Şimdi Ara

sony xperıa arc s mı motorola atrıxx mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar cok kararsız kaldım sony arc s mı motorola atrıx mı?Motorolanın turkıye pıyasasındakı pek yerı olmayısı ve bu model telefon hakkında net bıseylerın kullanan arkadaslarımız bıle pek bılgı vermıyo o yuzden kafamda soru ısaretı bıraktı sony ye zaten bısey dıyemem daha oncede w810 ı kullandım senelerce sızce ne yapayım hangını alayım 1000 lıra butcem var baska model onerılerınızde olur arkadaslar.

• quote:

Orijinalden alıntı: arda8735

Arkadaslar cok kararsız kaldım sony arc s mı motorola atrıx mı?Motorolanın turkıye pıyasasındakı pek yerı olmayısı ve bu model telefon hakkında net bıseylerın kullanan arkadaslarımız bıle pek bılgı vermıyo o yuzden kafamda soru ısaretı bıraktı sony ye zaten bısey dıyemem daha oncede w810 ı kullandım senelerce sızce ne yapayım hangını alayım 1000 lıra butcem var baska model onerılerınızde olur arkadaslar.

1000 tl ye arc S bulduysan direk al derim. Atrix in güncelleme falan alıcağı yok ama Sony nin desteği tam atrixin tek + sı raminin 1 gb olması bunun dışında kamera kalite hız bakımından Arc S daha üst düzeyde. Arc s alırsan tek sıkıntın 320 mb dahili hafızası olması uygulamalarını hafıza kartına atarsan 3-4 sene senin yükünü sırtlanabilecek bir telefon

• Atrix çift çekirdek daha fazla ram,rom...
    daha güçlü batarya...
    daha iyi ekran...
    daha güçlü gpu...
    ......4,0 güncellemesi almıyacak denmiş alacak ....
    daha ufak boyutlar...vs..vs...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcebi001

Atrix çift çekirdek daha fazla ram,rom...
    daha güçlü batarya...
    daha iyi ekran...
    daha güçlü gpu...
    ......4,0 güncellemesi almıyacak denmiş alacak ....
    daha ufak boyutlar...vs..vs...

Daha iyi ekran piyasadaki en iyi ekran Bravia engine teknolojili arc s te var. Super amoled plus da dahil bu gruba daha ufak boyutlar kullanıcıya göre avantajı olabilir atrix in büyüklüğüne göz yumuyorsa arc s tercih edilir. ICS güncellemesini alıcak demişşiniz? bununla ilgili hiçbir haber görmedim aksine forumda almayacağı konuşuluyor. Arc S e rakip olucak bir telefon değil atrix

• sen o bildiklerinle devam et yegen........sen gibilere çenede ,parmakta yormak çok gereksiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcebi001 -- 16 Mart 2012; 16:48:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcebi001

sen o bildiklerinle devam et yegen........sen gibilere çenede ,parmakta yormak çok gereksiz...

http://www.youtube.com/watch?v=L7KPTYPpOVU http://www.youtube.com/watch?v=m5pJM7h3tYE seyret gör

• Sırf ekran ve kamera için, gerek malzeme kalitesi gerekse donanım yönünden çok çok daha düşük olan bir telefona daha fazla para vermek ne kadar mantıklıdır bilemiyorum...

Ayrıca motorola tarafından bizzat resmi açıklama yapılmıştır. 2012 son çeyrek de 4.0 güncellemesi alacaktır. NOKTA.

Ayrıca Motorola'yı GOOGLE'ın satın aldığını belirtmeme bile gerek yoktur heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 16 Mart 2012; 17:50:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    ALINIK Htc One M9 ve Htc 10
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.