Şimdi Ara

SONY 'X' Serisi LED-LCD High-End Tv'ler # Genel Konu # (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
506
Cevap
3
Favori
42.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1-Bak sana öncelikle bir tavsiye>>>amann ha Satıcıların dediklerine filan inanma,hatta onlarla Mağazada filanda hiç konuşma

2-DB yide geç bir kalem hatta unut sen orasını!!

3-O sana söylenen "sallama" laflar içinde çok defa anlattım bu olayları,dolayısıyla o heriflerin dediklerinide aynen geçiyorsun!

4-Mümkünse TR yetkili Distribütör Garantili mal almandır!!

5-Samy/Sharp için o söylenen Baclit uygulamasının yandan/üstten veya çaprazdan olmasınıda geç bir kalem ,hem alakası yok hemde sistem öyle değil!!
    ++

Senin gördüğüm kadarıyla Samy ve Sharp için bir beklentin olmuş,bence piyasadaki bütün LED-LCD leri bir şekilde görüntü verirken izle!!

Tosh/Samy/Sony/Phil/LGE/Sharp zaten 6 Marka ve bunların Serileri mevcuttur Baclit LED uygulamalı panellerde+

Hem fiyatlarınıda öğrenmiş olursun hemde görüntüler hk.bir fikrin olulur,ama dediğim gibi Mağazada sakın Satıcıların "sallama hatta palavra"
    laflarına inanma!!! yoksa böyle her bir şeye inanan müşterileri bu herifler çok fazla severler ve verirler eline bir panel aynen gönderirler

Kafana takılan her ne ise gelip burada ilgili başlıklarda sorarsın OK++

Ayrıca evde panel yok diye de durumu "Vahim" hale getirmene hiç gerek yoktur

Ayrıca illa LED-LCD alman şartmıdır???

++

• öncelikle çok teşekkür ederim.

satıcılar konusunda hak vermemek elde değil özellikle DB spot vs için ufak bişey anlatıyım geçen gün girdik birine 46x4500 sordum 40z5500 ü gösterdi bu onun ust modeli o elimizde dedi. bilgi icin sordum bos bulunarak neden sorduysam motoru proymus diyerekten hem daha fiyatlı daha iyi değilmi gibisinden aldığım cevapla çıkmam bir oldu dükkandan. cevap şöyleki "arabamı bu toprağım ne motoru" işlemci deseydim daha anlaşılır olurdu belki ama formda bi arkadaşta bahsetmis aynen karpuz satar gibi bi hava var oraladra haklısınız.

LED konusunda çok fazla ısrarcı değilim aslında klasik türk mantığı işte olmuşken neden LED olmasın dedim sadece fakat neden LED derseniz pek bi cevap veremem sadece daha ince şık vede görüntüsünü yanında duran LCD lerden (artık girdiğim mağazada yanında ne varsa) daha iyi bbuldum. Epey bi dükkan gezdim aslına bakarsanız Samy/Sony/Phil/Sharp ı defalarca izledim ama dediğim gibi LED olanlarını ve sharp LC-46LE700E suanki favorim alternatif olarak ne önerirsiniz veya çokmu yanlış bi yoldayım acaba? LED için erkenmi biraz daha mı beklemeli veya hiçmi LEDe girmemek lazım? "Ayrıca illa LED-LCD alman şartmıdır???" sorusunun altında hangisi yatıror biraz daha aydınlatabilirseniz çok memnun olurum.

• İlla LED-LCD olması olayını çokta bir şeyleri ifade etmek yazmadım,zira diğer panellerde güzel vede hesaplı v.s

LED-LCD olarak F/P panel bakıyorsan en çok satılan(bütün dünyada) Samy B6/7/8 lere bakabilirsin+
    Sharp ta olabilir ama Sharp için,Sharp Genel başlığındaki detaylı açıklamalarımı iyi oku!! sana epeyi fikir verir

Phil LED lerde fena değil(9704 Serisi ancak pahalı!!) Gamer isen sana gelmez!!! Sharp ise en iyi Motionhandling yapan panel LED ler içinde!
    Phil in birde 8xx serinden bir LED i var,bunada bakabilirsin

Sony den ise ancak bulabilirsen 46"/55"X45x olabilir yine pahalı yada çok pahalı ama en iyisi budur diyebilirim bugün için!

DB yi filanda boşver bu arada!
    Dist.Garantili mal almaya bak!(gerçi DB de Dist.Garantili satanda var ama ben oraya pek güvenmem!)

Neyi alsan mutlaka artıları/eksileri olacaktır!!!
    Bir panel aldında olay bitti olamıyor ve mutlaka bazı konularda sıkıntı v.s olabiliyor,yani ne aldığını bil++
    Genelde büyük yada çok büyük beklentiler görüyorumuda,bunlar tabiki yanlış şeyler+

• selamlar arkadaşlar! Bu sabah izmirdeki sony bayiyle telefonda görüştüm ve ellerindeki teşhir ürünü sony 46X4500 le ilgilendiğimi nakit almayı düşündüğümü ve fiyatta ne yapabiliceklerini sordum. 6.600 den bir kuruş aşağı olmaz,zaten bulunan bir ürün değil cevabını alınca biraz şaşırdım doğrusu. sonuçta nesli tükenmiş, bir yıldan fazla süredir piyasada olan ve belkide aylardır raflarda sürünen bir teşhir ürününden bahsediyoruz. bende siz bilirsiniz deyip kapadım telefonu. daha önce görüştüğüm İB veya büroteknik ten birinden almaya karar verdim. büroteknikteki fiyat İB ye göre 800 TL fazla olmasına rağmen 5.600 TL fiyatla bürotekniği tercih ettim ve havalelerini yapıp siparişi açtırdım. Nedenide malum garanti meselesi. Büroteknikte sony eurasai garantisi var. bekliyorum. bakalım inşallah bi aksilik yaşamam. zaten 1-2 gün geç teslimat gibi riskleri göze aldım.

• Kardeş eminmisin "Garantinin" Sony-Eurasia dan olduğuna!!

Ayrıca bu paneli İB den de almanı istemezdim,belki başka paneller olabilir ama bu değil!

Ayrıca neden 1/2 günlük bir teslimat??

Neyse hayırlı olsun diyelim++
  • albani üstad aslında bende gidip paşa paşa sony bayiinden almayı çok istedim ama buradaki bayi yaklaşım göstermedi ve burnundan kıl aldırmaz tavırları beni netten alışveriş yapmaya yöneltti. aslında İB nin fiyatı çok cazipti ama büroteknikte özellikle belirtilen dist.garantisi tercihimi belirledi. telefonla arayıp sorduğumdada dist.garantisi ve kapalı kutu bir ürün gönderecekleri konusunda beni ikna ettiler. 1-2 gün geç teslimatı göze almamın sebebi onlarında ürünü tedarikçilerinden alacaklarını söylemeleri. bir gün içinde bizde olur bizde aynı gün size kargolarız dediler. size ulaşınca kutuyu açmayın sony servisini kurulum için çağırın diyede uyardılar.

http://www.buroteknik.com/urun_tanim.asp?urun=48449

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur218 -- 15 Aralık 2009; 23:55:13 >

• Yaw bende mi alsam?
    Hala umutsuzca 5090 arıyorum. %99.999999 Bulamayacağımı biliyorum.

X4500 vivid olduğundan itici sadece ama bunun kalibrasyonu kolay mıdır albanez? ISF ten bahsetmiyorum, yani Sharp gibi zor olmasın diyorum sadece.

Diğer yandan gelirse eğer LGE LH9000 LH9500 leri de cok merak ediyorum.

Olmadı Philips 9704H. Lag sorunu var ama oyun konusunda amatorum zaten, yeterki ucuzlasın panel ama o da zor.

X4500 burada varsa hala almalı mı acaba diye dusunuyorum simdi. Bunu da kaçırayım nereye kadar, hep giden trenin arkasından bakıyorum, yetti.

Not= fp değil 5, 6 kaat civarı high end pesindeyim.
  • valla ben her türlü vividçiyim şaka biyana genelde canlı renkler bana daha cazip geliyor. tabi doğallıktan uzaklaşmamak koşuluyla. şuan sadece netten daha önce alışveriş yapmadığım biryerden böylesine ciddi bir alışveriş yapmış olmaktan dolayı hafif tedirginim. umarım sıkıntı yaşamam. tv geldiğinde aldığım yerle ilgili izlenimlerimide burada paylaşırım. telefonlada teyitleşerek yaptık alışverişimizi ama uygulama nasıl olucak görücez bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur218 -- 16 Aralık 2009; 1:15:27 >
  • sayın onur 218 ürün sorunsuz olarak elinize geçtiğinde bizede bilgi verirmisiniz gerçekten sıfır kutulu cihaz gönderip göndermedikleri konusunda ve garanti konusunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur218

valla ben her türlü vividçiyim şaka biyana genelde canlı renkler bana daha cazip geliyor. tabi doğallıktan uzaklaşmamak koşuluyla. şuan sadece netten daha önce alışveriş yapmadığım biryerden böylesine ciddi bir alışveriş yapmış olmaktan dolayı hafif tedirginim. umarım sıkıntı yaşamam. tv geldiğinde aldığım yerle ilgili izlenimlerimide burada paylaşırım. telefonlada teyitleşerek yaptık alışverişimizi ama uygulama nasıl olucak görücez bakalım.

x4500 olsun vivid olsun yaw !
    Umarım vaktinde, sağlam ve garantili alırsınız malınızı. Bizi de haberdar edin. Şimdiden güle güle kullanın diyeyim.
  • Sanırım millete "Vividçi" tanımını ben öğrettim
    Yada bu kişilere "Satureci" de diyebilirsiniz!

+

-Renkler konusunda Sharp paneller gibi değildir! Sharp ı adam etmek imkansızdır,onu öyle seveceksiniz! ama 7xx den bahsediyorsanız
    en iyi Motionhandling bunda şimdilik ama hala bizim ZF355 lerin arkasında kalıyor

-X45x leri alanlar LED-LCD alıyorlar!!! ancak Sony deki fiyat fazlalığı maliyetinden dolayıdır!

-5090 almak isteyenler,belki ancak "Teşhir" bulabilirler hala!! ama bu panelleri sürekli birbirleriyle mukayese etmek olmuyor
    birisi PDP diğeri CCFL_LCD bir diğeri LED_LCD v.s elbette aralarında artıları/eksileri bakımından farklar vardır vede olacaktır!
    Kısaca süper/mükemmel bir panel henüz yok;veya siz var diyorsanız söyleyin onu alalım her beraber

-Bu Büroteknik denen Netçinin malı nasıl alıp satacağı bana hala soru işareti gibi geliyor açıkçası!!!! yani kimden bulacakta sana o fiyattan verecek
    sıfır malı! inşaallah sakat bir durum olmaz,gerçi o şekilde sıfır bir X45x alabilmişsen doğrusu güzel ve isabetli bir alım olacaktır

-LGE den daha SL ler yeni geldi ve LH ların ne zaman geleceği meçhul ve bildiğim kadarıyla sadece USA bunlar satılıyor,ancak bu son SL Serisinin LED leri
    iyi iş çıkaracak gibi geliyor bana,benim 3 süprizim vardı LED lerde;Tosh/Sharp/LGE ama Tosh hikaye çıktı,Sharp ta öyle geriye LGE kaldı ama bunun
    kullanıcı yorumları ile bir kaç okuduğum uzman test yorumları beni açtı!! ama bir yerde sadece Motionhandling te soru işareti gördüm kafam takıldı,yaw
    burada bir sorun varsa zaten maçı kaybetti demek olur,bekleyip göreceğiz!!

-Fennezs;kardeş sen git çek bir tane Samy B6/7/8 lerden otur paşa paşa izle,fazla paran cebinde kalsın,zira bu son çıkan panellerin hiç birisi aman aman bir
    fark atamıyor Samy lerin LED lerine!!!! zaten kullanacağın bir kaç sene sonrası Allah kerim
    Bugün dünyada gerek CCFL LCD lerde gereksede LED-LCD lerde Samy özellikle F/P ile çok ciddi önde gidiyor,USA da son 4 senedir lider Samy ardından
    Sony ama diğerleri nal topluyor sadece bu ikilinin ardından!

++

Beyler şu sayfa geçişlerinde zırt-pırt çıkan reklam veya 5sn sonra bilmem ne olacak hikayesi nedir yaw,sinir oldum dünden beri sayfaları gezerken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 17 Aralık 2009; 0:48:47 >

• Sağol Albani doğru dersin ama Samsung a ısınamıyorum ne olursa olsun. Hazır o kadar parayı da butcelemisim bu ise duserse bir 5090 kaparım. Olmazsa x4500. Ya da Pnasonic 36 inc (92 ekran) tüplü ile devam. HD haric siler süpürür bütün LCD ve Plazmaları valla. Motionhandling de de zf355 bile nal toplar sanırım

Yabancı forumlarda x4500 alıp hatta 2 panel ustuste filan smearing, red halo vs. problemler cekenler olmus. Belki de ben yarım yamalak mı okudum nedir, 46 da mı 55 de mi bilmiyorum. Amaaan arasan her panelde mutsuz birini bulursun o da ayrı.

Site cok yogun sanırım o 5 saniye filan ondan oluyor, server sıraya koyuyor sayfa isteklerini herhalde. 2 saat once direk server too busy diyor baglanamıyordum.
  • Onur 218 hayırlı olsun umarım bir aksilk olmazda kavuşur ve beklediğin gibi problemsiz olur.Benim 40X4500 verdikleri arkadaş tv yi geriye vermeye kalktı satıcı arkadaş 4000 tl taksitli ödeme yaptıkları paranın üstüne 700 tl nakit verirlerse sözde 4700 tl ye malolacak şekilde istanbuldan sıfır 46X4500 bulmuş getirtebilirmiş.hatta bu gün gelecekmişgöreceğiz bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fennezs

Sağol Albani doğru dersin ama Samsung a ısınamıyorum ne olursa olsun. Hazır o kadar parayı da butcelemisim bu ise duserse bir 5090 kaparım. Olmazsa x4500. Ya da Pnasonic 36 inc (92 ekran) tüplü ile devam. HD haric siler süpürür bütün LCD ve Plazmaları valla. Motionhandling de de zf355 bile nal toplar sanırım

Yabancı forumlarda x4500 alıp hatta 2 panel ustuste filan smearing, red halo vs. problemler cekenler olmus. Belki de ben yarım yamalak mı okudum nedir, 46 da mı 55 de mi bilmiyorum. Amaaan arasan her panelde mutsuz birini bulursun o da ayrı.

Site cok yogun sanırım o 5 saniye filan ondan oluyor, server sıraya koyuyor sayfa isteklerini herhalde. 2 saat once direk server too busy diyor baglanamıyordum.

Kardeşim taksit taksit açıklama yapmasana

1-Elinde Pany CRT var her ne kadar modelini bilmesemde sanırım son nesil olmalıdır?? bu Pany ler müthiş TV lerdir,o zaman bir kaç rakibi vardı bunun;Sony FQ96,
    Tosh/Sharp/ birde Phil in süper CRT leri vardı,bunlar efsane TV lerdir!!

Motion diye zaten bunların problemi olmaz vede tabiki PDP/LCD ler bunların yanına yaklaşamaz,hatta lafı bile edilemez,yaw ben 23.seneye girdim hala SD leri
    Sony nin efsane KV-2100WX 55cm lik TV den izliyorum panelden sadece HD leri izlerim!

2-Samy için yazdıklarına aynen katılıyorum hatta ben bu çakallara çok fenada uyuz oluyorum ama herifler Allah için bu alemde bu işi en iyi bilen üretici!!!
    Kaldıki Baclit LED leride öyle diğer rakiplerinden ciddi manada kesinlikle kötü değil!!

Ayrıca en büyük pazar olan USA da herifler sadece F/P olduğu içinmi bu LED leri alıyor???? tabiki HAYIR!!!

Kısaca Baclit LED paneller bugün için aşağı yukarı gördüğünüz kalitededir,kimse gözünde diğerlerini çok yüksek yerlere filan getirmesin!!

Bu arada az bekle birde LGE lerin Baclit LED lerini görelim,USA da çok güzel olumlu yorumlar alıyor,Avrupa için daha erken,ancak heriflerin bu panelleri için
    çok değişik bir Test/Uzman incelemesinde Pio lara yakın totalde NOT almış(çok ilginç)!!! 10 kriterde incelemiş panelleri ve LGE ciddi başarılı çıkmış bazılarında
    ancak incelenen panel LH serisi ki bu henüz Avrupaya çıkmadı!

LGE nin yeni SL Baclit LED leride iyi bu arada,sadece tek kafama takılan Motion dan not kırmış,buda düşündürdü beni ve açıklaması yok! yani en önemli yerde
    bir sakatmı var diye düşünüyorum!

3-X45x lere gelirsek,bu panelde misyonunu tamalmadı çoktan ve zaten ömrüde az oldu ancak X55x ler ve USA XBR10/11 ler filan yolda ama bunlarda LD-RGB Baclit LED
    değil(malum maliyet meselesi ve Sony de Edge-LED e döndü ama okuduğım kadarıyla 11/12 ler Sharp yeni nesil Modüllü ve RGB olacak galiba)

Kısaca bulunursa güzel fiyata 46" veya 55" X45x elbette alınabilir,çünkü teknik olarak bugün için en iyisi budur

Ancak bahsettiğin Halo-effect/ve bazı Motion sıkıntıları/white-flush v.s oluyor ama buda uygulanan teknik ile ilgili şeylerdir!

++

• 6090 istersen beni ara!

5090 içinde Pio başlığına takıl,bizim Eren in elinde 2 tane var ama sıraya çok fazla kişi girdi şansı olan bu 2 taneyi kapacaktır!
    ++
  • selam arkadaşlar!
    dün akşam saat 17:30 itibariyle 46X4500 üm evime ulaştı.
    ulaşım hızı gayet memnun edici ama dün akşam maalesef sadece kutusunu seyredebildim. çünkü sony servisinin kurulum için gelmesi gerekiyormuş. o da bu akşam.
    garanti konusunda hiçbir sıkıntı yok çünkü büroteknik sadece aracı. TV direkt tedarikçilerinden bana gönderilmiş. TV yi gönderen sony bayide 35KSK35 arkadaşımızın TV sini aldığı ankara firması ERCAN elektronik.
    aslında direkt onlarla temasa geçseymişim eminin daha ucuza alabilirmişim. ellerinde hala varsa nakitte daha ucuza bu ürün oradan alınabilir arkadaşlar.
    bu tv sanırım piyasada artık gerçekten çok azaldı ve bulunanlarda çok makul fiyatlarada alınabilir. hatta yine 35KSK35 arkadaşımızın arkadaşıda 4.700 gibi bi fiyata bulup alabilirse ozaman bende pahalı almış oluyorum.
    ama acele etmemdeki en büyük etken izmirdeki malum sony bayii oldu. denizlide teşirde olan bir ürünü bile nakit 6.600 den bir kuruş aşağı veremeyiz gibi bir tavır görünce uygun olduğuna inandığım türkiye distribütör garantili kapalı kutu bir paneli kaçırmak istemedim. ha kapalı kutu diyorum ama tv henüz açılıp kurulmadı. kapalı kutu sıfır deyipte teşhirdeki ürünü kutulayıp göndermezler heralde. ERCAN ı 35KSK35 arkadaşımıza sormak lazım. Saygılar...

• Sn onur218

Hayırlı olsun güzel bir TV aldınız güle güle kullanın

Ankara Sony Ercan Ticaret benim tanıdığım ve bildiğim bir firma biraz önce Ercan bey ve Faruk beyle görüştüm, onların aracılığı ile ürününüz izmire gönderilmiş...

Siz bu ürün için ne kadar ödediniz....peşin kredi kartı taksit sayısı gibi...

açıklarsanız sevinirim bir rezerve daha var ben alacağım inşallah ....

kolay gelsin....

quote:

selam arkadaşlar!
    ulaşım hızı gayet memnun edici ama dün akşam maalesef sadece kutusunu seyredebildim. çünkü sony servisinin kurulum için gelmesi gerekiyormuş. o da bu akşam.
    garanti konusunda hiçbir sıkıntı yok çünkü büroteknik sadece aracı. TV direkt tedarikçilerinden bana gönderilmiş. TV yi gönderen sony bayide 35KSK35 arkadaşımızın TV sini aldığı ankara firması ERCAN elektronik.
    aslında direkt onlarla temasa geçseymişim eminin daha ucuza alabilirmişim. ellerinde hala varsa nakitte daha ucuza bu ürün oradan alınabilir arkadaşlar.
    bu tv sanırım piyasada artık gerçekten çok azaldı ve bulunanlarda çok makul fiyatlarada alınabilir. hatta yine 35KSK35 arkadaşımızın arkadaşıda 4.700 gibi bi fiyata bulup alabilirse ozaman bende pahalı almış oluyorum.
    ama acele etmemdeki en büyük etken izmirdeki malum sony bayii oldu. denizlide teşirde olan bir ürünü bile nakit 6.600 den bir kuruş aşağı veremeyiz gibi bir tavır görünce uygun olduğuna inandığım türkiye distribütör garantili kapalı kutu bir paneli kaçırmak istemedim. ha kapalı kutu diyorum ama tv henüz açılıp kurulmadı. kapalı kutu sıfır deyipte teşhirdeki ürünü kutulayıp göndermezler heralde. ERCAN ı 35KSK35 arkadaşımıza sormak lazım. Saygılar...

• onur218,
    Hayırlı olsun

46 x 4500 nerede 4700 tl acaba bu konuıda bilgi paylaşılırsa iyi olur

siz izmirdesiniz galiba istanbuldan büroteknik siparişi alıyor oda ankaradan ercan ticareti devreye sokuyor oda istanbul merkez sony'e sipariş veriyor ve izmire gidiyor ürün acayip bir ticaret

siz kaç paraya aldınız acaba?

quote:

selam arkadaşlar!

• herkese teşekkürler...
    az önce servis kurulum için geldi. ben tv yi arka odaya kurdurucaktım. salonda pio 427xa duvara monte duruyordu. eşim buna dokunma, bu hem şık hem bana iş çıkarma falan diyodu. bende sony yi arka odada kendi standıyla kullanırım diye düşünüyordum ki taaki eşim arkaya gelip tv nin canlı halini görene kadar vodafone reklamı gibi oldu
    neticede pio yu arka odaya attık aynı askı aparatınada sony yi taktık arkadaşlar. şuan pio arka odada koltuğun üzerinde duruyor. çünkü malum kendi standı yok. yani kutusundan çıkmıyor. artık bulabilirsem bana pionun standı lazım. bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. ya da başka bir duvar askı aparatı bulup onuda duvara çiviliycez.
    tv nin görüntüsü malum. kasası gerçekten çok şık. evet kalın bi tv ama ben buna hiç takılmam. eşimde takılmadı. zaten önden görüntüsü yetiyor. tv nin kendi modu olan canlı bana hoş gözüktü ama bunda ışık kontrast köklenmiş durumda. özellikle albani üstad bize bi set tüyosu verirse seve seve uygularız.
    ben tv yi büroteknikten 5.595 tl ye aldım. bugün baktım fiyat biraz daha düşmüş. herhalde kur farkı falan. bana gelen tvde fatura tabiiki büroteknik tarafından kesilmiş ama ercan bana direk gönderdiği için mecburen irsaliyesini koymuş. bende böylece anlamış oldum tv nin ercandan olduğunu. yani bu bürotekniğin bu adamlarla özel bir anlaşması vardır vs. o sebeple uygun fiyat çekiyo olabilirler. ama yinede direk ercana ulaşıp onlarla bi pazarlık yolu denenmeli.
    4.700 fiyatı 35KSK35 arkadaşımıza sorucaz. onun bir arkadaşına bu fiyata bulmayı taahhüt etmişler.35KSK35 sanıyorum foruma girdiğinde bu konuda hepimizi aydınlatıcaktır. saygılar...

• Merhabalar onur şimdi okuyorum yazılanları öncelikle televizyonun tekrar hayırlı olsun bizm arkadaşı aradım şimdi onun tv de gelmiş ama mağazada imiş yarın bakmaya gidecekler malum teşhir ürünü tv yi sıfır tv diye getirdikleri için yoğurdu üfleyerek yiyorlar benim hala o paraya (4000 tl /12 taksit 40X parası+700 tl nakit= 46X4500 arkadaşın ifadesi )o firmanın 46X4500 ü istanbuldan bulup getirebildiğine inanasım yok ama yarın ola hayrola.Esame arkadaş bu fiyat birazda 40X parası iade edilmesin+firma mahcubiyeti olarak verilmişte olabilir.Halbuki ben ERCAN ticaret e arkadaş için sormuştum bizde şuan yok zor bulursunuz demiştiler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.