Bildirim
Sony Walkman Mp3 Şarj Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
aynı üründen bende kullanıyorum ama adaptörden şarj duymadım hiç .. siz alırken adaptörü de mi vardı ? ..yoksa usb lerdeki voltaj kadar adaptörden ayarlayıp kendınız mı yapıyordunz ? .. -
quote:
Orijinalden alıntı: nıggaa
aynı üründen bende kullanıyorum ama adaptörden şarj duymadım hiç .. siz alırken adaptörü de mi vardı ? ..yoksa usb lerdeki voltaj kadar adaptörden ayarlayıp kendınız mı yapıyordunz ? ..
Hocam şu usb girişli şarj cihazlarından bahsediyorum ben onlarla sarj ettim ama ancak hiç dolmuyor -
dostum şarj cihazın çalışıyor mu eminmisin .. şöyleki .. mp3 çaların usb den şarj almasa tamam sorun var diyeceğim ..ama usb den direk sarş olduğunu belirtmişsin .. o zaman şarj cihazını kontrol et bakalım .. -
quote:
Orijinalden alıntı: nıggaa
dostum şarj cihazın çalışıyor mu eminmisin .. şöyleki .. mp3 çaların usb den şarj almasa tamam sorun var diyeceğim ..ama usb den direk sarş olduğunu belirtmişsin .. o zaman şarj cihazını kontrol et bakalım ..
hocam charging yazısı cıkıyor zaten ama 6 saat sarj olmasına ragmen hic bır sekılde mp3 de sarj olma durumu yok -
anlıyorum dostum ama normal usb den şarj oluyor değil mi ? -
adapdördende kaynaklanabilir . -
Hocam aşağı yukarı 5 makine denedim olmadı nafile
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X