için normal bence.
     Sony VPC-EB1S1E/BJ i5-430  Ati HD5650

• quote:

Orijinalden alıntı: hller

istanbulbilişimde 1700 lira peşin bundan daha uygun olan bi yer varmı bide bu alette 3 tuşa birden basılmıyomuş böyle bişey varmı

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VPCEB1S1E-BJ-NOTEBOOK,14901.html

evet 3 tuşa birden basılmıyor.mesela pes oynarken ya da nfs'de zorluk çekersin.
    bir de istanbul bilişim bence bulaşmayın.yurtdışından ürün getirip satıyorlar.aldığınız bilgisayara hiçbir sony servisi bakmayacak sadece istanbul bilişim tamir edebilecek.tabi ne kadar edebilir tartışılır.yani dükkan garantisi gibi işliyor garanti servisleri.klavyeleri orjinal türkçe değil kendiler tuşlara ya harfi basıyorlar ya da yan sanayi tuş takıyorlar.orjinal türkçe işletim sistemleri yok.hiç bakmayın bile bence.

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.