Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta içinde yeni bir fotoğraf makinası alacağım bütçem 600 TLye kadar fakat spot üründe alabileceğim için türkiye sartlarında 900 TL ye kadar oluyor. Kompakt bir sınıf istiyorum her zaman yanımda taşıyabilme açısından fakat yaklaşık 1 aydır araştırmama rağmen kararsız kaldım ben kararsız kaldığım fotoğraf makinalarını yazsam yardımcı olabiliseniz size minnetttar kalırım 1-Sony cybershot W350 2-Fujifilm F80 veya F300 EXR 3-Canon SX210 4-Panasdonic FS10 5-Panasonic TZ7
veya önerebileceğiniz başka bir makine varsa önerilerinizi severek alırım...
şimdi yazdıgın ürünlerin bi kısmı çok farklı ürünler. fujileri bilmiyorum onlar hakkında yorum yapmayacagım.
w350 mi fs10 mu dersen w350 derim. media markt da 299 tldi açılışa özel adana optimum media markt. sebep: carl zeiss lens(1. kalite olmasa da kaliteli sayılır) panaroma çekimi tek seferde yapılıyor. gülümseme modu var :) ve geniş açı.
canon sx210 mu panasonic tz7 mi dersen de o da sıkıntılı karşılaştırma. tz7 eski model. sx210 yeni model. dolayısıyla sx210 daha yükseltilmiş özelliklere sahip. sx210 derim.
bunun dışında eğer cebine uyarsa al bitane NEX3 sana hem kaliteli resim verir hem de fotografçılıgı öğretir (600 e yurtdışı bulunabilir mi bilmiyorum)
sağol dostum gönlümde asıl optik zuum iyi olan bir makine geçiyor fakat araştırmalarım sonucu optik zoom yüksek olan makinelerin resim kalitesinin kötü olduğunu okumustum