Şimdi Ara

Sony VPC-EB1S1E/BJ i5-430 Ati HD5650 (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
2
Favori
98.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende bu aletten alıcaktım ama bu 3 tuşa birden basılmıyo olayı yüzünden kararsız kaldım bu olay nedir bi arkadaş pes filan oynanmaz diyor diğer sayfalarda oynandığı söyleniyor bilen bi kişi bizi aydınlatsın lütfen
  • Kendi klavyesi ile pesin standart kontrolleri (asd-yön tuşları) ile oynayamassın.

Bu kadar basit kafa karışmasına gerek yok.

Ya harici klavye yada joystick ile oynayacaksın.

Bilmiyorumda bunun için cihazdan vazgeçmek mantıklı gelmedi bana.

Dersenki ben 24 saat pes oynuyorum , o zaman zaten joystick kullanıyorsundur.
  • zaten ben notebook'taki pesi hiç sevmiyorum.şimdi ara ara oynuyorum.world cup 2010'u laptopa yükledikten sonra.
  • Arkadaslar kolay gelsin herkese bna yardımcı olursanız sevinirim gittigidiyordan Sony Vaio VPCEB1S1E/BJ serisi makina aldım
    i5-5605-4gb-500gb özellikleri sorunsa bilgisayarın ilk sahibi recovery böümünü silmis bende format attım sitede 64 bit driverlerı var sadece 32 bit yok 64 bit kuruncada bilgisayarda arada takılmalar oluyor ne ram den nede cpu dan kaynaklı takılmalarda chrome da ve msnde oluyor anlam veremedim dha oyun yukleyipp test etme fırsatım olmadı recovery cdsini nerden bulabilirim elinde olan varsa upload edebilirmi acaba artı bu fn tuslarıyla ses acıp kapadıgında ekranda bi ses düzeyi gözükmüor bilgisi olan varmı acaba? ve hdd den ufak ufak sesler bendede gelior tesekkur ederim simdiden.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hanswax -- 5 Temmuz 2010; 18:02:57 >
  • Arkadaşlar,

HP PVL WN774EA DV6-3055 mi Sony VPCEB1S1E/BJ mi? ve neden? uzun zamandır arayış içindeyim ve artık kesinlik kazandırmak istiyorum, yardımcı olursanız memnun olurum.

teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamalegend -- 6 Temmuz 2010; 14:44:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeusn

Arkadaşlar,

HP PVL WN774EA DV6-3055 mi Sony VPCEB1S1E/BJ mi? ve neden? uzun zamandır arayış içindeyim ve artık kesinlik kazandırmak istiyorum, yardımcı olursanız memnun olurum.

teşekkürler..

dv6-3055et.
  • Peki neden EmR_3153 ?

quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

quote:

Arkadaşlar,

teşekkürler..

dv6-3055et.
  • quote:

Peki neden EmR_3153 ?

quote:

quote:

Arkadaşlar,

teşekkürler..

dv6-3055et.

işlemcisi daha iyi.ekran kartı hd 5650 ikisinin de aynı olmasına vaio'nun çekirdek hızları daha düşük.hp nin ses kalitesi daha iyi.hp'de aydınlatmalı klavye var.vaio 5400 rpm hp 7200 rpm.parmak izi okuyucusu var hp'de.vaio'da batarya problemi var.
    yanlış anlaşılma olmasın bende de vaio'nun bu modeli var fakat hp almadığıma pişmanın o fiyata .bu yüzden hp.

• zaten imzanda gördüm sonyi bu yüzden özellikle neden dedim, açıklama için teşekkür ederim. HP bencede f/p olarak çok iyi , keşke bluetooth ta olsa, kullandığım mouse MS5000 serisi olduğu için benim için can sıkıcı bir ayrıntı oluyor :)

quote:

quote:

Peki neden EmR_3153 ?

quote:

quote:

Arkadaşlar,

teşekkürler..

dv6-3055et.

işlemcisi daha iyi.ekran kartı hd 5650 ikisinin de aynı olmasına vaio'nun çekirdek hızları daha düşük.hp nin ses kalitesi daha iyi.hp'de aydınlatmalı klavye var.vaio 5400 rpm hp 7200 rpm.parmak izi okuyucusu var hp'de.vaio'da batarya problemi var.
    yanlış anlaşılma olmasın bende de vaio'nun bu modeli var fakat hp almadığıma pişmanın o fiyata .bu yüzden hp.

• bluetooth çok zor bir ayrıntı değil.5 tl'ya halledilebilir mini alıcılı olanlar.o zaman usb'den mouse bağlamış gibi olur sadece çok takılacak birşey değil bence.
  • arkadaşlar bende bugün sony centerdan vpc eb1s1ebj model notebook aldım ama aklıma takılan bir konu var.bu notebookun özelliklerinde önbelleğin 3 mb olduğu yazıyor ancak benim pc de sistem özelliklerine girdiğimde check memory 512 kb olduğu yazıyor sizde de öylemi acaba bi yardımcı olursanız sevinirim
  • arkadaşlar lütfen yardım edin acilll!!! sisizn cevaplarınıza göre pc yi servise götürcem.başlat >aygıtlar ve yazıcılar>aygıtlar>vaio vaio>sistem özellikleri(en üstte)girdiğinizde check memory kaç gözüküo lütfen cevap atın
  • arkadaşlar herkese merhaba.

öncelikle sürekli göreve çıktığım için bütün sayfaları bütün mesajları okuyamadım. SONY VPC EB1S1E/BJ NOTEBOOK u önümüzdeki hafta alıyorum. ama aklımda bazı soru işaretleri var.

1- sony neden bu kadar ucuz bir ürün çıkarmış
    2- bir arkadaşım da 1600tl lik bir vaio almıştı fanında arıza çıktı cızırtı sesi geliyordu fandan hemde 1 aylık makineden. korkum bununda öyle bir sorun çıkarması.

fan arızası , ısı problemi, ses problemi, gibi sorunlarla karşılaşan arkadaşlar lütfen cevap verebilirmi? şimdiden teşekkür ederim
  • arkadaslar haftasonu bu bilgisayarlardan birini alcam ama karar veremedim
    1 vpceb1s1e/b
    2 vpceb2ufx/bi
    arada pek fark yok gibi sadece ekranlari farkli gibi geldi bana birde ankarada en ucuza hangi magazadan alabilirim yardimci olursaniz sevinirm..
  • Sony Centerlarda bulabilirsin.

Ben Kentparktakinden aldım.

@lipitor45

1-)Biraz malzemden çalarak,ama yine de tasarım olarak piyasadakilerden iyi.

2-)Kullandığım fan sesi en düşük model,hiçbir problem yaşamadım şimdiye kadar.

3-)Sesi sona getirince çatlama yapıyor.
  • sağolasın teşekkür ederim. peki bu sesi sona getirince çatlama dediğin nasıl birşey.

quote:

Orijinalden alıntı: haserdar

Sony Centerlarda bulabilirsin.

Ben Kentparktakinden aldım.

@lipitor45

1-)Biraz malzemden çalarak,ama yine de tasarım olarak piyasadakilerden iyi.

2-)Kullandığım fan sesi en düşük model,hiçbir problem yaşamadım şimdiye kadar.

3-)Sesi sona getirince çatlama yapıyor.
  • Bu modelin harddiski 5400 rpm biliyosunuz. Benim sorularım:

1-Bu düşük hız performansı nerelerde ve nasıl etkiliyor.
    2-Eğer değiştirmek istesem 7200 rpm bir harddisk takabilirmiyim daha sonra laptop'a.
    3-Takabilirsem, bu değişimi garnatiyi bozmadan yapabilirmiyiz sony servislerde felan.

Saygılar..
  • Arkadaşlar kuzenimin makinanın kart okuyucusunda sorun çıkmış.

Başka laptopta denemiş, çalışıyor, kendi laptopuna takınca "disk yazmaya karşı korumalı" uyarısı alıyormuş.

Bu sorunla karşılaşan oldu mu, çözümü bilen varmı
  • şu aletten oyunlardan ekran görüntüsü koyana büyük dua edicem vala arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.