Şimdi Ara

Sony: 'Wii Owns Closet' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bak yavrum Sony.Hey evladım sana diyorum.
    Lan ne biçim açıklama lan öyle.Otur.
    Sözlün sıfır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

quote:

Orjinalden alıntı: rds

Satış rakamlarına göre konuşursak kimin nereyi aldığı birazcık belli.

Satış rakamları ps3 kırıldığı zaman rekor seviyelere ulaşır bir de fiyatı ucuzladı mı wii mii kalmaz...
    Ps3 'ün satmamasının 2 nedeni var onlarda bu saydıklarım.Bir kırılmamış konsol iki çok pahalı...Bunlar aşılırsa ps2 kadar olmasada baya satacağına inanıyorum...

Fiyatı ucuzlasın yeter sırf satması için diğer firmalar gibi umarım konsolunu kırdırmaz.
    Kopya olup çok satıcağına orjinal olup az satsın daha iyi
    Zaten ps3e kopya çıksa kaçımız kullanır orasıda ayrı.Maliyet açısından bakarsak bi bd okuyucu 300-400civarı bi boş cd 15-20tl.Bide düşünün çoğumuzun interneti 1mb bi mgs4 çekmek istesek 50gb kaç ay sürer
    Bide diğer yanı var kopya kullanırsak sonynin bizi banlama durumuda olabilir.

• @ Cod4-tevezgdk-Cod4 :

Kopya konusunda haklısın günümüzde blu-ray in donanımı gerçekten çok pahalı.Dün bi sitede görünce fiyatına bakmıştım Sony marka 25 GB boş blu-ray disk 39 tl
    Şimdi düşününce yazıcı masrafıydı, oyunu internetten çekmesiydi, diske yazmasıydı onun zahmeti de var orijinal oyunla aynı hesaba gelecek.Üstelik insanlar orijinal oyun oynamanın verdiği keyfe alıştı,bu yüzden önümüzdeki 1,5 yıl içinde kırılsa bile insanlar korsana yönelmeyecektir (eğer BD nin donanımı ucuzlamayacaksa).Tebrikler sony'e, bizim gibi bir millete orijinal oyun oynamayı sevdirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 23 Nisan 2009; 13:39:36 >
  • sony nin başındaki adamlar böle diorsa kullanıcılarında diğer konsollar hakkında densiz konuşması normal...
  • 2 konsola da sahibim ve memnunum.Wii salonda ps3'le altlı üstlü duruyor.Wii'nin özellikle kontrol sistemiyle ailecek çok eğleniyoruz.Wii motionplus çıktığında daha da eğleneceğiz.Sony bu tip saçma sapan açıklamalar yapacağına kontrol sistemi üzerinde çalışsın.
  • sony ps3 kalitesi belli, ama oyun olarak benim açımdan ps2'nin gelişmiş grafiğinden başka birşey sunmadı. fakat o burun kıvırdığı Wii gerçekten next gen konsol özelliğini taşıyor bence, bazı şeyleri sonraki jenerasyon olarak gerçekten değiştirdi adamlar. o controllerle oynaması gerçekten zevkli. wii'nin grafiği de xbox360 ya da ps3 kalitesinde olsaydı siz asıl o zaman görecektiniz satış rakamlarını. aksini iddia eden???
  • açıkçası gereksiz olmuş bu heyecan...aynı kategoride bile değiller nerdeyse neden cellalindi şimdi bunlar yav
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

quote:

Orjinalden alıntı: rds

Satış rakamlarına göre konuşursak kimin nereyi aldığı birazcık belli.

Satış rakamları ps3 kırıldığı zaman rekor seviyelere ulaşır bir de...

kırılsa nolcak ki kopya bluray bi oyun minimum 30 tl olur heralde, bence kopya oyuna korsancı satıcı arkadaşlarımız bile yanaşmaz yanaşamaz
  • ya bıkere ben hıc wıı de donanımsal sorun falan gormedım goren arkadaslar warsa yazsın ama elımde ps3 war bır suru sorun verıo 80 gb ps3 aldım ılk 2 hafta ıcınde gozu bozuldu ekran gıdıp gıdıp gelıodu sıstem eror verdı bende 2. elden sattım makıneyi xbox360 desen oda ayrı bı dert guclu makıne yapıorsunuz barı bıras daha ugrasın sorun sorun nereye kadar yazık bı ps3 tamırıne 1 tane daha ps3 alan war god of war 3 olmasa ps3 falanda almam gereksız masraf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@r3us -- 25 Nisan 2009; 12:00:43 >
  • Böyle bir Türkçe kullanımına nasıl gönlünüz razı geliyor anlamıyorum. İnsan dilini katletmeye bu kadar hevesli olmamalı...
  • Ps3 fiyatı indiğinde Wİİ nin fiyatı aynı yerde mi kalır zannediyorsunuz?

Wii piyyasadaki tek kar edilerek satılan konsol adam sudan ucuza mal ediyorlar

Fiyatını indirirlerse ki ps3 ün fiyatı inince indirirler satışlarını ikiye katlar.Hiçbir zaman ps3 wii yi geçemez hayal görmenin anlamı yok
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.