Şimdi Ara

★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ (457. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.313
Cevap
63
Favori
289.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 455456457458459
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Selfie kamerasında mı oluyor arka kamera da mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi ben ısınamadım şu çin telefonlarına herhalde

• Sensei İtachi kullanıcısına yanıt
    Hımmm eldiven moduna geçince çıkıyor demek o büyük çember, Teşekkürler. Bak şimdi o eldiven modunda dokunmalar görünüyor, benim dokunduğum yerler dışında da basılan yerler belli oldu o çember çıkınca :) Hatta basılı kalıyor 2-3 çember sağda solda. İşte bu zamanlarda kullanımı çok kötü oluyor.
    Samsung ile apple ile yarışan hatta belki daha iyü telefonlar ve marka değeri olmasığı için hesaplı hocam o yüzden

herikisinde de oluyor.
  • Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın telefon kac gunde elinize ulaştı? Ve orijinal ekran ve kasa degisimi yapıldı degil mi? birlikte 450 tl çok iyiymiş ben 600 civarı gibi biliyordum ben de sizin gibi yapayım o zaman. Peki değişimden sonra herhangi bir sorun yaşadınız mi ya da farklı bir sorun ortaya çıktı mi? Biraz fazla soru sordum ama yardımcı olursanız sevinirim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imperionex

Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın telefon kac gunde elinize ulaştı? Ve orijinal ekran ve kasa degisimi yapıldı degil mi? birlikte 450 tl çok iyiymiş ben 600 civarı gibi biliyordum ben de sizin gibi yapayım o zaman. Peki değişimden sonra herhangi bir sorun yaşadınız mi ya da farklı bir sorun ortaya çıktı mi? Biraz fazla soru sordum ama yardımcı olursanız sevinirim :)

Adana'da tanıdıklarım olduğu için KVKya elden teslim edildi. Aynı gün onarılıp kargo ile bir gün sonrasına teslim aldım. Benim telefon 8. kattan aşağı çakıldığı için ekran komple pert olmuştu, kasada hafif çizikler vardı. Şimdilik herhangi bir sıkıntı yok. İlk aldığımda nasılsa şimdi de öyle. Telefondaki kullandığım programlara bildirimlere hiçbir şekilde karışmamışlardı. Bu hoşuma gitmişti. Facebook, whatsapp, mesaj ve bildirimler hiç açılmamıştı yani. Telefonumun düştükten sonraki hali https://forum.donanimhaber.com/sony-xperia-c4-ana-konu-ve-kullanicilar-kulubu-en-iyi-f-p-cihazi--107111870-443

Size garanti veremem çünkü önceki sayfalarda Lxde nickli arkadaş da Kartal KVKya verip dokunmatik probleminden dolayı ekranı değişmiş. Bir süre sonra telefon hafif yere düşünce ekranı çatlamıştı. Sanırım bu işçilik kalitesiyle alakalı. Ekranın iyi monte edilememesinden dolayı.
    https://i.hizliresim.com/dOq8np.png

• Ben de Adana' da yaşıyorum önceki cevap da belirtmemisim :) 2 3 aya kadar yaptırmayı planlıyorum. Bu arada sansliymissiniz 8.kattan düştükten sonra sadece ekranın patlaması çok iyi olmuş :) Siz tam olarak ne zaman yaptirmistiniz ins su an ücrette bir artma söz konusu değildir. Ekran degistikten sonra komple önlem alacagim gec kaldık ama napalim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imperionex -- 12 Ocak 2018; 14:5:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imperionex

Ben de Adana' da yaşıyorum önceki cevap da belirtmemisim :) 2 3 aya kadar yaptırmayı planlıyorum. Bu arada sansliymissiniz 8.kattan düştükten sonra sadece ekranın patlaması çok iyi olmuş :) Siz tam olarak ne zaman yaptirmistiniz ins su an ücrette bir artma söz konusu değildir. Ekran degistikten sonra komple önlem alacagim gec kaldık ama napalim.

Aslında "oh be sonunda kurtuldum" diye sevinirken lanet olası telefonun anakartı hiç zarar görmemiş, gelen çağrıyı cevaplayarak anlamıştım. Eğer anakart da arızalı olsaydı direkt çöpe atacaktım. Öyle olmayınca mecbur yaptırmak zorunda kaldım.

Şuraya KVK makbuzunu bırakayım. Yaklaşık olarak 450 lira demişim ama 420 liraymış

★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★

İki tane numara var ücret konusunda bilgi alabilirsiniz.

• Çok teşekkür ederim umarım daha fazla cektirmez bu telefon size de :)

• resim ekliyorum
    satacağım çıkma lastikleri C4 le çekiyorum, 2 yılı aşkın oldu telefonu kullanıyorum, hiç şikayetim yok.
    isteyen profilimdeki sitemden ikinci el ürünlere ulaşabilir

ÇEKİM AYARLA ÇOK DEĞİŞİYOR

KAMERA AYARI SCN kapalı, Spor modda çekildi gündüz orta aydınlık puslu hava

★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ ★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 16 Ocak 2018; 21:29:17 >

• başka telefon olsa 8. katdan düştüğünde çalışan parçası kalmaz, sağlamlık budur,

ben böyle plastik kasayı sağlamlığından dolayı ve kaydırmaz özellik seviyorum,

Bu telefonun yerini tutacak yeni çıkanlarda bu fiyata yok, ısınmaması açısındanda rakibi yok,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu takip eden var mı bilmiyorum ama benim şöyle bir sorunum.var, rehberimde kayıtlı olmayan kişiler whatsappımda gözüküyor, bir de şöyle birşey var aslında bu kişiler sim kartımda kayıtlı ve bunları silemiyorum silmeye çalıştığımda kayıtlar durdu diyerek beni atıyo ve o kişiyi silmiyo. Eskiden sadece telefona kaydettiğim kişiler gözüküyodu wp de yani öyle bir seçenek vardı ama sanırım bu seçenek kalkmış artık. Sim kartımdaki kişileri nasıl silebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sensei İtachi -- 24 Ocak 2018; 21:56:11 >
    Androidte de var o seçenek görüntülenecek kişileri seçme olayı. Kişiler uygulaması tüm kişiler sağ üst 3 noktalı yere basıp görüntülenecek kişiler seçilebilir.

Hesaplardan WhatsApp senkronizasyonu yapın düzelir

• x-calibur kullanıcısına yanıt
    Bunu denedim düzelmedi ama farklı bir yöntemle çözdüm sorunu yine de teşekkürler

• Yeni bir güncelleme gelmiş beyler telefonuna gelen oldumu bana mail geldi.

Xperia C4: Yeni yazılım bulunuyor

Cihazınız için bir yazılım güncellemesi (v. 27.3.A.0.165) vardır. Cihazınızın yazılımını güncelleyerek yeni özelliklerin, daha iyi performansın, hızın ve hataların giderilmiş olmasının keyfini çıkarın. Yazılımınızı bugün bilgisayarınızı kullanarak güncelleyebilir veya doğrudan cihazınızda görüntülenene kadar bekleyebilirsiniz (genellikle birkaç gün içinde cihazınızda belirir). Kolay bir işlemdir ve yedekleme gerekmez.

Büyük ihtimalle güvenlik güncellemesi, benim tel bilgisayarı görmediği için OTA ya düşmesini beklicem.
  • İyi günler arkadaşlar. Ben Eylül 2016'dan beri sony xperia c4 kullanıyorum. İyi ya da kötü bişekilde getirdi beni buraya kadar. Ancak son 1 aydır ilginç şekilde şarjı kötü gitmeye başladı. Başlarda yüzde 20-30 a geldiğinde 5 saniyede 1 azalarak şarjı bitiyordu. Ama son 2,3 haftadır telefonla internete giriyorum 1,2 dakika, kapanıyor. Telefonla konuşuyorum çat aniden kapanıyor. Artık öyle bir hal almaya başladı ki yüzde 98, 99, 100 de kapanıyor herhangi bir işlem yaptığımda. Ondan dolayı telefonu kullanırken sürekli şarjda olması lazım güvenemiyorum. Artık yanımda hep powerbankle dolaşıyorum. Batarya ölmüştür dedim gittim 120 liraya orijinal bataryayla değiştirttim ama hala aynı sorun devam ediyor. Yakın zamanda da telefon alacak durumum yok. Bu C4 e özel bi sorun değil sanırım ama donanımsal bir hata mı ya da yazılımsal bir hata mı bilemedim. Sizce sorun nedir bu konuda bilgili ve tecrübeli arkadaşlar cevap atarsa çok memnun olurum. Şimdiden çok teşekkürler, sağolun ...

• Arkadaşlar merhaba.Dünden beri telefonuma sms gelmiyor, ben de gönderemiyorum.Mesajlaşma uygulamasına girdiğimde tüm konuşmaların silinmiş olduğunu gördüm, birine mesaj atmaya çalıştığımda da göndere bastıktan hemen sonra gönderilemedi yazısı çıkıp mesaj kayboluyo.Sıkıntı telefondan mı hattan mı emi olamıyorum ama fikriniz var mı acaba yardım eder misiniz?Güncelleme yaptım dün telefona, acaba ondan mıdır bilemiyorum.
  • Mormegil7 kullanıcısına yanıt
    Aysını ben de yaşadım son güncellemeyi yaptıktan sonra SMS gönder-al özelliği çalışmamakta Xperia Companion programı üzerinden onarım yapın telefonunuzu sıfırladığınızda sorun düzelecektir
  • 
Sayfa: önceki 455456457458459
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.