Bildirim
Sony Walkman Mp3 Şarj Sorunu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
aynı üründen bende kullanıyorum ama adaptörden şarj duymadım hiç .. siz alırken adaptörü de mi vardı ? ..yoksa usb lerdeki voltaj kadar adaptörden ayarlayıp kendınız mı yapıyordunz ? .. -
quote:
Orijinalden alıntı: nıggaa
aynı üründen bende kullanıyorum ama adaptörden şarj duymadım hiç .. siz alırken adaptörü de mi vardı ? ..yoksa usb lerdeki voltaj kadar adaptörden ayarlayıp kendınız mı yapıyordunz ? ..
Hocam şu usb girişli şarj cihazlarından bahsediyorum ben onlarla sarj ettim ama ancak hiç dolmuyor -
dostum şarj cihazın çalışıyor mu eminmisin .. şöyleki .. mp3 çaların usb den şarj almasa tamam sorun var diyeceğim ..ama usb den direk sarş olduğunu belirtmişsin .. o zaman şarj cihazını kontrol et bakalım .. -
quote:
Orijinalden alıntı: nıggaa
dostum şarj cihazın çalışıyor mu eminmisin .. şöyleki .. mp3 çaların usb den şarj almasa tamam sorun var diyeceğim ..ama usb den direk sarş olduğunu belirtmişsin .. o zaman şarj cihazını kontrol et bakalım ..
hocam charging yazısı cıkıyor zaten ama 6 saat sarj olmasına ragmen hic bır sekılde mp3 de sarj olma durumu yok -
anlıyorum dostum ama normal usb den şarj oluyor değil mi ? -
adapdördende kaynaklanabilir . -
Hocam aşağı yukarı 5 makine denedim olmadı nafile
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- internet yok güvenli
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- dosya com surrogate üzerinde açık olduğundan
- gigaset telsiz telefon gelen aramaları görme
- kulaklık sağ sol testi
- bilgisayardan ses gelmiyor
- secure boot nasıl açılır
- gigabyte bios tuşu
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- dlss nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X