|
Bildirim
Benim için çok teknik ve harika cihaz olmuş. İsimlendirme ise olmamış. Xperia 1 II
Tamamen keskin hatlı bir cihaz olmuş. Metal iskeleti oldukça dayanıklı duruyor. Firma Hız, Mobil Oyunculuk, Audiofil, Sinefil, Video ve Fotoğrafçılık üzerine vurgu yapmış. 3.5mm Jack var. Ve sağ ve sol ses ayrımını özel tekniklerle %90 olarak arttırmışlar. Dolby atmos ses desteği GERÇEK ÖN STEREO HOPARLÖRLER. Ne alt tarafta hoparlör ne de ahizeyi hoparlör olarak kullanıyor iki adet gerçek hoparlöre sahip. Karşıdan gelen ses deneyimi her zaman farklıdır. 360 Reality Audio Sony Tidal ile anlaşarak 360 Gerçek ses deneyimi vaad ediyor. Hi-Res, Hi-Res Wireless, LDAC desteği DSEE ULTİMATE düşük kalitedeki sesi gerçek zamanlı olarak işleyerek sesin kalitesini ciddi anlamda arttırır. Kısacası Audiofiller için hem hoparlör hem kulaklık özellikle kulaklıkta harika ve rakipsiz bir cihaz olmuş. Cihazın anten band tasarımında çok ciddi yenilikler yapmışlar bağlantının çok iyi olduğu söyleniyor. 4000mAh Batarya IP68 Gorilla Glass 6 Kamera noktasında 108MP falan yok 12MP lik sensörlerle Geliyor. Carl Zeiss T Lensler ile ışık kırınımı maksimuma çıkarılmış. Kaplama yansımaları azaltarak mükemmel render ve kontrasta destek olmuş. Sony zaten senelerdir odaklama ve pozlama da lider. Kesintisiz göz odağı ve çekimini Seri Çekim de 20fps ye kadar destekliyor. Bu da hiç bulanık olmayan fotoğraflar demek. Normal çekimde ise saniyede 60 kareye kadar destekliyor buda çok iyi demek. Göz izleme yapabilen tek marka. Kamera sensörü 1/1.7 yani önceki modellerden %50 daha büyük. Bunun yanında donanımsal Bionz X Görüntü İşlem motoru bulunuyor. Hızlı odağa çok ciddi önem verilmiş. 3D iToF sensörü 3D iToF sensörümüz, herhangi bir sahnede hızlı ve doğru otomatik netleme için kamera ile konunuz arasındaki mesafeyi anında hesaplar. Raw desteği ve manuel ayar desteği çok gelişmiş Alpha 9 serinden ilham alınmış. 4K Hdr(Rec 2020)video çekimi Akıllı rüzgar filtresiyle harika ses kaydı Ekran 90Hz ekran BT2020 4k oled hdr ekran 6.5 inch 21:9 Motion Blur Renk teknolojisi Cine Alta Hollywoodda kullanılan Master renk reproduction X Reality Engine X1 içerik görüntü işlem motoruyla daha detaylı içerik görmenizi sağlar. 4000Mah batarya Çift sim/hibrit microsd desteği Ek olarak lansmanda 3 kameranın ortak çalıştığı ve 3 ünde de Ois olduğu söylendi. Kamera ses ekran malzeme su geçirmezlik harika cihaz Audiofil SineFil ve Kamera canavarı bir cihaz. |
yanları oval olmayan böyle köşeli eski ip5-5s kasasını birtek ben mi seviyorum? oval telefonlara bir türlü alışamadım. Bu sefer sony yapmış. Fiyatı da çok yüksek olmazsa az satabilir.
|
Güzele benziyor, iyi olmuş gibi...
|
Editörü ezdin. Bilgi paylaşımı için teşekkürler .
|
Sağol kardeş kendi telefonumdan soğudum
|
Siyah duvar kağıdı çerçeve büyüklüğünü gizlemeye yönelik. Tüm firmalar aynısını yapıyor.
|
Bazıları isme takılmış ama kamera odaklı gittiğine göre ismi bariz belli olmuş.
Sony Xperia 1 Mark 2 efsane cihaz olmuş ama maalesef ülkemizde satılamayacağı için yine uzak kalacağız güzelim cihazlara. |
Samsung taki 8K aslında 24 fps ve bitrate değeri de malesef 8K için yüksek değil 4K bitrate değerlerinde.
O yüzden Samsung un 8K videosu hayal kırılığı. S20 ler için çok şey yazılmalı ama bu başlık uygun değildir. Sony akıllı davranmış. |
- güzel telefonmuş adı ne bunun?
+ sony xperia bir iki - bir mi iki mi? + bir iki - ... |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|