Şimdi Ara

SONY XB6 350 müzik seti nasıl arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaşlar sony xb6 müzik steim var.Acaba bu müzik seti satılırmı yoksa piyasada bunlar gibisi kalmadımı ses kalitesi bakımından yeni teknolojiler artık pek iyi değilmiş deniliyor.Yani okudğum bir yazıda " sony XB6 nın baslarını beğenmiyorsanişin zor. çünkü bundan sonra seni hi-fi ler ancak keser.

multimedya sistemlerde XB6 nın bas gücünü ve kalitesini bulamazsın onu söyleyeyim. ne mega da ne de logi de. Onunla aynı karakterde çalışan XB 9 var bilirsin aralarında sadece müzik gücü olarak fark var o benim midi sistemlerde dinlediğim en kaliteli ilk üç setten biri." arkadaşlar elimdeki bu müzik setini satmalımıyım satsam nekadar eder.Zamanında 1000 marka alınmıştı. Yardımcı olursanız sevinirim.

• konu yanlış yerde burası oto ses sistemleri
  • Evet ama konuyu nereye açmalıyım! Hangi alt forum!Aradım bulamadım en sağlıklı burası diye düşündüm.Yani ev elektroniğine baktım orada herşey farklı işin ustaları burda dedim ve buraya açtım.Umarım yanlış düşünmemişimdir.
  • Ev elektroniğinin olduğu yerde stereo müzik sistemleri diye bir alt forum var. Oradan bakacaksın. Burası oto müzik sistemleri...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.