Şimdi Ara

sony wx7 fotoğraf makinesi almalımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tavsiyelerinizi bekliyorum bu makineyi kullanan birileri varsa yardımlarını bekliyorm sağolun şimdiden.

• Makinaya verebileceğiniz bütçeyi belirtir iseniz paranızın alabileceği makinalar tavsiye edilebilir.
    Fakat şu durumda sorduğunuz makinanın özelliklerinden yola çıkarak tahmin yürütecek olur isek
    -
    Maximum aperture F2.6 - F6.3 - çok iyi
    Minimum shutter speed 4 sec - zayıf
    Maximum shutter speed 1/1600 sec - zayıf
    16 mp. - 1/2.3" sensör - zayıf
    - - - -
    Fiyatı 500 lira civarı. Bu paraya başka neler var gibisinden bakacak olursanız. Mesela biraz daha ucuza
    http://www.akakce.com/dijital-fotograf-makinasi/en-ucuz-canon-powershot-sx130-is-dijital-fotograf-makinasi-fiyati,395489.html
    -
    Tip, şekil önemli ise
    http://www.akakce.com/dijital-fotograf-makinasi/en-ucuz-canon-ixus-300-hs-dijital-fotograf-makinasi-fiyati,379473.html
    -
    Tabi bunları öneri olarak yazmadım. Sadece o fiyat aralığında başka neler olabilir gibisinden yazdım. Bunlar wx7'den iyidir gibi bir iddiam yok.

• Kullanan birisi benim (iş makinesi)

+ Boyutlar pratik
    + Otomatik modları iyi çalışıyor
    + Panorama ve fotoğraf birleştirme özelliği
    + LCD ekran çok kaliteli
    + Video 1080p'yi tam yansıtmasa da iş görüyor

- Fotoğrafta piksel kalitesi düşük
    - Yavaş çalışan bir makine
    - Pil çok gitmiyor

Sonuç: İşi bilen adama önermem ama çoğunluğun seveceği bir makine.
  • bütçem 600 lira bu makinenin tipi hoşuma gitti sizce almalımıyım bi aralar canon sx230 düşünüyordum ama sonradan vazgeçtim ama bu çok hoşuma gitti
  • Hoşunuza gitti ise alın. arandur da kullanan biri olarak tecrübelerini aktarmış ki görüşleri objektif bir arkadaştır. Bu fiyat aralığında alacağınız makinaların fotoğraf çekme yetenekleri arasında büyük farklar bulamazsınız zaten. Bu sebeple tipiydi, video v.s., işte pil mi şarjlı güç kaynağı mı olsundu gibi detaylarına göre tercihinizi yaparsınız.
  • Bana kalırsa Sx230 seçilmeli çünkü fotoğraf kaliteleri arasında sınıf farkı var resmen. Ama boyutları arasında en az 2 kat fark var, sx230 biraz büyük bir cihaz.
  • ACaba full şarjla kaç resim veya video çekebilir.?
  • Hiç saymadım, sony'nin sitesinde yazan değer muhtemelen doğrudur. 230 çekim diyor sitede, bol bol flaşlı çekerseniz daha da azalacaktır.
  • sizin tavsiyeniz nedir almalımı.
  • sx230 veya sx220 bundan daha iyi makine derim.
  • bide bu makinenin bir üst modeli var onun ne farkı var sony wx9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sipahi34 -- 14 Nisan 2012; 16:06:09 >
  • Hiç bir üstünlüğü yok, gerek yok yani.
  • bu gün makinemi aldın fujifilm jx400 çok ta güzel makine
  • Wx7'nin yarı fiyatına almış olmalısınız çünkü kalite olarak WX7'nin yanına yaklaşacak bir cihaz değil, daha çok giriş seviyesi kalitesinde. Gene de hayırlı olsun.
  • sony yıllardır kullanırım şuanda arıza verdi :(
  • makineyi aldım yalnız pili en az 30 resim çekince bitior

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sipahi34 -- 16 Nisan 2012; 18:30:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.