Meraba arkadaşlar sony xb6 müzik steim var.Acaba bu müzik seti satılırmı yoksa piyasada bunlar gibisi kalmadımı ses kalitesi bakımından yeni teknolojiler artık pek iyi değilmiş deniliyor.Yani okudğum bir yazıda " sony XB6 nın baslarını beğenmiyorsanişin zor. çünkü bundan sonra seni hi-fi ler ancak keser.
multimedya sistemlerde XB6 nın bas gücünü ve kalitesini bulamazsın onu söyleyeyim. ne mega da ne de logi de. Onunla aynı karakterde çalışan XB 9 var bilirsin aralarında sadece müzik gücü olarak fark var o benim midi sistemlerde dinlediğim en kaliteli ilk üç setten biri." arkadaşlar elimdeki bu müzik setini satmalımıyım satsam nekadar eder.Zamanında 1000 marka alınmıştı. Yardımcı olursanız sevinirim.
konu yanlış yerde burası oto ses sistemleri
Evet ama konuyu nereye açmalıyım! Hangi alt forum!Aradım bulamadım en sağlıklı burası diye düşündüm.Yani ev elektroniğine baktım orada herşey farklı işin ustaları burda dedim ve buraya açtım.Umarım yanlış düşünmemişimdir.
Ev elektroniğinin olduğu yerde stereo müzik sistemleri diye bir alt forum var. Oradan bakacaksın. Burası oto müzik sistemleri...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme