Şimdi Ara

★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ (458. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.313
Cevap
63
Favori
289.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 456457458459460
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gokoo

Aysını ben de yaşadım son güncellemeyi yaptıktan sonra SMS gönder-al özelliği çalışmamakta Xperia Companion programı üzerinden onarım yapın telefonunuzu sıfırladığınızda sorun düzelecektir

Yaptım düzeldi çok şükür, çok teşekkürler hocam
  • makinaciemin M kullanıcısına yanıt
    Aniden kapanma batarya ömrünün bittginin habercisidir.

Garanti bitmeden servise yollayin telefon aniden kapaniyor batarya sorunlu diye bataryayi degissinler.

Ben sarji az gidiyor diye yolladim bataryayi değiştiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonunda kurtuldum 3 yıldır kullanıyorum dokunmatiği kafayı yemişti Telefonun şarjı aniden bitiyor du, ve kamerası yağlıboya gibiydi garantiye de göndermiştim iyice kafayı yemişti bir daha Sony almayı düşünmüyorum

• SamsungAbi S kullanıcısına yanıt
    Hocam yorumunuz için çok sağolun ama benim garanti sürem bitti, telefonu alalı 2.5 yıl oldu. Zaten 2 hafta önce de orijinal bataryayla değiştirttim. Sorun hala devam ediyor. Ondan bataryayla alakalı değil. İnternetten de aradım baya ama pek çözüm bulamadım. Telefonla, konuşayım, internete gireyim kısa bi süre sonra aniden kapanıyor. Yüzde 100de, 98 de farketmiyor. Valla ben de anlamadım ...
  • Telefonu geçen gün kvk İzmir e yolladım mng kargo ile, dün ulaştı bakıyorum imei sorgulama ile kayıt yok diyor, kargo sorgulama ulaştı diyor ama kvk da görünmüyor. Sisteme girmeleri hemen olmuyor mu arkadaşlar yoksa başka birşey mi var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • izmir kvk da görünmüyor bazen bende oraya 3 kez göndermiştim, bir gün daha bekleyin kafanıza takılırsa Sony'i arayın onlar cevap veriyor.
  • Arkadaşlar sıvı teması oldu ses açma kapama çalışıyor power tuşu çalışmıyor. Çok bastırdım gene çalışmıyor. Ne yapcam şimdi resmen telefon bi kapanırsa geri açılmayacak survivor da gibiyim garantiside bitti ne yapıcam ben ya

• Replikans kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, evet dediğiniz gibi görünmeye başladı. Dün parça bekleniyor yazıyordu bugün yapılmış herhalde şükür.
    Ben dokunmatik problemi ve batarya şikayetinden yollamıştım ama anlayamadım yazan yazıyı.

Arızalı Parça Değişimi.;PİL DEĞİŞTİRİLDİ.Genel bakım yapıldı. Güncel yazılım yüklendi.

Şimdi buna göre dokunmatik problemi giderilmişmidir yoksa dokunmatik sorunu yokmu denmiştir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

Teşekkürler, evet dediğiniz gibi görünmeye başladı. Dün parça bekleniyor yazıyordu bugün yapılmış herhalde şükür.
    Ben dokunmatik problemi ve batarya şikayetinden yollamıştım ama anlayamadım yazan yazıyı.

Arızalı Parça Değişimi.;PİL DEĞİŞTİRİLDİ.Genel bakım yapıldı. Güncel yazılım yüklendi.

Şimdi buna göre dokunmatik problemi giderilmişmidir yoksa dokunmatik sorunu yokmu denmiştir?

Muhtemelen giderilmiştir. Ben hep sorunsuz teslim almıştım.
  • Replikans kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, inşallah giderilmiştir. Sistemlerinde cihazdaki şikayetleri de görebilsek iyiydi. Dokunmatik problemi var batarya problemi var gibi, bakalım hızlı bir şekilde yapıldı çok şükür, teslimat bekleniyor diyor.
  • arkadaşlar xperia c4 kendi kendine kapanmaya başlamıştı. En sonunda kapandı açılmadı. Telefoncuya verdim anakart arızalı dedi. Ben bataryadan diyordum ama anakart dedi. Bu anakart tamirini veya değişimini nereden yaptırabilirim ? bursadayım ama işinin ehli biri varsa kargolayabilirim.
  • Le0 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba iyi günler. Aynı sorun bende de var. Bataryayı değiştirttim ama yine aynı. Büyük ihtimalle aynısı. Beni de haberdar eder misiniz ne yaptığınızı ya da yapacağınızı
  • Benim de telefon bugün elime ulaştı, açık şekilde çıktı kutusundan denediğim kadarıyla arızaları giderilmiş gibi. İZMİR KVK ya teşekkürler ilgi ve alakaları için.
  • makinaciemin M kullanıcısına yanıt
    bugun iyi bir tamirciye bıraktımm gelecek olan habere göre bilgi veririm inşallah
  • arkadaşlar selam. bir önceki sürüm olan 27.3.A.0.129 ftf dosyasını nerden indirebilirim.
    adamlar son güncelleme ile exfat microsd desteğini kaldırmış! kartı okumuyor
  • forum13 F kullanıcısına yanıt
    Xperifirm ile indirebilirsiniz ama tr romu olmaz muhtemelen

• Sensei İtachi kullanıcısına yanıt
    EaseUS Partition Master programı ile exfat'ı fat32 ye dönüştürdüm.sorunu bu şekilde çözdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forum13 -- 10 Şubat 2018; 16:36:10 >
  • forum13 F kullanıcısına yanıt
    Sorunu çözmenize sevindim ben de mesaj gönderemiyorum alamıyorum da. Bu konuda bir fikriniz var mı

• https://forum.donanimhaber.com/xperiaz5-batarya-degisimi-icin-kvk-hakkinda-sorularim--131318320

İlgili olanlar bakabilir mi?

• Sensei İtachi kullanıcısına yanıt
    ilk güncellemeyi yaptığımda temiz kurulum yapmamıştım.mesajların gelmediğini ve gönderilmediğini görünce temiz kurulum yaptım düzeldi

• 
Sayfa: önceki 456457458459460
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.